H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Pany, czy ktoś mi powie od czego to jest ikonka u góry na pasku?http://img585.imageshack.us/img585/1482/1qaa.jpg Płatności NFC Połączenie, a nie płatności. Dzięki już znalazłem
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 NFC to nie tylko płatności! To też zbliżeniowe przesyłanie danych pomiędzy fonami z włączonym nfc Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 NFC to nie tylko płatności! To też zbliżeniowe przesyłanie danych pomiędzy fonami z włączonym nfc Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Ja to mam w laptopie sony vaio i moge słuchać bezprzewodowo muzyki na słuchawkach Wysłane z telewizora Note2
majkel20 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Pany, chcę zrobić formata mojego SGS2, potrzebuję program do archiwizacji smsów, połączeń, kontaktów itp., co polecicie? Nie gadać mi proszę tylko o KIESie... bo to porażka nie program...
Tzieland Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Po co ci potrzebna archiwizacja połączeń Sms i kontakty rozumiem. Chociaż to drugie najlepiej wrzucić na konto google lub samsunga i ściągnąć po formacie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
mateo1597 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja do smsów używam SMS Backup and Restore - zapisuje kopię na karcie SD w formacie XML i jest spokój A kontakty jak najbardziej na koncie google - spokój
jihaad Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja do smsów używam SMS Backup and Restore - zapisuje kopię na karcie SD w formacie XML i jest spokój A kontakty jak najbardziej na koncie google - spokój To samo ja. Ta apka jest najlepsza, a do kontaktów konto google.
H4mm3R Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza.
POWER-KRIS Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Nie kapuje ale program sony pc comparion wszystko przecież zrobi. To u innych firm chyba też ma takie funkcje np Samsung kies czy jak tam. Sony Xperia Tapatalk Pro.
majkel20 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza. Pobrałem, ale nie umiem się połączyć z moim telefonem czy to przez kabel czy to wifi
Frimuś Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Podajcie namiar na darmowa navi na androida,najlepien sprawdzona u jedynie na PL Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza. Pobrałem, ale nie umiem się połączyć z moim telefonem czy to przez kabel czy to wifi Bo na tel też musisz pobrać tą appke, znajdziesz ją w skepie play.
majkel20 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Poradziłem sobie już jednak z tym wczoraj, dzięki MyPhoneExplorer i po wifi bądź kablu robisz sobie kopie zapasowa kontaktów, smsów, połączeń, notatek, kalendarza. Pobrałem, ale nie umiem się połączyć z moim telefonem czy to przez kabel czy to wifi Bo na tel też musisz pobrać tą appke, znajdziesz ją w skepie play.
endriuu Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Podajcie namiar na darmowa navi na androida,najlepien sprawdzona u jedynie na PLWysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka Google Maps. Wysłane z prodiża
POWER-KRIS Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Darmowa i z fotoradarami i suszarkami. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.neptis.yanosik.mobi.android Sony Xperia Tapatalk Pro.
PABLO Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 yanosik dobrze się spisuje tylko w powiadomieniach o radarach, patroli itd ale jeśli chodzi o nawigacje to dużo muszą jeszcze nad nią popracować. AM w tej chwili jest najdokładniejszą a potem google maps ale w niej musi być włączony transfer (co i tak mało bierze).
POWER-KRIS Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Play właśnie dodał opcje abonamentu na Naviexpert za około 13zł miesięcznie razem z darmowym transferem danych.A to już pierwsza liga nawigacji. :-) http://www.naviexpert.pl/?mobile=no Sony Xperia Tapatalk Pro.
Tzieland Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Mnie naviexpert nigdy nie powalał i wolałem używać google maps Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
POWER-KRIS Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Jeden woli rybki drugi akwarium. Mnie nie powala Google.A może właśnie powala.;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Rekomendowane odpowiedzi