Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak , mieszka w pobliżu[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:11 _________________________________________________Robert powiedz od kiedy chcesz jechać , czy od środy do niedzieli? jak chcesz to mogę zadzwonić tam gdzie my spimy

w tym ośrodku ? też tam wysłałem pytanko [br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:18 _________________________________________________

a na europejskim ktos mieszka?

same zarobasy na tym forum

Opublikowano

tak , mieszka w pobliżu[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:11 _________________________________________________Robert powiedz od kiedy chcesz jechać , czy od środy do niedzieli? jak chcesz to mogę zadzwonić tam gdzie my spimy

w tym ośrodku ? też tam wysłałem pytanko

nie wygodniej i szybciej było do nich zadzwonic? mnie czasami odpisywali po 2-3 dniach :gwizdanie:

Opublikowano

w tym ośrodku ? też tam wysłałem pytanko

nie wygodniej i szybciej było do nich zadzwonic? mnie czasami odpisywali po 2-3 dniach :gwizdanie:

oczywiście tylko dzwonie od rana,albo zajęte albo nikt nie odbiera :evil:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:20 _________________________________________________Podobno maja zrobiłem wstepna rezerwację :) jutro mam potwierdzic

Opublikowano

tak

moze jakas odpowiedz bardziej szczegolowa? :>

zainteresowany niech sam napisze :wink4:

Opublikowano

tak

moze jakas odpowiedz bardziej szczegolowa? :>

Trzeniu Ciebie juz wiem gdzie moge spotkac :polew:

w niedziele na zlocie :gwizdanie:

Opublikowano

tak

i tego właśnie się boję :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak

i tego właśnie się boję :polew: :polew: :polew:

masz coś na sumieniu :mysli:

Opublikowano

Oj i to to dużo :gwizdanie: gdzie się podziewasz :evil:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:35 _________________________________________________Trzeniu jak podróż ? kiedy jesteś u mnie

Opublikowano

Oj i to to dużo :gwizdanie: gdzie się podziewasz :evil:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 13:35 _________________________________________________Trzeniu jak podróż ? kiedy jesteś u mnie

a dzisiaj możesz?

o 14 mam spotkanie ale później jak coś to jestem wolny , pytanie czy Ty również? :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie problem tego typu jest że popołudni to cieżko bo mam dużo pisania i klijentów.Poranne pory mi bardziej odpowiadaja. A może sobota :)

Opublikowano

Tytus, Demon, TrueOgr - uczyć się :evil2:

http://www.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo&NR=1[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 20:46 _________________________________________________No chyba że wolicie tak :gwizdanie:

http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M

Opublikowano

U mnie problem tego typu jest że popołudni to cieżko bo mam dużo pisania i klijentów.Poranne pory mi bardziej odpowiadaja. A może sobota :)

to sobota godz 9? Pasi Robert? :gwizdanie:

Opublikowano

Goniłem Cię wczoraj na bobrzyńskiego ale musiałem skręcić na pocztę :wink4:

Ogrze Ty mieszkasz gdzies w tych okolicach?

ano mieszkam :naughty: dokładniej na pw :wink4:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 21:22 _________________________________________________

Tytus, Demon, TrueOgr - uczyć się :evil2:

http://www.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo&NR=1[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 20:46 _________________________________________________No chyba że wolicie tak :gwizdanie:

http://pl.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M

Jarko dzięki za tańce instruktarzowe :polew:
Opublikowano

Jarko pokaż jakiś filmik chłopakom ze swojego wesela , pewnie więcej się nauczą :kox:

Opublikowano

Jarko pokaż jakiś filmik chłopakom ze swojego wesela , pewnie więcej się nauczą :kox:

no jeszcze nie widziałem "milczącego wesela" :polew: :polew: