Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie dawać fotki swoich kobiet nawet jesli w związku nie układa sie najlepiej to zapodawajcie... o k**wa.... leże i kwicze :polew: :polew: aleś palnął Paweł :D Hehe a co sie dziwisz Trzeniu moze niektórzy nie będą chcieli pokazac fotek swoich kobiet jesli uwazają ze np nie będzie dalej związku. O k**wa! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Dobra to moze nie mam dzis dobrego poczucia humoru
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Pablo zaczynasz się wyrabiać 2 za***iste posty pod rząd trzymaj tak dalej
Gość Murzyn Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 nie prowokuj Trzniek, bo jak pablo sie rozkreci to zabije nas wszystkich smiechem
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 nie prowokuj Trzniek, bo jak pablo sie rozkreci to zabije nas wszystkich smiechem Ja sie nie odzywam bo jak sie zacznie "ALE CYRK KUR*WA MAC" z Trzenisławem to skonczymy o 4:30 tak jak kiedyś. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 no ja mówie branoc, ide sie cieszyc pasmem dzisiejszych sukcesów
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 ja też ide w kime , narazka Pablo i Murzyn :th:
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja tez zaraz mykam w kime, 3majta sie chłopaki
longinus Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Pablo zaczyna miec wyostrzone poczucie humoru To od tych kości...
sokolnh Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie dawać fotki swoich kobiet nawet jesli w związku nie układa sie najlepiej to zapodawajcie... no skoro Pablo mówisz, żeby dawac fotki nawet jak sie nie układa to ja też dam pozdro
castor Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Ha-ha-ha , lepiej uciekaj na drugi koniec PL do swojej kobity bo wirtual-sex już z mody dawno wyszedł, czas się wziąść za życie . P.s. Ty zawsze miałeś specyficzne podejscie do życia od dzieciństwa, więc normalne że wszytsko kojarzysz z pedałami (mała slabość Adi ???, czy raczej "gonzo" jak to wszyscy na polibudzie cie zowią-to jest dopiero pedalski nick, co ? - cześku )
Gość Murzyn Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 ale sie nam klimacik w krakowie zrobil
longinus Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 noooo chłopaki sobie równo jadą... :polew:
Mad_MAX Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Witajcie Nowsi i Starsi Co tam slychowac ??
Tytus Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 hej chlopaki, to ja z innej beczki znacie moze jakis dobry serwis narciarsko/snowboardowy w Kraku? Mam powaznie uszkodzony slizg?
castor Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Dobra, zakopujemy topór..... Na znak dobrej woli wrzucam pics'a , drugi uwiarygodniony po murzynie , a jak sie nie spodoba to coś na fotce.pl dobierzemy [br]Dopisany: 01 Luty 2008, 12:20 _________________________________________________ hej chlopaki, to ja z innej beczki znacie moze jakis dobry serwis narciarsko/snowboardowy w Kraku? Mam powaznie uszkodzony slizg? Windsport przy zakopiańskiej, robią fachowo tylko czasami maja terminy po 3-4 dni.... Ostatnio facet mnie ochrzanił jak zoabczył ślizg w mojej desce
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Witajcie Nowsi i Starsi Co tam slychowac ?? No widzisz Max, nowi koledzy kłócą sie o nicka
mega13 Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Wybiło wszystkich?? No chyba że koledzy złapali aparaty i polecieli robic zdjęcia swoim sympatiom, albo robić zdjęcia na mieście..... :D
Rekomendowane odpowiedzi