Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim z rana :)

moge wam jeszcze pozawracac glowe w sprawie tych hidów ??

Pytaj, pytaj!

Im wiecej sie teraz dowiemy tym lepiej, ja mam zamiar na poczatku nastepnego tygodnia sie za to zabrac, wiec tez chcial bym sie jak najwiecej dowiedziec, zeby pozniej nie zalowac :P

Ale juz na 90% zaloze 6k, barwa tez jest wazna...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuber doczytałem w innym wątku o kosztach Twojego alarmu. Podałbyś namiar na tą firmę

Opublikowano

a wiec zdecydowalam ze chce 5000 ... wiem tez ze chce wersje przetwornicy slim ( mniejsza i ma przetwornice cyfrowe ktore nie robia zaklocen - nie weim czy prawda ale .. ) chcialabym jeszcze zeby zarnik mial podstawe metalowa , i tu zaczyna byc problem bo h1 w zestawach ktore sa sprzedawane maja zazwyczaj zarnik w plastiku.

Natomiast mam do Was takie pytanie czy mozecie mi polecic jakiegos sprawdzonego sprzedawce ??

hid-chart.jpg

Opublikowano

:hi: Miłego dnia wszystkim :)

Grześ miło było Cie gościć :wink4:

Magda NEX sprzedawał :) hidy

Opublikowano

:hi: Miłego dnia wszystkim :)

Grześ miło było Cie gościć :wink4:

Magda NEX sprzedawał :) hidy

dzięki za coffy :wink4:

:hi: Wszystkich

Opublikowano

Cuber doczytałem w innym wątku o kosztach Twojego alarmu. Podałbyś namiar na tą firmę

info poszło na GG

:hi: w ten zjefajnie ciepły dzionek

Opublikowano

:hi:

Przeczytajcie sobie :decayed:

Nasza-klasa.pl (hebr. הכיתה שלנו) – serwis społecznościowy stworzony przez uczniów Szatana (wrocławskich studentów) oraz największa baza danych o Polakach (większa niż baza danych CBŚ). W chwili obecnej znajdują się tam niestrzeżone dane 18 milionów osób. Ponadto pół miliarda zdjęć. I pełno spamu.

Użytkownicy

Jak wiadomo, na tym portalu gromadzą się różni ludzie, normalni i normalni inaczej.

Normalny użytkownik:

* Rozumie założenia twórców naszej-klasy i traktuje portal jako stronę służącą odnajdywaniu znajomych z przeszłości, z którymi często utraciło się kontakt.

* Zna znaczenie słowa „znajomy”, wie, że jest to osoba, którą zna.

* Dla świętego spokoju zdarza mu się przyjmować zaproszenia od osób, których nie zna.

* Nie interesuje go liczba znajomych.

* Nie wypisuje nikomu komentarzy do profilu i zdjęć, które niczemu nie służą.

Normalny inaczej użytkownik:

* Rozsyła zaproszenia do znajomych wszystkim, jak leci (całym szkołom, do których chodził lub chodzi, sąsiadom, rodzicom kolegów, znajomym znajomych etc.).

* Pragnie, by liczba jego znajomych liczona była w setkach, jeśli nie w tysiącach.

* Dodaje wszystkie profile fikcyjne (np Vanessy Anne Hudgens) bo nie wie, która jest tą za którą się podaje.

* Szpanuje czym się da w galerii zdjęć, podpisując fotografie komentarzami typu: To ja i moje kochanie :*, To ja na wakacjach w X, To ja i mój maluch!, To moja wnusia / córka / syn / druga połowa / córka sąsiada cioci przyjaciółki szwagierki używając często słodkiego pokemoniastego pisma (Ja Z P!3SsKieM =D).

* Spamuje na forach.

* Dodaje zdjęcia jak leci, nawet na nie patrząc, w liczbie sięgającej setek.

* Między imieniem i nazwiskiem ma jakieś znaczki z tablicy znaków lub zapisuje imię i nazwisko pismem pokemoniastym np. ♥Jan♥Kowalski♥, JaN √ιק n0waK.

* Zapisuje się do wszystkich istniejących klubów lub sam je tworzy.

* Tworzy zdjęcia typu moja klasa, moi kochani - wpisywać się i daje tam na pinezki wszystkie osoby, które napiszą komentarz.

Użytkownik a kompleksy

Flip i Flap, Kajko i Kokosz, Ogniem i Mieczem, portal społecznościowy i kompleksy. Od wielu wieków są to nierozerwalne pary. Dlaczego?

