Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B7] Dedykowane żaluzje przeciwsłoneczne - UV Privacy Shades

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam do siebie rolet przeciwsłonecznych, ale znalezienie odpowiednich boczkow z roletami graniczy z cudem.

Z tego powodu zaczalem sie rozgladac dalej i znalazlem dedykowane żaluzje przeciwsłoneczne do auta robione w UK przez palmautomotive.

Czy ktos zamawiał to może i czy warto? Jak sądzicie?

Koszt to ok 90 funtow + transport: http://www.vanstyle.co.uk/shop/product_info.php/products_id/2682

Tutaj pare fotek z innych aut po montażu:

dscf0159.jpg

dscf0160pdz.jpg

dscf0205.jpg

http://www.privacyshades.co.uk/manufacturers/pdf/AU-A6-E-B.pdf

Opublikowano

Witaj. Ja mam podobne w moim audiku, tylko, że firmy kamei :>. Auto sprowadziłem z niemiec i ono miało już te rolety. Wg mnie są bardzo fajne, estetycznie wykonane i przy tych roletach możesz otwierać okna bez ściagania ich, więc ja osobiście polecam.

Opublikowano

Właśnie czekam na przesyłkę :wink4:

Widziałem już właśnie na takiej A4 jak moja i sa spoko.

Opublikowano

Bardzo ładnie i schludnie wykonane, szkoda tylko, ze się nie chowają jak oryginalne. Ciekawe jak na żywo wygląda i działa?

Opublikowano

małe OT do B8 można zamówic cos takiego w ASO koszt 1600 zl komplet Avant :wink4:

Opublikowano

pare fotek z A4:

imag0148v.jpg

imag0149oi.jpg

imag0150u.jpg

imag0151l.jpg

Opublikowano

calkiem nieźle to wygląda , tylko szkoda ze na tylniej szybie jest podwójna żaluzja i łączenie na srodku;(

Opublikowano

Ja tam tylnej i tak nie zaloze :naughty:

Ale z relacji osób które ją założyły podobno nie przeszkadza i idzie sie przyzwyczaic.

Niestety nie mozna zamowic kompletu bez tylnej części.

Jest jeszcze jakaś firma w Niemczech co oferuje to samo tylko, że tylna część nie jest dzielona - koszt +100% :wink4:

Opublikowano

szkoda, że nie można zamówić tylko na tylne szybki... w zasadzie tylko z nich mi na juniora świeci :wink4:

Opublikowano

i wychodzi drożej niż te z UK :decayed:

Opublikowano

i wychodzi drożej niż te z UK :decayed:

ale nie ma ramki na tylnej szybie klapy :decayed:

Opublikowano
ciekawe czy to nie trzeszczy jak się jeździ autkiem??

Podobno nie, ale sprawdze sam.

Sonniboys sa fajniejsze jezeli chodzi o ta tylna rolete, ale cena troche juz zaporowa. Poza tym jezeli nie chcesz tego miec zalozonego non stop, te z UK latwiej przewozic bo mniej miejsca zajmuja.

Opublikowano
ciekawe czy to nie trzeszczy jak się jeździ autkiem??

Podobno nie, ale sprawdze sam.

Sonniboys sa fajniejsze jezeli chodzi o ta tylna rolete, ale cena troche juz zaporowa. Poza tym jezeli nie chcesz tego miec zalozonego non stop, te z UK latwiej przewozic bo mniej miejsca zajmuja.

a ile za swoje zapłaciłeś? bo na allegro były za 680pln, a te Sonniboys są za €199 plus przesyłka w DE €6,50 do PL €16,90, to jakieś 120-180pln więcej. Jak założysz i pojeździsz to daj znać czy nie trzeszczą :wink4: pozdro!

Opublikowano

po przeliczeniu wyszlo 504 pln.

Opublikowano

pare fotek z A4:

imag0148v.jpg

imag0149oi.jpg

imag0150u.jpg

imag0151l.jpg

No serio to dobrze wygląda poza tylną szybą...