Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie dawać fotki swoich kobiet nawet jesli w związku nie układa sie najlepiej to zapodawajcie...

o k**wa.... leże i kwicze :polew: :polew: :polew: :polew: aleś palnął Paweł :D :D

Hehe a co sie dziwisz Trzeniu moze niektórzy nie będą chcieli pokazac fotek swoich kobiet jesli uwazają ze np nie będzie dalej związku.

O k**wa! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra to moze nie mam dzis dobrego poczucia humoru :D

Opublikowano

Pablo zaczynasz się wyrabiać :decayed: 2 za***iste posty pod rząd :dance::decayed::D trzymaj tak dalej :thumbup:

Opublikowano

nie prowokuj Trzniek, bo jak pablo sie rozkreci to zabije nas wszystkich smiechem

Opublikowano

nie prowokuj Trzniek, bo jak pablo sie rozkreci to zabije nas wszystkich smiechem

Ja sie nie odzywam bo jak sie zacznie "ALE CYRK KUR*WA MAC" z Trzenisławem to skonczymy o 4:30 tak jak kiedyś.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no ja mówie branoc, ide sie cieszyc pasmem dzisiejszych sukcesów :dance:

Opublikowano

ja też ide w kime , narazka Pablo i Murzyn :th:

Opublikowano

Ja tez zaraz mykam w kime, 3majta sie chłopaki :)

Opublikowano

Panowie dawać fotki swoich kobiet nawet jesli w związku nie układa sie najlepiej to zapodawajcie...

no skoro Pablo mówisz, żeby dawac fotki nawet jak sie nie układa to ja też dam :P

pozdro

Opublikowano

Ha-ha-ha :polew:, lepiej uciekaj na drugi koniec PL do swojej kobity bo wirtual-sex już z mody dawno wyszedł, czas się wziąść za życie :polew:.

P.s. Ty zawsze miałeś specyficzne podejscie do życia od dzieciństwa, więc normalne że wszytsko kojarzysz z pedałami (mała slabość Adi :naughty:???, czy raczej "gonzo" jak to wszyscy na polibudzie cie zowią-to jest dopiero pedalski nick, co ? - cześku :tongue4:)

Opublikowano

hej chlopaki,

to ja z innej beczki :)

znacie moze jakis dobry serwis narciarsko/snowboardowy w Kraku?

Mam powaznie uszkodzony slizg?

Opublikowano

Dobra, zakopujemy topór..... :drunk:

Na znak dobrej woli wrzucam pics'a ;), drugi uwiarygodniony po murzynie ;), a jak sie nie spodoba to coś na fotce.pl dobierzemy :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2008, 12:20 _________________________________________________

hej chlopaki,

to ja z innej beczki :)

znacie moze jakis dobry serwis narciarsko/snowboardowy w Kraku?

Mam powaznie uszkodzony slizg?

Windsport przy zakopiańskiej, robią fachowo tylko czasami maja terminy po 3-4 dni.... Ostatnio facet mnie ochrzanił jak zoabczył ślizg w mojej desce ;)

Opublikowano

Witajcie Nowsi i Starsi :P

Co tam slychowac ??

No widzisz Max, nowi koledzy kłócą sie o nicka :D

Opublikowano

Wybiło wszystkich??

No chyba że koledzy złapali aparaty i polecieli robic zdjęcia swoim sympatiom, albo robić zdjęcia na mieście..... :D :D