Shadow Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 38 minut temu, Cuber napisał: Strzała Olo Jakiś spot dzisiaj ? Czy COVID zgromadzenia blokuje ? Chętnie, ale jako, że w najbliższych dniach mam się widzieć z dziadkami to staram się ograniczać kontakty z ludźmi, więc jak coś to dopiero za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 ja do póki się to wszystko nie unormuje to odpuszczam spoty i wszelkie inne spotkania w większym gronie( większym niż 2 osoby). Na początku myślałem, że nie będzie źle. A wyszło tak, że u mnie dwie osoby chorowały dość mocno na koronę, a od strony mojej żony zmarła ciotka, która nigdy na nic nie chorowała, a korona ją wykończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ja oczywiście staram się uważać, ale jak mam się spotkać z rodzicami czy dziadkami to wolę ograniczyć na chwilę spotkania. Po tych wszystkich protestach to tak za tydzień wykresy wystrzelą do góry, że się nie pozbieramy.. Co nie zmienia faktu, że za tydzień już mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 ***** *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nie wiem czy wspominałem, ale ***** *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 5 godzin temu, Shadow napisał: Nie wiem czy wspominałem, ale ***** *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dzień dobry Panowie Ktoś jakiś spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Godzinę temu, Shadow napisał: Dzień dobry Panowie Ktoś jakiś spocik ? Kozak dzisiaj ? a gdzie byłęś tydzień temu ? Ja dziś odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 31 minut temu, Cuber napisał: Kozak dzisiaj ? a gdzie byłęś tydzień temu ? Ja dziś odpadam Czyli wyszło, że tylko kozak w necie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 14 minut temu, Shadow napisał: Czyli wyszło, że tylko kozak w necie.. Oj tam bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 W dniu 2.11.2020 o 18:32, Shadow napisał: Nie wiem czy wspominałem, ale ***** *** Dejwid jak ty mnie tera zaimponowałeś tą swoją responsywnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Godzinę temu, FANTOMAS napisał: Dejwid jak ty mnie tera zaimponowałeś tą swoją responsywnością Skąd ta ironia Tomeczku ? Dlaczego taki jesteś dla kolegi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralinen Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Witam, gdzie w Krakowie zregeneruje i pomaluje dobrze felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 1 godzinę temu, pralinen napisał: Witam, gdzie w Krakowie zregeneruje i pomaluje dobrze felgi Mogę ci polecić śmiało chłopaków z Wieliczki z Authentic Cars https://www.facebook.com/AUTHENTICCARSPOLSKA Kontakt | AUTHENTIC CARS Kraków WWW.AUTHENTICCARS.PL Robiłem tam już parę razy felgi jak i moi znajomi i zawsze każdy był zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Będzie ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digit Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam Kraków ! Potrzebuje sprawdzić auto przed zakupem, polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce/mechanika, może coś w okolicy Balic/Dębników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 10 godzin temu, Digit napisał: Witam Kraków ! Potrzebuje sprawdzić auto przed zakupem, polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce/mechanika, może coś w okolicy Balic/Dębników ? Mój dobry ziomek i jeszcze lepszy mechanik od wielu lat: Sline SLINESERWIS.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 22 godziny temu, Digit napisał: Witam Kraków ! Potrzebuje sprawdzić auto przed zakupem, polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce/mechanika, może coś w okolicy Balic/Dębników ? Michał tyle ze to Mogilany telefon +48510845868 lub w Krakowie znajdziesz ich w google VW & Audi Group Serwis Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digit Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 ok, idealnie, dziękuje za konkretne namiary. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 dzięki za spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi