Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 może to sposób na interes na takiej przestrzeni jaka potrzebna jest do takiego toru, mam biznesy które przyniosą większe zyski
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 może to sposób na interes na takiej przestrzeni jaka potrzebna jest do takiego toru, mam biznesy które przyniosą większe zyski To dawaj ....
kepasa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 może to sposób na interes na takiej przestrzeni jaka potrzebna jest do takiego toru, mam biznesy które przyniosą większe zyski ja też chętny
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no pewnie że nie Jak ktoś ma kawałek ziemi taki to niech uderzy do mnie a i nie ukrywam że z pustego to i samolon nie naleje więc jeszcze by się kasa przydała :polew: pomysł to najmniejszy problem
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no pewnie że nie Jak ktoś ma kawałek ziemi taki to niech uderzy do mnie a i nie ukrywam że z pustego to i samolon nie naleje więc jeszcze by się kasa przydała :polew: pomysł to najmniejszy problem Ja mam
kepasa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no pewnie że nie Jak ktoś ma kawałek ziemi taki to niech uderzy do mnie a i nie ukrywam że z pustego to i samolon nie naleje więc jeszcze by się kasa przydała :polew: pomysł to najmniejszy problem Ja mam a czego Ty nie masz :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no pewnie że nie Jak ktoś ma kawałek ziemi taki to niech uderzy do mnie a i nie ukrywam że z pustego to i samolon nie naleje więc jeszcze by się kasa przydała :polew: pomysł to najmniejszy problem Ja mam a czego Ty nie masz :gwizdanie: a coś nie tak kolego
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak już wymyślisz to pogadamy
Hugo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie piszcie tu o pomysłach na biznes bo Wam zaraz skopiują pomysł.Teraz kopiowanie i podkradanie w modzie
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ale my tylko ogólnie piszemy żeby smaczek zrobić :polew: żadnych konkretów :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak już wymyślisz to pogadamy ale co ma myśleć [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 11:03 _________________________________________________ Nie piszcie tu o pomysłach na biznes bo Wam zaraz skopiują pomysł.Teraz kopiowanie i podkradanie w modzie Już jeden patrzy i czyta
irko Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jak masz taka powierzchnie w miescie to juz prosta sprawa, nawet duzo myslec nie trzeba a i kasy swojej nie musisz miec
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jak masz taka powierzchnie w miescie to juz prosta sprawa, nawet duzo myslec nie trzeba a i kasy swojej nie musisz miec no ba wiadomo Goniłem Cię wczoraj na bobrzyńskiego ale musiałem skręcić na pocztę
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Robert znalazłeś ten nocleg na miejscu?
irko Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Goniłem Cię wczoraj na bobrzyńskiego ale musiałem skręcić na pocztę Ogrze Ty mieszkasz gdzies w tych okolicach?
Wąski Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Robert znalazłeś ten nocleg na miejscu? właśnie szukam ,wysłałem kilka zapytań [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:09 _________________________________________________ Goniłem Cię wczoraj na bobrzyńskiego ale musiałem skręcić na pocztę Ogrze Ty mieszkasz gdzies w tych okolicach? Nie tylko On :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 tak , mieszka w pobliżu[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:11 _________________________________________________Robert powiedz od kiedy chcesz jechać , czy od środy do niedzieli? jak chcesz to mogę zadzwonić tam gdzie my spimy
Rekomendowane odpowiedzi