gzrybol Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Siemka No no Cuber efek rzeczywiscie fajny gratki Ja nadal czekam na moja niunie az wyjdzie od blacharza.
Gość rob Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Cuber a na lato jakie felgi??? do eSki pewnie 19"
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Opublikowano 1 Lutego 2008 sie okaze Jakie fele bo jak narazie sam nie wiem mam dwie no moze 3 propozycje i musze je przemyśleć zrobimy ankiete heheh dobra spadam na spicika pewnie bede przed północą pozdro
Gość trueogre Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie gdzie ten magnes na autko zamawialiście ?? Bo na Wisłę przydałoby się mieć na gadaczu ci napisze :th:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Właśnie wróciłem z Lejdis - za***ista komedia :polew: Cuber - super wygląda! Widze że fotek jednak co poniektórzy nie wklejają... chyba się wstydzą :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 cuber, nie chce Cie dolowac, ale... wyglada jak allroad Te koncowki wydechow osobiscie mi cos nie leza
Gość trueogre Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 ale cisza :gwizdanie: jak makiem zasiał, widziałeś co wyszło w temacie piłki w zielonkach :polew:
sokolnh Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 wszyscy czekają na reakcje Cubera, bo dostał zje.ba :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 ale cisza :gwizdanie: jak makiem zasiał, widziałeś co wyszło w temacie piłki w zielonkach :polew: no widziałem wszyscy czekają na reakcje Cubera, bo dostał zje.ba :gwizdanie: a co się stało?
Gość trueogre Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 wszyscy czekają na reakcje Cubera, bo dostał zje.ba :gwizdanie: żydkowi zawsze się dostanie :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 wszyscy czekają na reakcje Cubera, bo dostał zje.ba :gwizdanie: żydkowi zawsze się dostanie :polew: Dajcie spokój.. przyjdzie i będzie znowu widział Katyń , Komunistów i MO :polew:
bolek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Hejka,jako pierwszy po oglądnięciu fury na spocie wyraże opinie na tamat CUBER-LINE W skali od 1-10 daje 9 Dlaczego? Za bardzo wysunięte końcówki wydechów Pozatym autko wygląda bosko , Gratki już złożyłem :-)
Mad_MAX Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Hejka,jako pierwszy po oglądnięciu fury na spocie wyraże opinie na tamat CUBER-LINE W skali od 1-10 daje 9 Dlaczego? Za bardzo wysunięte końcówki wydechów Pozatym autko wygląda bosko , Gratki już złożyłem :-) Bolo chyba za piekne oczy mu dales 9
themOn Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 na żywo wygląda za***iście no tylko te koncoweczki troche cofnac
Mad_MAX Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 i felunie rozciagnac hehee Musze w niedziele ocenic i jakiegos kielonka wypic za S4
Rekomendowane odpowiedzi