marcin j Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 No Cuber musze pogratulowac , ori to ori. Wyglad i spasowanie W lecie zapewne będzie jeszcze lepiej się prezentował. [br]Dopisany: 02 Luty 2008, 11:38 _________________________________________________A spryski reflektorów są czy będziesz rezał , żeby były.????
mega13 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 No Cuberos niezły :kox: Za.ebiście to w całości wygląda.
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 A spryski reflektorów są czy będziesz rezał , żeby były.???? są tlklo jeszcze do elektryka musze podjechac by je podłaczył, wróciłem własnie od tłumikarza by cofnoł troswzke tłumiki bo wystawały za bardzo... wyglada lepiej ale to chyba jeszcze nie to bo k**wa mac koncówki mam proste a nie scięte ASO dosc szybko działa z reklamacjami ( dostałem jedna listwe od S-lina a nie od S4 ) wczoraj reklamacja dzisiaj towar Witajcie dzieciaczki moje MAX bo pomyślę że jestes pedofilem......
mega13 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Czy musicie cytować ze zdjęciami spamowicze?? Sam tekst nie wystarczy?? :tongue4:
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Opublikowano 2 Lutego 2008 doba Ja smigam do Zakopca bede wieczorową pora jak ktoś chętny na jakies balety to pisac smska :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Witajcie dzieciaczki moje MAX bo pomyślę że jestes pedofilem...... Hehee :naughty:[br]Dopisany: 02 Luty 2008, 11:51 _________________________________________________Przywiez troche sniegu na jutrzejszego spota , co by sie mozna bylo poslizgac troche heheheehe
Tukan Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Kurde jedna miejscowosc ode mnie tzw Bialka,Koles kupil sobie ferrari prawdopodobnie 360 Modena F1,Piekna maszyna..
marcin j Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Marcinie kiedy sie u nas pojawisz ?? Planuje w niedziele, myśle , że się uda.
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Cuber - gdzie te Twoje foty. Albo mi sie cos pochrzanilo z wyswietlaniem, albo slepy jestem Max, Tukan i reszta ekipy - gdzie foty Waszych lubych w temnacie konkursowym?? Czekamy
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Marcinie kiedy sie u nas pojawisz ?? Planuje w niedziele, myśle , że się uda. No to spoczko by bylo
marcin j Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Cuber - gdzie te Twoje foty. Albo mi sie cos pochrzanilo z wyswietlaniem, albo slepy jestem Str 93 spocików
Tukan Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja dzis ide na studniówke Wiec w Niedziele bada foty,Na spota nie dojade w ta niedziele bo auta mi nie zrobili...
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 93 naprawde macie medal spamerski - chwile mnie przeciez nie bylo...
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 93 naprawde macie medal spamerski - chwile mnie przeciez nie bylo... :dance: :dance:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Max, a Ty tez idziesz na studniówke ze nie wstawiles fotek?? Nie wylamuj sie
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 No ale on jst obniżony -20 a masz jakąś propozycje wyrezania bixenonów ? Mozesz jak alvaro wstawic na sztywno bez regulacji A co do zawiechy - przydaloby sie do -30/35 do felg 18 i pakietu od S
Rekomendowane odpowiedzi