Gość Trzeniu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 pozostaje Wam tylko lewatywa żeby się tylko nie spodobało :polew:
jarko Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 pozostaje Wam tylko lewatywa żeby się tylko nie spodobało :polew:
Tukan Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Schabik+frytki+surówka bylo ok :gwizdanie: (chyba,okaze sie w nocy)
jarko Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 flaczki też dały radę albo dopiero dadzą :gwizdanie:
nex Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 flaczki też dały radę albo dopiero dadzą :gwizdanie: jarko kiedy Ci podrzucić kase?
jarko Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 flaczki też dały radę albo dopiero dadzą :gwizdanie: jarko kiedy Ci podrzucić kase? dzisiaj na spota
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 lewatywa albo pampersy masz jakieś doświadczenia?
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja juz mam za sobą schabowego :gwizdanie: w rurach juz jest
Tukan Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja juz mam za sobą schabowego :gwizdanie: w rurach juz jest Czeka mnie to samo Bo ozii juz jest pewnie po
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja juz mam za sobą schabowego :gwizdanie: w rurach juz jest j**any :decayed: napisz jeszcze że masz filmik :polew:
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 to apropo dzisiejszych posilkow... > d*pa > > Dupe wynalazl uczony radziecki Wolow. Dlatego mówimy: > 'd*pa Wolowa'. > Inni twierdza, ze d*pę wynalazla Marynia. Ci z kolei > rozmawiaja o ''d*pie > Maryni''. > d*pa pelni wazna rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci > się wokól d*py. > > d*pa sluzy równiez do przekazywania zdecydowanych > sygnalów niewerbalnych. > Dobrze wymierzony, solidny kopniak w d*pę jest wyrazeniem > uczuc negatywnych > wobec > adresata takiego gestu. > d*pie mozna równiez przekazac emocje pozytywne, > np.''calujac kogos w d*pę''. > d*pa moze spelniac tez rolę lizaka. Szczęsliwie nie > wszyscy sa > ''dupolizami''. > > Uniwersalnosc d*py nie kończy się na tym, jest ona bowiem > zadziwiajaco > skutecznym pojemnikiem:''w d*pie'' mozna > miec cale osoby, a nawet > spolecznosci. > d*pa sluzy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest > ''do d*py'', tym samym d*pa > spelnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. > ''W d*pę'' (lub ''po > d*pie'') mozna równiez dostac. Czynnosc ta umacnia > więzi emocjonalne między rodzicami i dziecmi. > Prócz tego, d*pa spelnia rolę siedziska, powiadamy > bowiem: 'siadaj na > d*pie', często z dodatkiem poleceń uzupelniajacych, > jak np. '[...] i siedz > cicho'. > > Okreslenie 'dawać (dać) d*py' funkcjonuje w > dwóch znaczeniach: erotycznym i > wartosciujacym, jednak 'sciagnac kogos z d*py' > tylko w tym pierwszym. > Mozna równiez ''chronic swoja (lub czyjas) > d*pę'', co kolejny raz potwierdza > waznosc d*py w otaczajacym nas swiecie. > > Zabrac się do czegos od ''d*py strony' oznacza > podejscie niewlasciwe, od > końca; d*pa funkcjonuje tu jako synonim odwrotnosci. > d*pa pelni równiez rolę uchwytu, mozna bowiem > ''trzymac się czyjejs d*py''. > Okreslenie to nie oznacza braku równowagi, ale > samodzielnosci. > > Prof.Miodek
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kerczi , jak tam karkówka? strawiona?
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 jak myslicie jak sie skomponuja takie fele z b7??? http://picasaweb.google.pl/malinowy/StareA4#5216490102124247474[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 22:03_________________________________________________ Kerczi , jak tam karkówka? strawiona? sie zbiera....
nex Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Na przyjęciu chłopak pyta blondynke Czy mogę Cię prosić do walca? Zgupiałeś? To już nie miałeś czym przyjechać? :decayed:
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kerczi mój znajomy takowe zakupił do B7 ale założy je dopiero na wisone powinny wyglądac OK
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kerczi mój znajomy takowe zakupił do B7 ale założy je dopiero na wisone powinny wyglądac OK bo Malik ma do sprzedania za 2K i sie zastanawiam, luster juz nie ma
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nex a dlaczego w profilu masz Kraków? przecież jesteś z NH
nex Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nex a dlaczego w profilu masz Kraków? przecież jesteś z NH Trzeniu a dlaczego urodziłeś się człowiekiem będąc zwierzem?
Rekomendowane odpowiedzi