KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 to zostanmy zatem przy slizganku co wtorek do odwolania?
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 tak długo myślałeś i nic? 0 argumentów? czyli nic nowego.. na Twoją prośbę kończę tą rozmowę Już byś Sobie darował... Byłem zapalić
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jarko Trzeniek dajcie juz spokój
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Panowie jak cholera się rozpisaliście PABLO jeszcze sie nie nauczyłes po ostatnim Ozi loozik, radio swoją drogą Belka zamówiona i rozrząd tak samo, jak dobrze pójdzie to we Czwartek odbieram graty
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 tak długo myślałeś i nic? 0 argumentów? czyli nic nowego.. na Twoją prośbę kończę tą rozmowę Już byś Sobie darował... Byłem zapalić no i znowu mnie sprowokowałeś gumiaku jak już chcesz jednak się przepychać to napisz jeden powód dlaczego sądzisz iż nie wypada trzymać bilonu w podłokietniku lub popielniczce? choć jeden bo mam wrażenie że poprostu szukasz dziury w całym i tylko dlatego napisałeś to co napisałeś... teraz już naprawdę kończę bo nie mam siły rzucać grochem w ścianę w tym temacie :gwizdanie: miłej nocy Jarku , wyśpij się [br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 01:53_________________________________________________ Jarko auć, Ty brutalu lubisz to , co?
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pablo jak tam było w przychodni
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Trzeniu, nie możesz Sobie darować :?: Po co Ci to :?: Daj spokój
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 jak dzieci jak dzieci ... ugryzłem się w język...
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 jak dzieci jak dzieci ... ugryzłem się w język... to moze i lepiej ;p
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Trzeniu, nie możesz Sobie darować :?: Po co Ci to :?: Daj spokój Tylko po to aby się dowiedzieć co jest w tym złego... niestety to Twój 4 post i dalej 0 konkretów... Nie masz już nic ciekawego do powiedzenia w naszym temacie to poprostu go zmień a nie ciągnij bez sensu
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pablo jak tam było w przychodni A spoko Cuber, Santi zadowolony z B6tki bo jak twierdzi odpala na mrozie
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pablo jak tam było w przychodni A spoko Cuber, Santi zadowolony z B6tki bo jak twierdzi odpala na mrozie hehe , a czym on wcześniej jeździł?
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Trzeniu, nie możesz Sobie darować :?: Po co Ci to :?: Daj spokój Tylko po to aby się dowiedzieć co jest w tym złego... niestety to Twój 4 post i dalej 0 konkretów... Nie masz już nic ciekawego do powiedzenia w naszym temacie to poprostu go zmień a nie ciągnij bez sensu Przecież cały czas się staram zmienić temat... Nawet Cię o to prosiłem Może to Ty powinieneś się w końcu przespać
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Pablo jak tam było w przychodni A spoko Cuber, Santi zadowolony z B6tki bo jak twierdzi odpala na mrozie hehe , a czym on wcześniej jeździł? To się musisz już Cubra zapytać bo pewnie wie
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Trzeniu i jarko co was ugryzło :?: Odmienne poglądy
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 hehe , a czym on wcześniej jeździł? , VW scirocco ,Golf III , Range Rover /wypasik, no i oczywiscie ostra jazda.com czyli motorki z tego co pamietam :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Trzeniu i jarko co was ugryzło :?: Odmienne poglądy No tak, zgadza się... Ja po ładnych kilku browcach nie będę się wymieniał z wami teraz poglądami bo byśmy temat wałkowali do rana a tu za 4h trza wstać do pracy
Rekomendowane odpowiedzi