olusem Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 4 Listopada 2017 przez olusem
MOHITO Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Hello ponieważ moje Audi sie sprzedało (tak że wierzcie w swoje "wypieszczone" Audi'ce że trzymają cenę, ale tylko te nie rozbite https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-quattro-177-diesel-individ-firmowe-niemieckie-bezwyp-servis-ID6zeF5B.html i przechodzę do zwolenników BMW na tym forum Audi (bo widzę tu całkiem spore "kółeczko" entuzjastów marki , a nawet mamy już Opla:) https://photos.app.goo.gl/grIartviWTWgBrvG3 Edraven - bedę dzwonił w sprawie "przyspieszenia Bavarki" bo nie podoba mi się jak jest zrobione te ponoć 250 KM. (tu jest Bi-turbo)
edraven Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 W dniu 6.11.2017 o 15:32, MOHITO napisał: Hello ponieważ moje Audi sie sprzedało (tak że wierzcie w swoje "wypieszczone" Audi'ce że trzymają cenę, ale tylko te nie rozbite https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b8-quattro-177-diesel-individ-firmowe-niemieckie-bezwyp-servis-ID6zeF5B.html i przechodzę do zwolenników BMW na tym forum Audi (bo widzę tu całkiem spore "kółeczko" entuzjastów marki , a nawet mamy już Opla:) https://photos.app.goo.gl/grIartviWTWgBrvG3 Edraven - bedę dzwonił w sprawie "przyspieszenia Bavarki" bo nie podoba mi się jak jest zrobione te ponoć 250 KM. (tu jest Bi-turbo) Pochwal się coś więcej co tam w bawarce siedzi;) jaki rok, jaki wypas. B8 szkoda strasznie bo fajne auto i jeździło jak trzeba . x drivea raczej nie polubisz. To on sprawia że bawarka nie jedzie przy takiej mocy. Myślę że B8 po sofcie wcignelaby ją;)
MOHITO Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Jeszcze nie wiem , zrobiłem dopiero trasę z Monachium i mam pozytywny odbiór. Ale wiadomo jak to po zmianie. xDrive nie jest problemem, X1 to jednak "SUV" mały ale jednak wyżej zawieszony suv, więc nagły wyskok z "kolejki na prawym pasie" nie jest już tak pewny jak B8. Ale przyznam że od 120 - 220 druga turbina dmucha tak dobrze że uczucie narastającego momentu i prędkości jest imponujące. gdyby się jeszcze udało utrzymać vektor przyspieszenia w skręcie to już by było bosko..:) co do gratów w środku - Najlepiej przyjadę na spota- to się wyjaśni. Jak na razie tęsknie za Webasto, ale za to audio i możliwości bluetootha, mniejsza kierownica bardziej mi sie podobają niż B8 Audi ( 2011). Generalnie iDrive jest bardziej przystępny od MMi Ale to co obserwuje kierowca przed sobą ( konsola, liczniki) to jest dramat jak na auto z roku 2013 !
D4NTE Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 12 godzin temu, MOHITO napisał: Jeszcze nie wiem , zrobiłem dopiero trasę z Monachium i mam pozytywny odbiór. Ale wiadomo jak to po zmianie. xDrive nie jest problemem, X1 to jednak "SUV" mały ale jednak wyżej zawieszony suv, więc nagły wyskok z "kolejki na prawym pasie" nie jest już tak pewny jak B8. Ale przyznam że od 120 - 220 druga turbina dmucha tak dobrze że uczucie narastającego momentu i prędkości jest imponujące. gdyby się jeszcze udało utrzymać vektor przyspieszenia w skręcie to już by było bosko..:) co do gratów w środku - Najlepiej przyjadę na spota- to się wyjaśni. Jak na razie tęsknie za Webasto, ale za to audio i możliwości bluetootha, mniejsza kierownica bardziej mi sie podobają niż B8 Audi ( 2011). Generalnie iDrive jest bardziej przystępny od MMi Ale to co obserwuje kierowca przed sobą ( konsola, liczniki) to jest dramat jak na auto z roku 2013 ! Powitać Mohito Gratulacje zakupu, ładna sztuka w ciekawym kolorze w dodatku BiTurbo . Tak na marginesie szkoda tej B8 bo też była bardzo ładna.
Radekst Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) @Transitpower, @Shadow, na jutuby wjechal wtorkowy odcinek ze zlotego matiza Edytowane 10 Listopada 2017 przez Radekst
gucio07 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) edraven powiedz mi jak sprawa wygląda zrobienie programu do Astra H 1,9 CDTI 150 PS bo czytałem że niestety skrzynie lubią padać po zrobieniu programu prawda to ? Edytowane 11 Listopada 2017 przez gucio07
edraven Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 W dniu 11.11.2017 o 13:08, gucio07 napisał: edraven powiedz mi jak sprawa wygląda zrobienie programu do Astra H 1,9 CDTI 150 PS bo czytałem że niestety skrzynie lubią padać po zrobieniu programu prawda to ? Nie ma reguły, padnie po sofcie i bez softu. Wszystko zalezy od serwisu auta.
gucio07 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 2 godziny temu, edraven napisał: Nie ma reguły, padnie po sofcie i bez softu. Wszystko zalezy od serwisu auta. No tak masz rację , dlatego na razie się jeszcze waham
OGr Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Yo, kope lat.Potrzebuję zaufanego serwisu do Yeti, najlepiej blisko Azorów ale w razie W dojade.Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Yo, kope lat.Potrzebuję zaufanego serwisu do Yeti, najlepiej blisko Azorów ale w razie W dojade.Wysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaVetulaniego 1a - dawna siedziba Motomagic
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Panowie Panowie zabezpieczać lakier na zime !!!Polecam Myjnia na Vetulaniego 1aMaja nowe gadżety i pełno nowej chemii
Shadow Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 powód wczorajszego zamknięcia ronda grzegorzeckiego: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/krakow-pozar-auta-na-rondzie-grzegorzeckim,4319958,art,t,id,tm.html
Cuber Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 nie ma to jak wizyta u Staska na Vetulaniego
Rekomendowane odpowiedzi