Michał Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 już wszystko wiem:whistling: Modded YouTube APK Brings Full HD Video Playback Over 3G/4G | Cult of Android
jihaad Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 już wszystko wiem:whistling:Modded YouTube APK Brings Full HD Video Playback Over 3G/4G | Cult of Android To samo dałem w linku wydaje mie się,
Michał Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 aaaa no to widzisz, ja tylko odinstalowałem aktualizacje:doh:
Haimon Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Macie coś godnego polecenia do robienia backupa przed full wipe, poza titanium backup? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
jihaad Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 aaaa no to widzisz, ja tylko odinstalowałem aktualizacje:doh: Ta wersja dodatkowo jest "odłączona" od sklepu i nie będzie się aktualizować.
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 aaaa no to widzisz, ja tylko odinstalowałem aktualizacje:doh: Ta wersja dodatkowo jest "odłączona" od sklepu i nie będzie się aktualizować. I wymaga roota...
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czy ktoś kuma czy da radę odblokować telefon gdy jest zablokowany przez wybieranie na wyświetlaczu kropek...chodzi o tą blokadę że się palcem przesuwa po wyświetlaczu określonym schematem po kropkach...
feniks Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czy ktoś kuma czy da radę odblokować telefon gdy jest zablokowany przez wybieranie na wyświetlaczu kropek...chodzi o tą blokadę że się palcem przesuwa po wyświetlaczu określonym schematem po kropkach... jak błędnie kilka razy powprowadzasz wyskoczy monit o login i hasło z googla
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Oki ale jak się nie pamięta tego loginu to wziąć odzyskiwanie hasła tak?
Michał Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czy ktoś kuma czy da radę odblokować telefon gdy jest zablokowany przez wybieranie na wyświetlaczu kropek...chodzi o tą blokadę że się palcem przesuwa po wyświetlaczu określonym schematem po kropkach... Zaloguj się na kompie na konto samsung i tam są opcje odblokowania ekranu, śledzenia telefonu itp by Note 2
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ale jak nie byłem prędzej zarejestrowany to chyba nic nie da co? Ale ja nie mówię o moim telefonie tylko chrześnica bawiła się i zablokowała:wink:
KANAL Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jak nic nie pomoze to uruchamiasz w trybie recovery i przywracasz ustawienia fabryczne.
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dzięki temat już nieaktualny zrobiłem twardy reset:naughty:
Mario22 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Czy ktoś kuma czy da radę odblokować telefon gdy jest zablokowany przez wybieranie na wyświetlaczu kropek...chodzi o tą blokadę że się palcem przesuwa po wyświetlaczu określonym schematem po kropkach... Zaloguj się na kompie na konto samsung i tam są opcje odblokowania ekranu, śledzenia telefonu itp by Note 2 A co daje te konto na stronce samsunga ??? Warto sie tam rejestrować? Pytam bo widze że mamy te same paletki ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Michał Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 W przypadku zgubienia/kradzieży telefonu możesz zdalnie go zablokować, zlokalizować, wyczyścić dane, odblokować ekran, uruchomić głośny dzwonek niezależnie od ustawień samego telefonu. Takie bajery z których raczej nikt nie chciałby korzystać by Note 2
Mario22 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 W przypadku zgubienia/kradzieży telefonu możesz zdalnie go zablokować, zlokalizować, wyczyścić dane, odblokować ekran, uruchomić głośny dzwonek niezależnie od ustawień samego telefonu. Takie bajery z których raczej nikt nie chciałby korzystać by Note 2 Spoko dzięki za oświecenie.
jihaad Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ale mówimy o koncie Samsunga czy Google? Na Samsunga się nie rejestrowałem, a wiem, że Google takie rzeczy umożliwia.
Tzieland Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Samsung Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Michał Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Find My Mobile | Samsung Content & Services o tym mówiłem:wink:
Rekomendowane odpowiedzi