talib1990 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 a wlasnie ... android aby szybko chodził trzeba kupić telefon za 2000 zł.... a WP8 .... każdy z nim za***rdala nawet taki za 5-6 stówek...
POWER-KRIS Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Do Androida potrzeba 2 rdzenie i 1 GB pamięci ram i jest super. Czyli ok 1200 zł. Do tego aplikacje Clean Master (Cleaner) i chula. ;-) A nawet 900zl Sony Xperia M. Pozatym wyłączyć w aplikacjach nieużywane, niepotrzebne apki. Sony Xperia Tapatalk 4.
ykk Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 I na taką opinię czekałem:wink:A jak z trwałością i wykonaniem? Nie odstaje, nie trzeszczy? Łatwo ją porysować? To jest Chinszczyzna wiec nie spodziewaj sie cudow ja nosze telefon dodatkowo w futerale. Ale nie boje sie trzymac go na zewnatrz kieszeni bez futeralu. Wiadome jakimis kluczami, monetami piaskiem itd podrapiesz. Klapka dobrze spasowana. Bardzo mnie razi w oczy chromowana ramka (telefon jest czarno-szary a tu takie cos). Telefon jest troche grubszy i ciezszy. Pare osob mowilo ze lepiej sie go teraz trzyma w dloni
majkel20 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Posiada ktoś LG G2 bądź Sony Z1? Zastanawiam się co brać coś z tych dwóch, czy S4 na którego byłem już w sumie zdecydowany. Może ktoś testował te 3 telefony?
Michał Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Posiada ktoś LG G2 bądź Sony Z1? Zastanawiam się co brać coś z tych dwóch, czy S4 na którego byłem już w sumie zdecydowany. Może ktoś testował te 3 telefony? Bawiłem się ostatnio Z1 bo kumpel sobie sprawił Bardzo podoba mi się wygląd tego telefonu - prosty i nowoczesny design. Materiały też całkiem ok. O płynności działania nie mówię, bo kombajny z tej półki radzą sobie świetnie. Dwie rzeczy mi w nim nie pasowały i o ile mógłbym się przyzwyczaić do nakładki na androida od sony, tak do wyświetlacza już nie. I to jest coś co dyskwalifikuje telefon tej klasy. Pewnie jestem już wypaczony przez amoleda, ale wyblakłe kolory i czerń, która jest bardziej szara niż czarna dla mnie jest nie do przyjęcia:kwasny: ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- ykk dzięki za opinię, chyba się skuszę
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja od kilku dni posiadam S4 i narazie jestem zadowolony...szybkość zadowalająca, kolorki i wyświetlacz petarda, bajery z czujnikami ruchu i twarzy działają zobaczymy jak się dalej będzie sprawował...
bialy986 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Koledzy mam pytanie-zakupiłem nową karte pamięci fo Fona (SE Neo V),zaktualizowałem do najnowszego Andka a teraz chcę nową kartę zainstalować.Jak najlepiej i najszybciej zrobić aby przenieść wszystkie pierdoły z poprzedniej karty i nic nie stracić?Mam tam różne apki w tym Tapatalk i forum Proszę o szybką pomoc.
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak chcesz przenieść programy które są zainstalowane na karcie:whistling: musiałbyś mieć ich instalki:wink:
bialy986 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak chcesz przenieść programy które są zainstalowane na karcie:whistling: musiałbyś mieć ich instalki:wink: Jak coś pobierałem z netu,sklepu google np.aplikacje,to się instalowały na karcie.Nie przejdzie to wszystko i nie da rady przenieść?
POWER-KRIS Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Wladi znowu pijany. ;-) W menu aplikacje zaznaczasz przenieś do telefonu wszystkie zainstalowane apk. Instalujesz ze sklepu Menadżer Plików i nim pokolei wszystkie pliki do telefonu a jak miejsce się skończy wkładasz nowa kartę i z tel na kartę itd. Instalujesz Clean Master (Cleaner) i nim możesz robić kopię instalacyjna apk. Czyli właśnie instalki. Android Rządzi !!! Sony Xperia Tapatalk 4.
bialy986 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Kolego,po podłączeniu tel. do kompa jak wchodzę w kartę to mam foldery.Można to przenieść na pulpit kompa a następnie przegrac na nową kartę w telefonie? Imageshack - 1p7g.jpg ?
POWER-KRIS Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Muzykę, zdjecia i filmy tak. Po prostu zaznacz skopiuj i wklej na nowa kartę. Aplikacje nie. Trzeba je w menu aplikacje w 2 zakladce czyli wewnętrzne odznaczać wszystkie. Jak która ma ptaszka. Sony Xperia Tapatalk 4.
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Wladi znowu pijany. ;-) W menu aplikacje zaznaczasz przenieś do telefonu wszystkie zainstalowane apk. Instalujesz ze sklepu Menadżer Plików i nim pokolei wszystkie pliki do telefonu a jak miejsce się skończy wkładasz nowa kartę i z tel na kartę itd. Instalujesz Clean Master (Cleaner) i nim możesz robić kopię instalacyjna apk. Czyli właśnie instalki. Android Rządzi !!! Sony Xperia Tapatalk 4. nie pijany tylko najebany:decayed: no to co piszesz ma sens nie raz przenosiłem gry z telefonu na kartę pamięci ale nie pomyślałem że to można zrobić na inny telefon:wink:
POWER-KRIS Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Tak sobie teraz myślę że jak wgrał nowego Antka a nie zrobil Cleanerem wcześniej kopii zapasowych apk to jednak musi ściągać z Play od nowa. Też chyba dopiero mnie puszcza. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
wladi Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Tak sobie teraz myślę że jak wgrał nowego Antka a nie zrobil Cleanerem wcześniej kopii zapasowych apk to jednak musi ściągać z Play od nowa. Też chyba dopiero mnie puszcza. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4. No widzisz a mnie opierdzielasz:grin:
bialy986 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dzięki Krzysztof za pomoc,zrobiłem jak pisałeś.Część aplikacji przeniosłem do fona w ustawieniach a zdjęcia,mjuzike i inne skopiowałem przez kompa.Kopii zapasowych wcześniej nie robiłem,ważne że Tapka chodzi i jest dostęp do forum Cleanera pomału rozgryzam,przydatny gadżet. Jedynie po aktualizacji wolno coś trybi telefon.
POWER-KRIS Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 W Cleaner wejdź w ustawienia, lista wykluczen i usuń wszystkie zadania. Potem wróć na początek i naciśnij zwiększenie pamięci zaznacz wszystko i zwiększ. Przyspieszy. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4. ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Instalacja Flash Player Android http://androidstuff.pl/android-4-1-jelly-bean-z-adobe-flash-instalacja/ Najpierw zaznaczyć w opcjach zabezpieczeń nieznane źródła. Uwaga nie działa z Opera proponuje BoatBrowser. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
bialy986 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zrobione,dzięki za poradę.Ten link co podales to zainstalować?W czym jest pomocny? wysłane za pomocą tapki
POWER-KRIS Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Pobierz któregoś Flash Playera i zainstaluj to dopiero będzie internet jak na stacjonarce. Wiele zeczy w nim napisane i z Androida brak dostępu. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Rekomendowane odpowiedzi