FANTOMAS Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 6 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: Panowie gdzie w Krakowie przelutują mi kluczyki - ojciec w oplu ma problem z imo, w ASO mu powiedzieli, że może u nich kupić nowy kluczyk za parę ładnych stówek lub dać komuś do poprawienia lutów (podobno w tym leży problem i jest to problem ogólnie znany), ale oni tego nie robią. Myślę, że zwykłą lutownica się tego nie zrobi, raczej tylko dmuchawa. Nie daj im się na rogi nabijać tylko zrób tak jak ci Radeks radził. Taki temat to tylko u gości którzy zajmują się naprawą elektroniki i mają dobry sprzęt do SMD (np. w serwisie laptopów lub GSM). Najlepiej jak trafisz kogoś kto ma piec z autoklawem. Wygrzeją ci całą płytkę pod ciśnieniem i wtedy wszystkie elementy i połączenia są dociskane przez ciśnienie . Z tego co wiem Wojtek chyba ma autoklaw.
KERCZI Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Nie daj im się na rogi nabijać tylko zrób tak jak ci Radeks radził. Taki temat to tylko u gości którzy zajmują się naprawą elektroniki i mają dobry sprzęt do SMD (np. w serwisie laptopów lub GSM). Najlepiej jak trafisz kogoś kto ma piec z autoklawem. Wygrzeją ci całą płytkę pod ciśnieniem i wtedy wszystkie elementy i połączenia są dociskane przez ciśnienie . Z tego co wiem Wojtek chyba ma autoklaw.W razie W to ja ma kuchenkę Microfalowa a FANTOMAS ma Autoklaw...wspolnie damy rade...Apropos wspolnie...genialny dzisiaj widziałem komentarz w związku ze średnia krajowa zarobków ;-)„Jesteście niepoważni, co mnie średnia obchodzi i to jeszcze brutto!!! To tak jak ja bym jadł kapuste, a sąsiad mielone i co? Wychodzi na to że razem jemy gołąbki???”
Radekst Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Nie wiem czy to stricte autoklaw, ale zgadza sie, mamy taka komore cisnieniowa, uzywamy jej przy wymianie szyb w telefonach ktore maja klejone 'dotyki' do lcd (np srajfony i szajsungi na amoledach)
Radekst Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) W dniu 19.09.2017 o 09:02, KERCZI napisał: Ja już tez po...efekt miazga chcesz zobaczyć kropelki, a nie kałuże? Edytowane 20 Września 2017 przez Radekst
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 ok to będę gadał z Wojtkiem, dzięki Cytuj „Jesteście niepoważni, co mnie średnia obchodzi i to jeszcze brutto!!! To tak jak ja bym jadł kapuste, a sąsiad mielone i co? Wychodzi na to że razem jemy gołąbki???” to jest dobre porównanie
D4NTE Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Shadow Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Furę zmieniłeś ? Czy robiłeś lift ?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
gucio07 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Dante założyłeś już zimę bo coś mi się zdaje że inna felga była
D4NTE Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Furę zmieniłeś ? Czy robiłeś lift ?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaLift Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Dante założyłeś już zimę bo coś mi się zdaje że inna felga była 18 założyłem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) 6 minut temu, D4NTE napisał: Lift Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka eeee..... sie Szarpej szarpnął srebrna z czarnym ryjem zawsze dużo lepiej wygląda Edytowane 23 Września 2017 przez FANTOMAS
Shadow Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Powitać Dzięki @D4NTE za spocik z rana fura kocur
D4NTE Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 8 minut temu, Shadow napisał: Powitać Dzięki @D4NTE za spocik z rana fura kocur Miło było zamienić parę słów do zobaczenia
bodowp Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Tarcze Zimmermann czy Bosch? Klocek TRW czy Bosch? TRW ponoć syfią strasznie.
bodowp Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 6 minut temu, KERCZI napisał: Ori klocek Co masz na myśli?
Rekomendowane odpowiedzi