Odpowiedź jest bardzo prosta. Najbardziej zakompleksione i sfrustrowane osobniki homo sapiens, zniesmaczone swym dotychczasowym życiem, w poczuciu ogarniającej ich bezsilności, kreują siebie na nowo. Cechy z jakich powyższy osobnik jest najmniej zadowolony, są wyraziście maskowane metodą „na siłę w drugą stronę”.

Tak więc klasowe brzydule, które w szkole nie miały powodzenia, teraz prezentują z dumą swoje zdjęcia ze ślubu lub z narzeczonymi, ludzie z biednych rodzin obnoszą się samochodami, domami, niby przypadkiem zamieszczają takie zdjęcia, jakby nie mieli innych, ludzie, którzy w szkole nigdy nie brali udziału w imprezach i nie pili alkoholu teraz przedstawiają siebie jako szalonych imprezowiczów, ci którzy nie mieli znajomych, teraz prześcigają się w ich kolekcjonowaniu na portalu itp.

Ponadto, portal może posłużyć sfrustrowanym kobietom poprawianiu swojego samopoczucia, poprzez domaganie się pochlebiających komentarzy. I tym sposobem często zaobserwować można brzydkie, mało atrakcyjne, niezgrabne kobiety, pod których zdjęciami przeczytać można budujące opinie znajomych o tym, jak to pięknie wyglądają i jak bardzo zmieniły się od czasów podstawówki.

Portal ten jest więc doskonałym materiałem do analizy kompleksów społeczeństwa polskiego.

:polew:

Opublikowano

:hi:

zgadzam sie z informacjami na temat "naszej-klasy" to najlepsza baza danych jaką znam i jedna z najwiekszych pomocna wielu organizacjom i instytucjom. Ludzie nie są świadomi co ich moze spotkać.

Opublikowano

Witam

Koledzy mam pytanko.

Jak się kupi auto np. z Krakowa i chce się go zarejestrować też w Krakowie to trzeba z tablicami jechać do Urzędu aby zarejestrować auto, czy trzeba wykupić nowe tablice, bo słyszałem że można przejąć tablice rejestracyjne?

Opublikowano

Jak się kupi auto np. z Krakowa i chce się go zarejestrować też w Krakowie to trzeba z tablicami jechać do Urzędu aby zarejestrować auto, czy trzeba wykupić nowe tablice, bo słyszałem że można przejąć tablice rejestracyjne?

mozna przejąć tablice np.Irko jeździ na moich starych tablicach :gwizdanie:

Opublikowano

ciekawe czy trzeba je odkręcać czy można iść zarejestrować bez tablic

Opublikowano

mozna przejąć tablice np.Irko jeździ na moich starych tablicach :gwizdanie:

mozna przejąć tablice pod warunkiem ze sa białe z logiem uni europejskiej, a nie czarne stare.

białe z flagą polski tez do wymiany przez pewien okres takowe były.

Opublikowano

A trzeba najpierw coś w US zapłacić zanim się pójdzie rejestrować :?: :mysli:

Opublikowano

są nowe z logiem uni eropejskiej[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 12:46_________________________________________________

A trzeba najpierw coś w US zapłacić zanim się pójdzie rejestrować :?: :mysli:

2% od umowy w US

Opublikowano

Jakiś termin od podpisania umowy :?: Ile mam czasu na przerejstrowanie :?:

Opublikowano

Panowie słyszał z Was ktos o legendarnej grupie irlandzkiej "Lord of the Dance" mają za***isty spektakl połączenie muzyki irlandzkiej i stepowania, własnie wyczytałem ze grają kilka koncertów w Polsce po raz pierwszy, polecam sam osobiście sie wybieram.

a to próbka ich możliwości

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/d160af1ac8643b0d166d56ec6ad4d28b7e972e06b4aee105b42e8ed5b54678c01107968f3f76c7b5dd91fcdb86eb6d84e6f2fc2c08cb0915049

Gość uderza 35 razy na sekunde nogami w podłoge, dla mnie fenomen.

Opublikowano

arson zmieniłeś furke ??

nie kupiłem sobie drugą[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 13:33_________________________________________________

Jakiś termin od podpisania umowy :?: Ile mam czasu na przerejstrowanie :?:

do US 14dni, do zarejestrowania masz 30dni

Opublikowano

trzeba zabrać ze sobą tablice rejestracyjne. Muszą nakleić (nowy) znaczek legalizujący :wallbash: :wallbash: