Tukan Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Ludzie, mam smyczki W niedziele odbiore rob kope lat eeeee Cos rzadko nas odwiedzasz :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Cos rzadko nas odwiedzasz :gwizdanie co dzień tu jestem
Tukan Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Cos rzadko nas odwiedzasz :gwizdanie co dzień tu jestem A to
PABLO Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Cos rzadko nas odwiedzasz :gwizdanie co dzień tu jestem No to
sokolnh Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 jedzie ktos w niedziele do tego tarnowa ? narazie ja jade z kumpel
jarko Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Pablo, zamówione smyczki... Kto chciał to ma. Ja do Tarnowa nie dam rady niestety...
Tukan Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 jedzie ktos w niedziele do tego tarnowa ? narazie ja jade z kumpel O ktorej wyruszacie?
jarko Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Kepasa, będziesz w niedzielę :?: Mam cos dla Ciebie :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a Ty będziesz ? musimy się rozliczyć z koszulek i smyczki mi przywieź
jarko Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a Ty będziesz ? musimy się rozliczyć z koszulek i smyczki mi przywieź W niedziele zapowiada sie fajny spocik - jak mógłbym nie przyjechać Mam cały worek smyczek oczywiście że przywiozę
wojtekce Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a Ty będziesz ? musimy się rozliczyć z koszulek i smyczki mi przywieź W niedziele zapowiada sie fajny spocik - jak mógłbym nie przyjechać Mam cały worek smyczek oczywiście że przywiozę Witam może kiedyś zabierzecie gadżety i wpadniecie na spocik do B-B zapraszamy
jarko Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a Ty będziesz ? musimy się rozliczyć z koszulek i smyczki mi przywieź W niedziele zapowiada sie fajny spocik - jak mógłbym nie przyjechać Mam cały worek smyczek oczywiście że przywiozę Witam może kiedyś zabierzecie gadżety i wpadniecie na spocik do B-B zapraszamy Zamawiamy Sobie i Nam przysyłają
wojtekce Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a Ty będziesz ? musimy się rozliczyć z koszulek i smyczki mi przywieź W niedziele zapowiada sie fajny spocik - jak mógłbym nie przyjechać Mam cały worek smyczek oczywiście że przywiozę Witam może kiedyś zabierzecie gadżety i wpadniecie na spocik do B-B zapraszamy Zamawiamy Sobie i Nam przysyłają Nam też przysyłają ale miałem na myśli zaproszenie dla Krakowian
jarko Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 a Ty będziesz ? musimy się rozliczyć z koszulek i smyczki mi przywieź W niedziele zapowiada sie fajny spocik - jak mógłbym nie przyjechać Mam cały worek smyczek oczywiście że przywiozę Witam może kiedyś zabierzecie gadżety i wpadniecie na spocik do B-B zapraszamy Zamawiamy Sobie i Nam przysyłają Nam też przysyłają ale miałem na myśli zaproszenie dla Krakowian A to co innego Już myślałem że o gadżety chodzi... :gwizdanie:
nippo83 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Fajnie by było zorganizować jednego wielkiego spota wtedy wpadliby ludzie z Małopolski i ze Śląska Panowie co powiecie na Tychy?? koło browaru jest tam niezły parking?
jarko Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Fajnie by było zorganizować jednego wielkiego spota wtedy wpadliby ludzie z Małopolski i ze Śląska Panowie co powiecie na Tychy?? koło browaru jest tam niezły parking? Jak dla mnie Wymyślcie date, zróbcie wątek, dajcie info do odpowiednich działów i można robic big spota
wojtekce Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 nie nie może się nam wspólnie uda spotkać na spociku kwestia dogadania się [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 00:33_________________________________________________ : Fajnie by było zorganizować jednego wielkiego spota wtedy wpadliby ludzie z Małopolski i ze Śląska Panowie co powiecie na Tychy?? koło browaru jest tam niezły parking? Jak dla mnie Wymyślcie date, zróbcie wątek, dajcie info do odpowiednich działów i można robic big spota zaryzykuje odpowiedziec za wszystkich
nippo83 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Panowie ja myślę,że taki spot trzeba by było zrobić na początku października np 4.10.2008r. bo potem to już śniegi będą sypać :> najlepiej taki spot zorganizować w sobotę o godzinie 15 tak aby każdy mógł bez problemu dojechać takie moje skromne zdanie:) co Wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi