Gość Trzeniu Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Kapitan niewypał...kufa co to za ksywa ? Na co zmienisz nastepnym razem ? :tongue4: :polew: Torpeda... ale o co Ci chodzi?
poziek Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Torpeda... ale o co Ci chodzi? miałem zmieniać na "śmigło" ale "torpedę" też rozważę :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 poziu napisz lepiej kiedy będziesz miał to cudo z avatara
poziek Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 poziu napisz lepiej kiedy będziesz miał to cudo z avatara Na dniach mój siwy będzie do nabycia :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Miło kolegów powitać ,widzę że się porobiło tylko człowieka zabraknie na trzy dni i Tu.... :gwizdanie: Trzenu
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 Miło kolegów powitać masz wpierdull Co nie odbierasz tf ? wypadało by przynajmniej oddzwonic jak sie juz nie odbiera wczoraj wyłaczył gosc komóre :gwizdanie: tłumacz sie tłumacz......
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Miło kolegów powitać masz wpierdull Co nie odbierasz tf ? wypadało by przynajmniej oddzwonic jak sie juz nie odbiera wczoraj wyłaczył gosc komóre :gwizdanie: tłumacz sie tłumacz...... nawet mnie nie denerwuj a tel.ściszyłem bo miałem jazdy z juniorem [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 08:34_________________________________________________widzę że nas kolega z Wieliczki odwiedził na spocie
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 cześć Robert , możemy się umówić na piątek?
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Hejka, fajnie że fotki wam się podobają, na następnym zlocie na lapku pokażę wam wszystkie bez cenzury :kox:
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 cześć Robert , możemy się umówić na piątek? Tak jest Kapitanie bomba
Iverson Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 kurfa Trzeniek zmień tego nicka bo za każdym razem jak na niego spojrzę to parskam śmiechem i mam cały monitor mokry :polew: :polew:
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 http://www.autokrata.pl/ogien/4684/najostrzejsze_wypadki_motocyklowe/
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 kurfa Trzeniek zmień tego nicka bo za każdym razem jak na niego spojrzę to parskam śmiechem i mam cały monitor mokry :polew: :polew: Kamil robisz ten filmik? :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 http://www.autokrata.pl/ogien/4684/najostrzejsze_wypadki_motocyklowe/ widziałem ostrzejsze
Tytus Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Cuber byłeś w v-techu ? Jak tam wykres
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 hmmm zadna tajemnica :gwizdanie: ale nie powiem
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 hmmm zadna tajemnica :gwizdanie: ale nie powiem i tak się dowiemy :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 kurfa Trzeniek zmień tego nicka bo za każdym razem jak na niego spojrzę to parskam śmiechem i mam cały monitor mokry :polew: :polew: Kamil robisz ten filmik? :gwizdanie: nie mam z czego ;([br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 19:20_________________________________________________Robercie jak tam turbo ?
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 kurfa Trzeniek zmień tego nicka bo za każdym razem jak na niego spojrzę to parskam śmiechem i mam cały monitor mokry :polew: :polew: Kamil robisz ten filmik? :gwizdanie: nie mam z czego ;([br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 19:20_________________________________________________Robercie jak tam turbo ? Dzisiaj nie miałem czasu zadzwonić,ale jutro rano to zrobię Pozdrów tatę-biedny stał na przejeżdzie i nie chciał jechac jak go przepuszczałem,a potem się cofał bo 3 nadjechała
Rekomendowane odpowiedzi