Jordi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 O Historii auta nie będę pisał bo pewnie was nie interesuje, a wyposażenie widać na poniższych zdjęciach. Jedynie co napisze to auto posiada silnik 2.0TDI 140km + Multitronic czyli grupę podwyższonego ryzyka Ogólne wrażenia z jady naprawdę pozytywne, i nawet się dziwie jak ludzie mogą kupować Passata B6 skoro on A4 B7 nawet do pięt nie dorasta, i nie dorównuje w żadnej kategorii... Nie boje się stwierdzenia że A4 to już konkurencja tylko dla Mercedes'a Jak by kogoś interesowało to spalanie się wacha, Miasto - 8l, Mieszany - 7l, Trasa 5.7 - 6.5l. Co w nim zrobiłem: * Nowy kompletny Rozrząd - ASO * Wymieniłem WSZYSTKIE filtry - ASO * Wymieniłem Olej * Wymieniłem kółko od napędzania pompy wspomagania. * Wywaliłem sławną pompę oleju oraz wałki wyrównoważające. Części ASO + Z Silnika BKD. * Wyprałem wnętrze bo ma plamy od nie udolnego ich prania... Edit: 7.06.2011 * Kupiłem części do nadkola Hokej oraz taki półksiężyc - ASO Oczywiście Co chce w niej zrobić? * Wyprać wnętrze bo ma plamy od nie udolnego ich prania... * Wymienić Olej w skrzyni. * Być może zafundować felgi od RS4 =] * Tankować i cieszyć się jazdą, a daje jej o wiele więcej niż Passat którego miałem Z góry przepraszam za jakość zdjęć gdyż były robione Tłuczkiem do ziemniaków.
Góral65 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 ładny kolorek a dużo ma nalatane? bezawaryjnej jazdy życzę
insane_Infinity Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Piękny kolo!! Korby z tyłu ma?? pomyśl o Bi-Xenonie i RNS-E :gwizdanie:
danielo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ładny kolorek,autko git a ten szyberek masz zwykły czy taki jak ja solar panel A nie lepszy jest casrtol 5w30 taki stosuje aso.Witaj w klubie rezania
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 rzadko spotykany kolorek, gratki
Trezor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 No to kolejne ładne autko w naszym mieście. Kolorek rzeczywiście fajny. Może pomyśl o trochę lepszych fotelach, to dopiero będzie przyjemność z jazdy.
mystic.pl Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Kolor capuccino Powiedz, bo widzę, że wymieniałeś koło pompy wspomagania. Jaki był koszt w aso i jakie były objawy, że byłeś zmuszory to robić Coś mi ostatnio piszczy wspomaganie przy krańcówkach i zastanawiam się czy nie będę musiał pompy wymienić, a być może styknęło by tylko samo koło. BTW olej i filterek wymieniałem i nic to nie dało na dłuższą metę.
Jordi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 ładny kolorek a dużo ma nalatane? bezawaryjnej jazdy życzę W 2009.09 autko miało ostatni serwis przy 135tyś km. Wg. licznika przebieg to 164tyś a przebieg odczytany z skrzyni to 195tyś Piękny kolo!! Korby z tyłu ma?? pomyśl o Bi-Xenonie i RNS-E :gwizdanie: Dziękuje, tak ma korby Tak jak to w B7 bywa . Bi-Xenon ale taki z Allegro? Jakoś mi się nie widzi... A RNS-E to zabawa kosztująca z 2000zł Ładny kolorek,autko git :good:a ten szyberek masz zwykły czy taki jak ja solar panel :naughty:A nie lepszy jest casrtol 5w30 taki stosuje aso.Witaj w klubie rezania Szyber jest zwykły nie Solar... Ale i tak się ciesze To moje pierwsze auto z Szyberdachem Kolor capuccino Powiedz, bo widzę, że wymieniałeś koło pompy wspomagania. Jaki był koszt w aso i jakie były objawy, że byłeś zmuszory to robić Coś mi ostatnio piszczy wspomaganie przy krańcówkach i zastanawiam się czy nie będę musiał pompy wymienić, a być może styknęło by tylko samo koło. BTW olej i filterek wymieniałem i nic to nie dało na dłuższą metę. Powiem ci że mi popiskiwało, a koło od wspomagania było wytarte... Akurat tak się złożyło że brat miał takie kółko O ile się nie mylę to są groszowe sprawy w ASO. Dziękuje za gratulacje Mam nadzieje że będzie jeździło tak samo jak moje poprzednie auta . Przepraszam za zdjęcia które nie oddają uroku tego koloru. Postaram się zrobić jakieś zdjęcia aparatem Parę dni temu spotkałem B7 w takim kolorze (pierwszy raz w życiu) na dodatek identyczne wyposażenie Dosłownie jak moja Tylko że tamta była na manualu... [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 14:40_________________________________________________EDIT@ Mam już części do nadkola oczywiście ASO Trzeba tylko zamontować
insane_Infinity Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 To jest skandal aby w aucie takiej klasy Korby z tyłu....echh a Za RNS-E około 1400 do 3000 tyś .ale się opłaca :gwizdanie: i warte ceny. Oryginalny Bi-Xenon kolego http://allegro.pl/listing.php/search?category=620&sg=1&string=Bi-Xenon+audi+a4
Jordi Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Co do navigacji, fajna sprawa i mogę mieć fabrycznie nową za 1500 Ale jak policzymy wszystko to się pod 2000zl robi... A za 2000 to bym wolał pół-skóry albo felgi Aktualnie chce auto sprzedać, zrobiłem już prawie 10tyś km i żadnych problemów Chce kupić A6 C6 albo BMW E90 [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 13:14_________________________________________________A i bym zapomniał, dodałem lepsze fotki
czaki22 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 1500 nowa navi :_) 8 tys zł w ASO nowa
Jordi Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 1500 no może 1700, jutro zadzwonie do brata i mi powie dokładnie. Fabrycznie nowa RNS-E, Niebieska folia na wyświetlaczu oraz kod w takiej podłużnej kartce przyklejony z góry obudowy Chyba wiem co miałem w domu, tylko że to była do A3 ale to chyba nie ma różnicy? Jedynie na co mógłbym się szarpnąć pomimo tego że sprzedaje ją to na Zmieniarkę, mam zmieniarkę też nówkę w dobrej cenie, ale kurde schowka nie mogę znaleźć... :/ O aukcja brata http://allegro.pl/nawigacja-a3-rns-2011r-i1951411033.html Aaaaaa do A4 nie podjedzie bo ma inną góre :/ Przed chwilką dzwoniłem do niego, i powiedział że będą też do A4, ale cena pod 2000zł. Też nówki w takim samym stanie. Ma Zmieniarki jak to powiedział Igły, po 300zł za szt.
srb38vx Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Graty zacny furacz juz załatwiaj porzyczke w baku bo sie przyda :polew: a wciąga modzenie jak cholera
Jordi Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 Dziś przy wymianie rozrusznika Brat mi zaproponował założenie Tarcz + Zacisków od 3.0TDi, i tak się zastanawiam czy to dużo roboty?
peter22 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 bardzo malo zakladaj . a jakie koszta ???
Jordi Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Opublikowano 30 Listopada 2011 Może to brzmi dziwnie ale za darmo Zaciski, Tarcze + Klocki.
Jordi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 A4 mi się zepsuła... Coś z kołem... Być może od tego zderzania czołowego?
Rekomendowane odpowiedzi