Gibons Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Hubertus01 napisał: ja malowałem zderzak tylny u tego gościa https://panoramafirm.pl/małopolskie,krakowski,bibice,lipowa,59/lakiernictwo_pojazdowe_marcin_krawczyk-srsun_pzh.html zapłaciłem 400zł razem z pomalowaniem dokładki w czarny połysk. Jestem wybredny co do jakości malowania i w tym przypadku nie ma się do czego przyczepić. Zero paprochów, zero zlewek, nie ma jakichś niedomalować czy rys pod lakierem po matowieniu, zero różnicy w odcieniu, co do struktury lakieru wyszło jak oryginał. Jedym zdaniem nie sposób odróżnić, że był malowany zderzak. Krawczyk maluje bardzo dużo najnowszych aut np, f30, leony III, a3 8V i widocznie ma do tego zdanie skoro takie auta mu ktoś podstawia. Cena lux jak za malowanie zderzaka i jeszcze z dokładka mu sie chciało bawic u mnie za zderzak wola 500-600 za gola skorupe jakbym mu powiedzial o dokladce pewnie 200-300 doliczy Za jedna listwe na prog mi powiedzial 200zł ;/ Edytowane 18 Marca 2018 przez Gibons
PABLO Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Ja za malowanie całego merca W203 dałem 3700zł u lakiernika w książniczkach za batowicami, nie drogi a dobry lakiernik. Kilka osób do niego wysłałem i są zadowoleni, w tym kilka osób z forum. 700zł za element to wysoka cena.. Za maskę jeszcze bym zrozumiał. Zmieniając temat trafiłem na ciekawy opis: Nowe oznaczenia modeli Audi "30", "45", "50", "55", "70"… w mojej ocenie chodzi zwyczajnie o ukrycie pojemności silnika, tak jak już wcześniej zrobili inni producenci premium |?| oznaczenia w takiej postaci odpowiadają przedziałom mocy, jakie ma silnik, tylko S i RS dalej pozostają w swojej starej nomenklaturze |??| przedziały i oznaczenia są następujące: 30 | od 110 do 130 KM 35 | od 150 do 163 KM 40 | od 170 do 204 KM 45 | od 230 do 252 KM 50 | od 286 do 313 KM 55 | od 333 do 374 KM 70 | >544 KM
Hubertus01 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 45 minut temu, Gibons napisał: Cena lux jak za malowanie zderzaka i jeszcze z dokładka mu sie chciało bawic u mnie za zderzak wola 500-600 za gola skorupe jakbym mu powiedzial o dokladce pewnie 200-300 doliczy Za jedna listwe na prog mi powiedzial 200zł ;/ dokładnie, trochę roboty miał ale efekt finalny wyszedł super widać, że się przyłożył do tego. Jak zawoziłem mu zderzak początkowo powiedział, że 400zł zderzak 100 zł dokładka, przy odbiorze liczyłem, że te 5 dych odpuści ale powiedział mi 400zł za całość przez co jeszcze bardziej jestem zadowolony tym bardziej, że nie ma się do czego przyczepić. A tak to wygląda na aucie Edytowane 18 Marca 2018 przez Hubertus01
boseron Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Nie po 40stce tylko po 50tce a nawet po dwudziestu piecdziesiatkach I tu sie niestety musze zgodzić [emoji20] , i Moze i dobrze bo ciało wiotkie na trzeźwo moglbym tego nie przeżyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
leewang Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Cześć koledzy, Niestety ktoś w nocy pokradł dekielki z wszystkich Audi stojących na parkingu. U mnie niestety też ukradli te dekielki pajączki. Myślicie że jest sens zgłaszać to na policje? Jest jakaś szansa na zwrot kasy z AC na nowe dekielki?
Cuber Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 Kup Nowe na alledrogo , cena ok 100pln za komplet, nawet moze swoje kupisz
leewang Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Tak będę musiał zrobić, chyba że za jakiś czas znowu się ich pozbędę Trzeba zmienić model felg na bezdeklowe
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Cześć koledzy, Niestety ktoś w nocy pokradł dekielki z wszystkich Audi stojących na parkingu. U mnie niestety też ukradli te dekielki pajączki. Myślicie że jest sens zgłaszać to na policje? Jest jakaś szansa na zwrot kasy z AC na nowe dekielki?NO i ile dostaniesz z AC? Tyle ze ledwo wystarczy na pokrycie dopłaty 10% do AC na nowy rok?Na Allegro kosztują 90zlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
leewang Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Tak zrobię, kupie na allegro i tyle. Skąd miałaby się pojawić dopłata do AC? Jak zgłaszam coś z AC to automatycznie wzrastają składki przy nowym AC?
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 NO jak to skąd? Masz zniżki za bezszkodową jazdę?! To za rok przy ubezpieczeniu będziesz miał teoretycznie mniejsza zniżkę na AC bo była zgłoszona szkoda AC Chyba ze masz wykupiona ochronę zniżek albo jakieś inne promocje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Karasik2 Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 38 minut temu, leewang napisał: Cześć koledzy, Niestety ktoś w nocy pokradł dekielki z wszystkich Audi stojących na parkingu. U mnie niestety też ukradli te dekielki pajączki. Myślicie że jest sens zgłaszać to na policje? Jest jakaś szansa na zwrot kasy z AC na nowe dekielki? U mnie na kurdwanowie nawet nakrętki na wentyle potrafią zakosić i teraz szukam takich szesciokątnych
leewang Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 2 minuty temu, KERCZI napisał: NO jak to skąd? Masz zniżki za bezszkodową jazdę?! To za rok przy ubezpieczeniu będziesz miał teoretycznie mniejsza zniżkę na AC bo była zgłoszona szkoda AC Chyba ze masz wykupiona ochronę zniżek albo jakieś inne promocje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Tak mam wykupioną ochronę zniżek. Myślałem że nie tyczy się to kradzieży
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Tak mam wykupioną ochronę zniżek. Myślałem że nie tyczy się to kradzieży [emoji4] A to zgłaszaj....dobre i 300zl jak wypłaca...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
leewang Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 2 minuty temu, KERCZI napisał: A to zgłaszaj....dobre i 300zl jak wypłaca... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro W sumie i tak polisa kończy mi się w kwietniu, więc może warto to zgłosić. Zobaczę jeszcze. Dzięki !
Radekst Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Byl ktos w weekend w okolicach Zakopego? Da rade jechac na letnich?
Transitpower Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Pewnie że da rade. Wal śmiało. Przecież masz quattro, automat a w Zakopanem już wszystko stopniało...
FANTOMAS Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 4 minuty temu, Radekst napisał: Byl ktos w weekend w okolicach Zakopego? Da rade jechac na letnich? Radzio ja bym przemyślał temat bo co poniektórym się wydaje że jak mają Q to i pojedzie i zahamuje letnich
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Pewnie że da rade. Wal śmiało. Przecież masz quattro, automat a w Zakopanem już wszystko stopniało...[emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Ja bym jechał...najwyżej ostatnie 200m pod Stasinde nie wyjezdziesz...i zostawisz auto przy rondku...a tak to punia...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi