edraven Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Skrzynia to już nie taki wydatek jak kiedyś. Firmy odkryły zestawy naprawcze zamiast wymiany połowy skrzyni a jazda stronikiem rewelacyjna. Chociaż nowe 8 biegowe ZFy też ładnie zmieniają a komfort większy.
Transitpower Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Najlepszego w nowym roku Nawet dla heretyków
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Szczeliwego Nowego 2018 roku Panowie i Panie oby był zdecydowanie lepszy niż ten ubiegły .....
D4NTE Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Hepi nu jer [emoji16]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ktoś jest na spocie dzisiaj ? Ja chyba nie dojdę ...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja postaram sie dojechać , chociaż nie obiecuje .....
FANTOMAS Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) http://www.unfallauto-ankauf-berlin.de/boerse/user/ahf/detail/detail.php?user=ahf&AutoID=180033&lang=de dobry mientus liczę tak na gotowo max 4 stówy Edytowane 13 Stycznia 2018 przez FANTOMAS
edraven Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 2 godziny temu, FANTOMAS napisał: http://www.unfallauto-ankauf-berlin.de/boerse/user/ahf/detail/detail.php?user=ahf&AutoID=180033&lang=de dobry mientus liczę tak na gotowo max 4 stówy Bierzesz? Nie wiem czy opłaca się. Za 400k już chodzą w jednym kawałku polifty. A tylne koło to dzwon dostało i gdzieś po aucie rozejsc musiała się energia.
FANTOMAS Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 6 godzin temu, edraven napisał: Bierzesz? Nie wiem czy opłaca się. Za 400k już chodzą w jednym kawałku polifty. A tylne koło to dzwon dostało i gdzieś po aucie rozejsc musiała się energia. hmmm..... mówisz , że RS6 2017r z przebiegiem 17 tyś. idzie już kupić za 4 stówy brutto........... to ja proszę dwa Widać że tańcowało po drodze. Te obydwa narożniki wyglądają na ślady od band a koło widać poszło od krawężnika i nie wydaje mi się żeby była trgedia. RS6 ma kersa i na pewno to on łyknął całą energię. Te 400 tyś to już na grubo liczone bo po akcyzie wychodzi 360tyś więc 40 dychy to duży zapas a najtańsze jakie widziałem u nas w kraju to trzeba dać 500tyś brutto więc stówka to chyba dobry upust. Nie mówię , że to złoty strzał ale cena wychodzi ciekawa jak za ten rocznik.
KERCZI Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 TOMEK mógłbyś się zdziwić ze Ci 40dychy wystarcza na zrobienie tego... pamiętaj ze to RS wiec inne błotniki, poszycia itd a na Allegro raczej nic nie znajdziesz...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi