KERCZI Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 wlasnie siedzę na jakimś zadupiu przed michałowicami, dwa razy zgasło mi autko, przez chwilę tracił obroty, zaczął terkotac i zgasł. Teraz nie mogę odpalic. Nie mam pojecia co to moze byc. Wcześniej jedynie było słychać dwumas na półprzegle i na ciepłym silniku długo kręcił zanim odpalil. Jakieś sugestie?
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 wlasnie siedzę na jakimś zadupiu przed michałowicami, dwa razy zgasło mi autko, przez chwilę tracił obroty, zaczął terkotac i zgasł. Teraz nie mogę odpalic. Nie mam pojecia co to moze byc. Wcześniej jedynie było słychać dwumas na półprzegle i na ciepłym silniku długo kręcił zanim odpalil. Jakieś sugestie? Karol... mam nadzieję że to nie to ... ;( czytaj --->> http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=80094&highlight= swoją drogą Kubica to szyderca :evil: http://sport.onet.pl/0,1248769,1867403,wiadomosc.html i jego cytat --->>"RB: Broda czy golenie? Golenie, O brodach pogadajcie z moim kolegą z zespołu." :polew: :polew: a tak wogóle to dzień dobry :hi: o kurfaaa :shocked: mam śnieg na aucie :naughty: i ostatnie... Kurfa Cuber obudziłeś mnie w nocy
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 Kurfa Cuber obudziłeś mnie w nocy pewnie nie tylko Ciebie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 JoB Ziomusie ? Kerczi, nie za wesoBo... Chyba czeka Cie lawetka i do serwisu. Co do dBugiego krcenia na ciepBym to Marek27 tak kiedy[ miaB. Czujnik paliwa, czy jako[ tak.
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 Jarko nie pisz z telefonu bo sie czytac nie da :gwizdanie: albo kup NOKIE
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Robert ......za noweczsny system walki z przeciwnikami na drodze, wystarczy zajechać komuś drogę i dawaj na szybę :polew:
KERCZI Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 No to juz wiemy ;( UKRECONY WAŁEK ROZRZADU ---> Kto może załatwić silnik 2.0 TDI do B7????[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 13:57_________________________________________________ wlasnie siedzę na jakimś zadupiu przed michałowicami, dwa razy zgasło mi autko, przez chwilę tracił obroty, zaczął terkotac i zgasł. Teraz nie mogę odpalic. Nie mam pojecia co to moze byc. Wcześniej jedynie było słychać dwumas na półprzegle i na ciepłym silniku długo kręcił zanim odpalil. Jakieś sugestie? Karol... mam nadzieję że to nie to ... ;( czytaj --->> http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=80094&highlight= TRZENIU PRAWIE WYKRAKAŁEŚ.... silnik z jakim oznaczniem najlepiej kupic??
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Opublikowano 22 Listopada 2008 No to juz wiemy ;( UKRECONY WAŁEK ROZRZADU ---> Kto może załatwić silnik 2.0 TDI do B7???? ;( Ja pierdziu , przerąbane piękna padaka z tymi silnikami 2,0 TDi w takim razie
jarko Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Jarko nie pisz z telefonu bo sie czytac nie da :gwizdanie: albo kup NOKIE Hehe, no właśnie będę musiał tak to jest jak się chce spróbować czegoś innego :gwizdanie: Kerczi, współczuję A może zamiast silnika kup Sobie stare dobre B5
KERCZI Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 kurde bo mogłem kupić 3.0 albo 1.9 to musialo mnie ponosic :/[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 14:14_________________________________________________sorry za lamerskie pytanie ale z 2.5 jest za duzo roznic zebym wrzucil prawda?
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 o kurfa :confused4: :confused4: Karol ;( popytam o silnik... http://img233.imageshack.us/my.php?image=20081122019av5.jpg[br]Dopisany: 22 Listopad 2008, 14:46_________________________________________________Kerczi wyślij mi numer do siebie na pw
ozi_wells Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 jak tak nie odpusci to mozna jechac na lotnisko na dywizjonów :>
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 jak tak nie odpusci to mozna jechac na lotnisko na dywizjonów :> a Ty po co? przecież z napędem na ośkę będziesz jeździł jak kapelusz :decayed:
ozi_wells Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 zawsze jest jeszcze ręczny. pobawic to sie zawsze mozna
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 zawsze jest jeszcze ręczny. pobawic to sie zawsze mozna w domu też się tak bawisz? :naughty:
ozi_wells Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 NIE. W tej kwestii akurat z Ciebie przykładu nie biore...
Rekomendowane odpowiedzi