Korton555 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Gdzie jutrzejszy spot, GK czy HT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Przypominam że dziś o 20-00 zaczynają się zapisy na Zlot w Kwietniu ! Ilość osób ograniczona do 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Panowie , chyba nadszedłc zas na powrót do Wtorkowych spotów Jakieś sugestie i propozycje ? ps. Nowhucka dziś , sorry ale nie poznałem w mundurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Jestem za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 o 20-00 moge być , później to juz LM startuje a dziś dobry mecz się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dzięki za spota Panowie frekwencja dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Godzinę temu, D4NTE napisał: Dzięki za spota Panowie frekwencja dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daanoon Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 W dniu 14.02.2022 o 10:12, Cuber napisał: ps. Nowhucka dziś , sorry ale nie poznałem w mundurze Nie szkodzi Mundur, inna fura = obcy człowiek Na szczęście zaczepka czysto przyjacielska, bo auto rzuciło mi się w oczy już przed rondem Dywizjonu 308 Kiedyś jeszcze na pewno pojawię się na spocie, na razie pauzuję z uwagi na rodzinkę... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 W dniu 25.02.2022 o 23:42, daanoon napisał: Na szczęście zaczepka czysto przyjacielska, bo auto rzuciło mi się w oczy już przed rondem Dywizjonu 308 Oj tam Oj tam , Ja przepisowo jeżdżę a WIdziałem ze jestem lustrowany jak staliscie przed rondem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Panowie Jakiś spot przedświąteczny w dniu jutrzejszym ? Ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 W dniu 16.09.2021 o 16:54, Cuber napisał: Bywa...... Alvaro a Co tam w Malborku Słychać ? Sorry za zapłon… Podkręcałem bajer bo byłem akurat w parku na przeciwko… ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Panowie co Taka Cisza ? ps. wiem wiem grupa na FB ale coś odezwac sie wypada od czasu do czasu bo pomyślą że nic sie nie dzieje u Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Ostatnio na spocie T1000 z Terminatora przyjechał swoim wielkim wozidłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Ależ tutaj susza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 W dniu 10.11.2022 o 17:28, gruszka napisał(a): Ależ tutaj susza oj tam nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralinen Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Cześć,zna ktoś w Krakowie (najlepiej Nowej Hucie) jakiegoś tapicera samochodowego?chodzi o podsufitke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhape Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Proponuję pisać w odpowiednim dziale: https://a4-klub.pl/forum/476-małopolskie/ Może nawet już jest tu odpowiedź na Twoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi