Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 A kto tu mówi o spaniu właśnie wróciłem z kina, filmik "uprowadzona" rewelka jak dla mnie, polecam Tez się wybieram może w takim razie naprawdę warto iść :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2008, 08:27_________________________________________________ Jest tu kto?? co Ty nie ma szans
kepasa Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Trzeniu kiedy mnie odwiedzisz never :> Wy już się umawiacie z dwa tygodnie...
jarko Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ich umawianie się to jak moda na sukces
Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Ich umawianie się to jak moda na sukces bo my tak lubimy :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Trzeniu kiedy mnie odwiedzisz never :> Wy już się umawiacie z dwa tygodnie... yo yo yo Robert No najwcześniej na spociku lub we wtorek bo jutro jadę na jakieś szkolenia na słowację do niedzieli a w poniedziałek kursik do kielc
Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Trzeniu kiedy mnie odwiedzisz never :> Wy już się umawiacie z dwa tygodnie... yo yo yo Robert No najwcześniej na spociku lub we wtorek bo jutro jadę na jakieś szkolenia na słowację do niedzieli a w poniedziałek kursik do kielc na spocie to jakoś mi nie pasuje.
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 no to wtorek , tylko nie sprzedaj mi znowu tego podnośnika...
Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 no to wtorek , tylko nie sprzedaj mi znowu tego podnośnika... GG oczywiście że nie
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Tez się wybieram może w takim razie naprawdę warto iść :gwizdanie warto warto
Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Tez się wybieram może w takim razie naprawdę warto iść :gwizdanie warto warto I tak Tobie nie wierzę
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 I tak Tobie nie wierzę twoja strata, ja często w kinie bywam
irko Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 REC fajny film jak ktos lubi ten gatunek, film troche stary ale jako kraj trzeciego swiata mamy go dopiero teraz w kinach leci
sokolnh Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 :gwizdanie: to zdjecie miało byc na pierwszej stronie naszych spocików
moskal Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 siema krakowiaczki , wysłałem wam smycze na adres Jarka. pozdro
Wąski Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Czesc pany,ale tu cisza bo Ciebie nie ma
Rekomendowane odpowiedzi