Cuber Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Panowie zapraszam dziś do Taawy a co jest w taawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 No raczej imprezy takiej nie będzie co ostatnio ale pojadę zobaczyć co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Panowie zapraszam dziś do Taawy a co Ty właściciel jesteś że zapraszasz ? rozumiesz że stawiasz drinki wszystkim skoro zapraszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Panowie zapraszam dziś do Taawy a co Ty właściciel jesteś że zapraszasz ? rozumiesz że stawiasz drinki wszystkim skoro zapraszasz Grześ nie prowokuj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Grześ nie prowokuj mnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jadę sprawdzić czy w ogóle jest czynne, bo nikt nie odbiera tam telefonu ale powinno być czynne Jeśli nie to pójdzie się gdzie indziej na Kaziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzięki !!! jestem w niedziele Pozdrawiam Wszystkich do zobaczenia i nic się nie bój :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie ma się czego bać no chyba że nas :gwizdanie: pamiętaj o KFC [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 19:35_________________________________________________No szkoda że nie zrobiliśmy spocika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nikt nie odbiera tam telefonu ale powinno być czynne pewnie Cię ustawili na ignora witam na zokopiance k**ewskie korki , dobrze że są alternatywne drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A jak było .Dlatego nie lubię Zakopanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie byłem w Zakopanem tylko w dolinie chochołowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie byłem w Zakopanem tylko w dolinie chochołowskiej A rozumiem .Spacerki ....[br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 19:48_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=ZQGYeSMn97c Pablo dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 j**any.... szacun :notworthy: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=8451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 witam szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 witam szanowne grono [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 20:02_________________________________________________Kamil nie wiesz czy uniwersalny intercooler pasuje do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 w B6 są 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 w B6 są 2 ale tylko w 2,5 tdi [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 20:05_________________________________________________ogólnie w 2,5 wszystko jest X2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 aha , myślałem że w 1.9 też ... nie szyderuj ze mnie , nie znam się :tongue4: chciałem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 http://www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=8451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 aha , myślałem że w 1.9 też ... nie szyderuj ze mnie , nie znam się :tongue4: chciałem pomóc uczę się od mistrza :gwizdanie: luzik dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi