H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Chyba tak Ale tez nie ma co uogolniac ze wszystkie telefony z androidem sa zle i trzeba je ciagle resetowac Widocznie rotces trafil na lipny model i tyle wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/887500_10151517880958117_2119303633_o.jpg Se zapodał koma:grin: Andrzej wylansowany jak zawsze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Dokładnie bo przecież przesunęli termin ze sprzedażą bo mają problemy z produkcją w fabrykach ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ---------- Mój HTC One , co miesiąc musi mieć reset , bo android się blokuje . Nie zauważyłeś że trochu:decayed: inny jest? HTC One - Full phone specifications Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Kupiłem sobie kartę 8 GB class 10 i nie sądziłem że to takie drogie 32 GB bodajże 300 ziko wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Kupiłem sobie kartę 8 GB class 10 i nie sądziłem że to takie drogie 32 GB bodajże 300 ziko wysłane kurierem Że co??? 32GB 300zł??? Czy firma Ziko? 32GB Sandisk 10 class SDXC kosztuje w granicach 100zł! Ja za taką tylko 64GB dałem 200zł.. U niego, wtedy miał parę groszy tańsze SANDISK 64GB micro SDXC Class 10 MOBILEULTRA 30MBs (3072092281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audiofilm Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Z klasami to trochę ściema jest, ja zapłaciłem 250 zeta za 64 GB i śmiga aż miło. ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- Mam SGS2 i u mnie to normalnie gada. Używałem s3 ale na to nie zwróciłem uwagi. Mowie o instalacji aplikacji np na sd. Fakt można usuwać syf.Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Bodajże Pablo pisał że na sgs2 było to możliwe ale na trójce już nie da rady tak instalować :/ To jest kwestia wersji Androida, nie telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Taka ciekawostka: "Mimo iż IV ma większy ekran i pojemniejszą baterię względem III, to IV jest o 0,8mm węższa, o 0,7mm cieńsza i do tego ciut lżejsza." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Kupiłem sobie kartę 8 GB class 10 i nie sądziłem że to takie drogie 32 GB bodajże 300 ziko wysłane kurierem Że co??? 32GB 300zł??? Czy firma Ziko? 32GB Sandisk 10 class SDXC kosztuje w granicach 100zł! Ja za taką tylko 64GB dałem 200zł.. U niego, wtedy miał parę groszy tańsze SANDISK 64GB micro SDXC Class 10 MOBILEULTRA 30MBs (3072092281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. W Saturnie tyle kosztuja karty Sandisk Ja swoja 8 GB kupiłem za 60 zł, i chyba 32 była za 300 zł ale to by nie miało w sumie sensu. Może to było 64 GB? Porównanie starego z nowym wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W Saturnie tyle kosztuja karty Sandisk Ja swoja 8 GB kupiłem za 60 zł, i chyba 32 była za 300 zł ale to by nie miało w sumie sensu. Może to było 64 GB? Tzieland nie chodzi się po takich sklepach z zamiarem kupna karty pamięci Pracowałem 3 lata w tej samej firmie tylko Media Markt i jak byś zobaczył po ile oni tak prawdę kupuję te karty i narzucają wielką marżę to byś się za głowę złapał Część rozwiązań softwarowych z Galaxy S IV zostanie zaimplementowana na S III oraz Note 2. Odpowiedzialny w Samsungu za wdrażanie nowych technologii Drew Blackard powiedział, że te dwa starsze telefony dostaną wszystkie nowe funkcje, które nie są zależne od hardware. Pierwsza aktualizacja dla S III i Note 2 ma być już w najbliższych miesiącach i nie będzie miała nic wspólnego z aktualizacjami Google. W ten sposób sami przetestujemy przynajmniej część niektórych nowych rozwiązań Szkoda że HTC tak nie wspiera aktualizacjami swoje wyższe modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W Saturnie tyle kosztuja karty Sandisk Ja swoja 8 GB kupiłem za 60 zł, i chyba 32 była za 300 zł ale to by nie miało w sumie sensu. Może to było 64 GB? Tzieland nie chodzi się po takich sklepach z zamiarem kupna karty pamięci Pracowałem 3 lata w tej samej firmie tylko Media Markt i jak byś zobaczył po ile oni tak prawdę kupuję te karty i narzucają wielką marżę to byś się za głowę złapał Część rozwiązań softwarowych z Galaxy S IV zostanie zaimplementowana na S III oraz Note 2. Odpowiedzialny w Samsungu za wdrażanie nowych technologii Drew Blackard powiedział, że te dwa starsze telefony dostaną wszystkie nowe funkcje, które nie są zależne od hardware. Pierwsza aktualizacja dla S III i Note 2 ma być już w najbliższych miesiącach i nie będzie miała nic wspólnego z aktualizacjami Google. W ten sposób sami przetestujemy przynajmniej część niektórych nowych rozwiązań Szkoda że HTC tak nie wspiera aktualizacjami swoje wyższe modele. Wiesz akurat byłem w pobliżu więc zaszedlem po kartę. I właśnie złapałem się za głowę jak zobaczyłem ceny. Dlatego tylko 8 GB kupiłem Fajnie jak nowa aktualizacja wyjdzie. Ciekawe co nam udostępnia z S4 wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! To kup coś porządnego a nie narzekasz wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! Jak byś był ode mnie z Krk to bym Ci wgrał czysty soft HTC. Widziałem ykk'a fotkę z tą metalową klapka powiem tak Zamawiam Tutaj są inne kolory Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Silver | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Grey | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Blue | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Red | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! Ja z moim nie mam problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! Jak byś był ode mnie z Krk to bym Ci wgrał czysty soft HTC. Widziałem ykk'a fotkę z tą metalową klapka powiem tak Zamawiam Tutaj są inne kolory Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Silver | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Grey | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Blue | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Red | eBay Mozesz dla mnie zamowic do Grey. Jak sie rozliczamy? i czy one sa duzo grubsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! Jak byś był ode mnie z Krk to bym Ci wgrał czysty soft HTC. Widziałem ykk'a fotkę z tą metalową klapka powiem tak Zamawiam Tutaj są inne kolory Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Silver | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Grey | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Blue | eBay Aluminum Metal Battery Door Back Cover Samsung Galaxy S3 s III i9300 Red | eBay Mozesz dla mnie zamowic do Grey. Jak sie rozliczamy? i czy one sa duzo grubsze? Ja też bym poprosił. Przelew może pójść jutro/poniedziałek w złotówkach lub $ wysłane kurierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jego fotka: Tą czarną zamówię i zobaczymy jak będzie się białym komponować Panowie ykk zamówił przez kogoś kto ma możliwość sprowadzenia i ma tam konto, zakładać konto i zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Może kolega miał na myśli któregoś z One V / S / X / X+ Mam HTC ONE X Jeszcze raz go będę musiał resetować , to na tory go wystawie! Ja ze swoim również nie mam żadnych problemów..a i nie mieszaj do tego HTC One ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Widzieli SAMSUNG GALAXY S3 SIII KLAPKA OBUDOWA ALUMINIUM (3088521566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SAMSUNG GALAXY S3 SIII OBUDOWA PANEL ALU METAL (3088632636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi