Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) macie kogoś od reklam :gwizdanie:

603 335 078 Piotr Machał - ostatnio troche zarobiony ale na haslo klub A4 znizki.

Zajmuje sie wszystkim co zwiazane z reklama. (robi dla takich firm jak coca cola, vivanco, valeo ALE TANIO)

Pzdr

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wytyczne sa takie ze powinienes wymienic ale tak naprawde to jeszcze zostało troche.

Trochę, znaczy się ile Na 1000km, na 2000km Ile wcześniej sie ten kontrolek zaświeca

zregóły jak zaczyna mrugac to jeszcze ze 2000 moze wiecej zrobisz. ale najlepiej wymienic jak sie juz zapali na stałe.

Opublikowano
wytyczne sa takie ze powinienes wymienic ale tak naprawde to jeszcze zostało troche.

Trochę, znaczy się ile Na 1000km, na 2000km Ile wcześniej sie ten kontrolek zaświeca

zregóły jak zaczyna mrugac to jeszcze ze 2000 moze wiecej zrobisz. ale najlepiej wymienic jak sie juz zapali na stałe.

Oki, dzięki :good:

I pewnie jeszcze ATE zakładać :mysli:

Opublikowano

ano :)

Opublikowano

panowie pasuje zawias od s4 do zwyklej bez rzezby? buda B5

No witam kolegę :hi:

Odpowiedzi na Twe pytanie niestety nie znam, ale za to mam dla Ciebie kubeczki :gwizdanie:

Opublikowano

no siema, siema, kubki jakos sie odbierze ale nie w tym tyg bo wybywam na weekend juz jutro :wink4:

nikt nic nie wie na temat tego zawiasu?

Opublikowano

Hej Irko :) cały zawas?

Opublikowano

no najlepiej caly, auto sedan 97rok 1.8 benzyna, prosil mnie znajomy o info czy w ogole podejdzie

Opublikowano

no najlepiej caly, auto sedan 97rok 1.8 benzyna, prosil mnie znajomy o info czy w ogole podejdzie

Nie bo S4 to Q - półoski są inne ,za dużo przeróbki

Opublikowano

a czesciowy? sprezyny same? obleca?

niewem jak tył przód tak ,Kamil powinien wiedzieć? Myślę że napisz do niego :) specjalista od B5 :good:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 12:47_________________________________________________lepiej niech kupi zestaw sprężyn :)

Opublikowano

a czesciowy? sprezyny same? obleca?

sprezyny, amory podejdą

tylko auto bardziej pójdzie w dół, bo jednak 2.7 biT jest ciut cięższy od 1.8

Opublikowano

to chyba pojdzie do góry :mysli:

Opublikowano

to chyba pojdzie do góry :mysli:

faktycznie :wink4:

mój bład

w kazdym razie bedzie kijowo wygladał :)

Opublikowano
to chyba pojdzie do góry

faktycznie

mój bład

w kazdym razie bedzie kijowo wygladał

:gwizdanie:

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

a jaki zestaw sprezynek do tego? ma felgi 18' i auto wyglada jak terenowka dalej, spokojnie by tam 20' wsadzil i jeszcze by mial miejsce ale juz chce na tych felgach zostac

Opublikowano

najlepszym kompromisem bedzie 1BE - 20 mm, idac dalej springi weiteca - 30 mm, dalej jakis kit - 40 mm do - 60 mm, dalej gwint

zalezy co kto lubi[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 14:04_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/12567/Remi_Gaillard_jako_Mario :decayed: