Cuber Opublikowano 16 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 12 godzin temu, Marcin_K napisał: Dzięki za spota Pany Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Powitać Jest szansa że Robert będzie w F1 w przyszłym sezonie Haas z wizytą w Warszawie SPORT.ONET.PL Robert Kubica może pozostać w F1. Wiele wskazuje na to, że po zakończeniu sezonu firma Orlen będzie sponsorem zespołu Haas. Wraz z nią do... Edytowane 21 Października 2019 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 W dniu 17.10.2019 o 15:10, D4NTE napisał: Powitać Jest szansa że Robert będzie w F1 w przyszłym sezonie Haas z wizytą w Warszawie SPORT.ONET.PL Robert Kubica może pozostać w F1. Wiele wskazuje na to, że po zakończeniu sezonu firma Orlen będzie sponsorem zespołu Haas. Wraz z nią do... Z całą sympatią do Kubicy... Powinien znaleźć sobie jakieś inne zajęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ktoś się dzis wybiera na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Panowie, czy jest w stanie mnie poratować oryginalnym obrazem płyty Windows 7 w wersji home 64bit SP1 - mam laptopa na którym po wymianie padniętego dysku straciłem partycje recovery. Niestety nie mogę pobrać obrazu ze strony MS bo mój serial key pochodzi z wersji OEM, a takiej nie ściągnę ze strony MS, ale znalazłem metodę jak zainstalować zwykłą wersję z kluczem OEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@rost Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Witam, Będę 1 raz na spocie dzisiaj. Czy ktoś może mi dokładnie napisać gdzie się spotykamy? Będę A4 B9 Stage 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@rost Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 On 9/30/2019 at 9:03 AM, bdkamil said: Ma ktoś z Krakowa zamontowane u siebie zawieszenie KONI SPORT, ewentualnie KONI STR?? Mam ABT (w domysle KW) gwint w B9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 3 godziny temu, Cuber napisał: Ktoś się dzis wybiera na spota ? Postaram się zajechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 9 minut temu, st@rost napisał: Witam, Będę 1 raz na spocie dzisiaj. Czy ktoś może mi dokładnie napisać gdzie się spotykamy? Będę A4 B9 Stage 2. Galeria Kazimierz godzina 20 na ostatnim pomarańczowym poziomie nieopodal bramy wyjazdowej na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Godzinę temu, Lukasz_mk2 napisał: Panowie, czy jest w stanie mnie poratować oryginalnym obrazem płyty Windows 7 w wersji home 64bit SP1 - mam laptopa na którym po wymianie padniętego dysku straciłem partycje recovery. Niestety nie mogę pobrać obrazu ze strony MS bo mój serial key pochodzi z wersji OEM, a takiej nie ściągnę ze strony MS, ale znalazłem metodę jak zainstalować zwykłą wersję z kluczem OEM. Powinienem mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 42 minuty temu, st@rost napisał: Witam, Będę 1 raz na spocie dzisiaj. Czy ktoś może mi dokładnie napisać gdzie się spotykamy? Będę A4 B9 Stage 2. W pierwszym poście opis Parking kolor pomarańczowy ps. jaki tutaj ruch dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek s4 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Cześć Po kilku latach nieobecności wracam na stare śmieci. Pojawię się dziś. Czy ktoś będzie miał jakiś VCDS albo coś? BTW: jaki tester w budżecie ok. 1000 zł warto kupić (chodzi mi o stand alone)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 godziny temu, OGr napisał: Powinienem mieć Gdzie się możemy umówić na ewentualny odbiór (zgranie ISO)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał: Gdzie się możemy umówić na ewentualny odbiór (zgranie ISO)?? Albo Giebułtów albo Bonarka 4 Business. Ale tak BTW to przez to Ci nie przejdzie ? https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, OGr napisał: Albo Giebułtów albo Bonarka 4 Business. Ale tak BTW to przez to Ci nie przejdzie ? https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows7 nie przejdzie bo mam wersję OEM - próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, Lukasz_mk2 napisał: nie przejdzie bo mam wersję OEM - próbowałem Przypomnij mi się po 20 to sprawdzę czy mam ale raczej powinna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Dziś spot jak za dawnych czasów, frekwencja całkiem całkiem bo 14 osób nie często się zdarza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 6 godzin temu, Cuber napisał: Dziś spot jak za dawnych czasów, frekwencja całkiem całkiem bo 14 osób nie często się zdarza ? Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi