Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja się boje czy odpale czemu ??dobre auta odpalaja
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja się boje czy odpale czemu ??dobre auta odpalaja sama sobie odpowiedziałaś
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 moje odpala tzn przynajmniej audi odpala bo renault powiedzial nie i koniec
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dzięki za pocieszenie Marek , głowa do góry
Magda_ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dzięki za pocieszenie trzeba przed zima swiece wymienic filtry sprawqdzic plyn w chlodnicy i zalac dobre paliwo no i miec dobry aku ... a ma takie male pytanko .... ile osob u was ( tych ktore pojawiaja sie na spotach) ma hidy ??
themOn Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja mam , większość osób, które nie mia ori xenonów, a posiada soczewki ma hidy wsadzone.
nex Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dzięki za pocieszenie trzeba przed zima swiece wymienic filtry sprawqdzic plyn w chlodnicy i zalac dobre paliwo no i miec dobry aku ... a ma takie male pytanko .... ile osob u was ( tych ktore pojawiaja sie na spotach) ma hidy ?? połowa, a połowa ori, to tworzy całość
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A gdzie Wszyscy się podziali jakies poślizgi są
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 hmmm Ja jestem i sie grzeje przy Ballantinesie
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A gdzie Wszyscy się podziali jakies poślizgi są tak... ale takie po których się pije za 9mc pępkówkę
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=6N-mzkwQBDs&feature=related :polew:
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A gdzie Wszyscy się podziali jakies poślizgi są tak... ale takie po których się pije za 9mc pępkówkę Mam się już szykować hmmm Ja jestem i sie grzeje przy Ballantinesie To ja też Sobie coś przygotuję :gwizdanie: Aha Żabcia, masz u mnie -
jarko Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 O nadwozie o jakie nadwozie ? A o co mi ostatnio dogadywałeś :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi