ghostHH90 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam Wszystkich oto moja Kochana Alunia DANE: Audi A4 B5 rocznik: 1997 przebieg: buda 268 tys ;( silnik 70 tys (po wymianie przez poprzedniego właściciela) silnik: 1,8 nigdy nie zagazowany nadwozie: Avant kolor: czerwony oprócz maski w kolorze srebrnym WYPOSAŻENIE: 2x el. szyby el. lusterka Climatronic 4x poduszka powietrzna zestaw audio 6+1 (tuba Nokia w bagażniku) alu 15" Borbet PRZERÓBKI: ciemne przednie kierunki PLANOWANE PRZERÓBKI: przyciemnienie szyb obniżenie i utwardzenie zawieszenia zakup podłokietnika (o zgrozo bez niego na długich trasach jak za karę... ;/ ) felgi min. 17" na zewnątrz (jeszcze przed montażem czarnych kierunków): i w środku:
Chowix Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Małe poprawki lakiernicze i będzie dobra Powodzenia w modzeniu !
ghostHH90 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 w sumie powiem Ci że nawet z tą srebrną maską prezentuje się całkiem ciekawie chodzi mi po głowie żeby okleić ją np. folią a'la Carbon
Chowix Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Hmm mnie chodziło o przedni zderzak np brak kratki oraz odprysk lakieru masz co do tej maski hmm jak już to czarna albo czerwona Ale to w końcu Twoje autko My tylko możemy chwalić albo krytykować albo hmm nakierować
pepik Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 w sumie powiem Ci że nawet z tą srebrną maską prezentuje się całkiem ciekawie chodzi mi po głowie żeby okleić ją np. folią a'la Carbon Chyba żartujesz? maluj ta maskę pod kolor auta, ewentualnie na czarno + dach
ghostHH90 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Hmm mnie chodziło o przedni zderzak np brak kratki oraz odprysk lakieru masz co do tej maski hmm jak już to czarna albo czerwona Ale to w końcu Twoje autko My tylko możemy chwalić albo krytykować albo hmm nakierować aaa... o to chodzi heh no fakt zderzak wymaga wymalowania bo wygląda jakby nie był wogóle matowany przed malowaniem ;/ co do kratki to już jest więc można odchaczyć jako załatwione no i właśnie o to chodzi.. jak coś jest nie tak wytknąć błędy i nakierować jak je usunąć [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 17:35_________________________________________________ w sumie powiem Ci że nawet z tą srebrną maską prezentuje się całkiem ciekawie chodzi mi po głowie żeby okleić ją np. folią a'la Carbon Chyba żartujesz? maluj ta maskę pod kolor auta, ewentualnie na czarno + dach z tą folią to był pierwszy pomysł co tu z nieszczęsną maską zrobić... hmm... czerwony z czarnym? jakoś nie podchodzą mi razem te kolory ale sama idea jest interesująca
pepik Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 tu masz z czarną maską Już jest lepiej niż z srebrną do tego dach, lusterka, grill, tylna klapę i może być ciekawie A najlepiej to pomaluj w kolor auta
Luka3s Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 maluj wszystko w kolor..lampy pozmieniaj też tzn z przodu odmłodnieje trochę.
wujek 2pac Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Pany, ale chyba zartujecie z ta czarna maska :bicz3:
Chowix Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja tylko zaproponowałem jak by to wyglądało :gwizdanie:
ghostHH90 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 tu masz z czarną maską naprawdę nie podchodzą mi te kolory no nie wiem dlaczego... ale podziękował za fatygę maluj wszystko w kolor..lampy pozmieniaj też tzn z przodu odmłodnieje trochę. chyba tak będzie najlepiej wyglądał co do lamp to Macie jakieś pomysły? lepiej np. czarne soczewki? czy lepiej iść w stronę orginału i zamontować zespolone?
ghostHH90 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 zespolone sprysk w zderzak i xenonik dużo byłoby roboty z montażem sprysków? jak zespolone to tylko ksenon niach niach
Chowix Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Właśnie żeby ksenon mieć w pełni prawnie trzeba mieć samo-poziomowanie ?
KL4K50N Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Właśnie żeby ksenon mieć w pełni prawnie trzeba mieć samo-poziomowanie ? W autach powyżej 2000r jeżeli są xenony, to muszą być samopoziomujące się soczewki. W modelach poniżej 2000R tylko spryskiwacze.
Luka3s Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Chyba przejdzie jak masz regulację w aucie z montażem sprysków jest trochę zabawy podobno [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 00:01_________________________________________________reuglacje w sensie manualną
Rekomendowane odpowiedzi