D4NTE Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 3 godziny temu, KERCZI napisał: Ale z woda mineralna bo się odchudzam +1
FANTOMAS Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 7 godzin temu, Radekst napisał: W sobote. zdążysz doszlifować język
FANTOMAS Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 6 godzin temu, Cuber napisał: Panowie ktoś chętny aby jutro o 20-50 iść na Botoks do Cienema City w GK ? jak dla mnie SOK Z BANANA
FANTOMAS Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 6 godzin temu, KERCZI napisał: Ale z woda mineralna bo się odchudzam ale na przegrychę może być kebab z sosem dla torreadora
Radekst Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 4 godziny temu, FANTOMAS napisał: zdążysz doszlifować język Tutaj wiecej Polakow niz Anglikow
Transitpower Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Pozdrowienia z UK [emoji4] Fish & chips Pozdrowienia z GR
Redjasper Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Na pewno na to chcecie iść? Podobno z botoksem nie ma zbyt wiele wspólnego bardziej z aborcją... co więcej nie ma za wiele wspólnego z dobrym kinem
Cuber Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 16 minut temu, Redjasper napisał: Na pewno na to chcecie iść? Podobno z botoksem nie ma zbyt wiele wspólnego bardziej z aborcją... co więcej nie ma za wiele wspólnego z dobrym kinem Byłeś ? Widziałeś ? Podobno to wiesz co......
Redjasper Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Godzinę temu, Cuber napisał: Byłeś ? Widziałeś ? Podobno to wiesz co...... boje się iść
KERCZI Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Panowie gdyby ktoś coś to mam do sprzedania VCDS 12.12 - jakby ktoś szukał :-)
Radekst Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Jakby to Siara powiedzial, maja rozmach sk*****ny
Redjasper Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 6 godzin temu, Cuber napisał: Byłeś ? Widziałeś ? Podobno to wiesz co...... Już ktoś wyszedł z kina? jakieś pierwsze odczucia?
Shadow Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Już ktoś wyszedł z kina? [emoji6] jakieś pierwsze odczucia?Mega kontrowersyjny film, ale nie można powiedzieć, że jest zły. Posmiejesz się jak i zobaczysz sceny które Tobą wstrząsną ja polecam oglądnąć i wyrobić swoją własną subiektywną opinię.~ ShadowDzięki za spota, film, a ten RS to kosmos [emoji4] Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) 17 godzin temu, KERCZI napisał: Panowie gdyby ktoś coś to mam do sprzedania VCDS 12.12 - jakby ktoś szukał :-) Biorę Edytowane 4 Października 2017 przez D4NTE
Lukasz_mk2 Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Witam, Panowie może się ktoś jeszcze wypowiedzieć na temat filmu.
Cuber Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 Podzielam zdanie Shadow Film który z skrajności wpada w drugą skrajność ale warto go zobaczyć
FANTOMAS Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 3 godziny temu, Cuber napisał: a cóż tu taka cisza ? nie wiem co napisać bo nadal jestem w szoku po seansie Jest tu jakiś Mirosław ? Jeśli tak to niech da znać bo mam dla niego ważną wiadomość.
D4NTE Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Powitać No to Armenia rozjechana Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi