edraven Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Na FB dwa tygodnie temu przeczytałem o śmierci Wodeckiego i tylko się wkur%^%łem że ktoś ploty sieje mało smaczne, ale jak się później okazało było to proroctwo. Edytowane 26 Maja 2017 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Działa na podświadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dnia 25.05.2017 o 11:09, SharkS napisał: Stanley sprawdza vin ostatni wpis kiedy był i z jakim przebiegiem za darmo a jak chcesz szczegółowy co było robione trzeba płacić : ) W Polsce serwisy nie chcą podawać historii serwisowej przez zakupem - porażka, musisz być właścicielem. W Niemczech bez problemu wysyłają całą historie srwisową na maila. Wystarczy znać VIN, wiedzieć gdzie auto było serwisowane i wysłać do tego ASO prośbę o historię. Ja tak sobie potwierdziłem w ASO niemieckich czy cała książka/pieczątki z przebiegami i serwisami którą dostałem z autem są prawdziwe. Wysłali mi cały skan faktur,przebiegów i napraw serwisowych auta i wszystko co w książce okazało się być prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Witam Panowie znajomy kupił A4b8 2012 rok potrzebuje wgrać polskie menu i polskie mapy do nawigacji macie jakieś namiary na kogoś? Będę wdzięczny za info. Edytowane 26 Maja 2017 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Marcin_K napisał: Witam Panowie znajomy kupił A4b8 2012 rok potrzebuje wgrać polskie menu i polskie mapy do nawigacji macie jakieś namiary na kogoś? Będę wdzięczny za info. @miodzio ? Edytowane 26 Maja 2017 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) 22 godziny temu, Shadow napisał: @miodzio ? Napisałem do Niego ale na razie cisza Edytowane 27 Maja 2017 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Siemandero Companieros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam może mi ktoś na priva wysłać numer do Miodka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witajcie drogie panie [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witajcie drogie panie [emoji6]i komuś to teraz powiedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Bry dzień ekipa ps. Ramzes Panienko Tobie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Pozdro ze Szczytna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 dzisiaj wurst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Dzisiaj jakiej kiełbaski na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Kiełbaski to ja mam [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Boski co to koledzy paznokcie malują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 To powiadacie, ze kielbaski na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi