filip1001 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Problem bladych kolorow dotyczy wielu smartfonow od Sony. Dziwne, ze jeszcze nic z tym nie zrobili. Majac w rekach Sony i HTC lub Samsung to jest tragedia.... Wyslano z samolotu
majkel20 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę z allegro, jeśli chodzi o S4?
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę z allegro, jeśli chodzi o S4? PABLO Pan do Ciebie:whistling:
majkel20 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę z allegro, jeśli chodzi o S4? PABLO Pan do Ciebie:whistling: Myślę inwestycja dopiero w przyszłym roku, ale już się rozglądam jak to cenowo wygląda. Pablo ma jakąś stronkę z cenami?
YOGI3000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Koledzy potrzebuje ściągnąć simlocka z S3 mini, android 4.1.2. Niestety mr.google za wiele nie pomógł. Czy ktoś może zna jakiś sposób (aplikacje itp)na pozbycie się simlocka? Odpowiedzi typu "idź do jakiegoś komisu" mnie nie interesują.
majkel20 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Im więcej czytam forum androida, tym bardziej jestem za Z1 zamiast S4....
Tzieland Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Im więcej czytam forum androida, tym bardziej jestem za Z1 zamiast S4.... Dlaczego? Bo ma lepsze parametry techniczne? Czy o co chodzi? Wiesz wg mnie i tak nie wykorzystasz nawet w 70% tego co dadzą ci obydwa telefony. Więc lepiej chyba wybrać coś na czym przyjemniej będzie oglądało się zdjęcia i filmy, czyli sgs4
majkel20 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Głównie mi zależy na aparacie, bo nie zawsze mam pod ręką lustrzankę, a widzę, że jednak w soniaku lepiej ten aparat wypada. Mam jeszcze nadzieję że będę miał czas podjechać gdzieś do sklepu i zobaczyć Z1 na żywo, może to mnie wyleczy trochę z niej Im więcej czytam forum androida, tym bardziej jestem za Z1 zamiast S4.... Dlaczego? Bo ma lepsze parametry techniczne? Czy o co chodzi? Wiesz wg mnie i tak nie wykorzystasz nawet w 70% tego co dadzą ci obydwa telefony. Więc lepiej chyba wybrać coś na czym przyjemniej będzie oglądało się zdjęcia i filmy, czyli sgs4
POWER-KRIS Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opinie Z1 http://m.telepolis.pl/telefony/sony-xperia-z1,4,2,2407.html#comments http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiaz1c6906/ http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperiaz1c6903/ http://www.chip.pl/testy/2013/10/test-sony-xperia-z1 Sony Xperia Tapatalk Pro.
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Człowiek który wypisuje takie rzeczy powinien dostać bana na internet... Piękne zdjęcia, żywe kolory, przy dobrym oświetleniu mógłby konkurować z niejedną lustrzanką, przy słabym oświetleniu też daje radę. Opierając się na komentarzach (nie rzadko idiotów) nie kupisz telefonu.
majkel20 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Człowiek który wypisuje takie rzeczy powinien dostać bana na internet... Piękne zdjęcia, żywe kolory, przy dobrym oświetleniu mógłby konkurować z niejedną lustrzanką, przy słabym oświetleniu też daje radę. Opierając się na komentarzach (nie rzadko idiotów) nie kupisz telefonu. Absolutnie nie ma szans by telefon konkurował z lustrzanką i to ja dobrze wiem, ale w słabszym oświetleniu z1 robi jednak lepsze zdjęcia od s4. Do lepszych zdjęć mam lustro, ale jak mówiłem, dobry aparat w telefonie tez jest dla mnie ważny
Michał Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Koledzy potrzebuje ściągnąć simlocka z S3 mini, android 4.1.2. Niestety mr.google za wiele nie pomógł. Czy ktoś może zna jakiś sposób (aplikacje itp)na pozbycie się simlocka? Odpowiedzi typu "idź do jakiegoś komisu" mnie nie interesują. próbowałeś tego? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock&hl=pl
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Koledzy potrzebuje ściągnąć simlocka z S3 mini, android 4.1.2. Niestety mr.google za wiele nie pomógł. Czy ktoś może zna jakiś sposób (aplikacje itp)na pozbycie się simlocka? Odpowiedzi typu "idź do jakiegoś komisu" mnie nie interesują. Szkoda Ci 30zł?? Locka się ściąga programowo.
filip1001 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Panowie, skąd można łatwo pobrać skórki, tematy etc. do Androida na moim HTC ONE S ?
majkel20 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pablo, masz jakieś czarne s4 na sprzedaż w dobrej cenie?
YOGI3000 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Koledzy potrzebuje ściągnąć simlocka z S3 mini, android 4.1.2. Niestety mr.google za wiele nie pomógł. Czy ktoś może zna jakiś sposób (aplikacje itp)na pozbycie się simlocka? Odpowiedzi typu "idź do jakiegoś komisu" mnie nie interesują. Szkoda Ci 30zł?? Locka się ściąga programowo. Bym był bardziej szczęśliwy jak bym to zrobił sam. Wiem że programowo, przecież nie młotkiem i przecinakiem. Spodziewałem się takich odpowiedzi...
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Koledzy potrzebuje ściągnąć simlocka z S3 mini, android 4.1.2. Niestety mr.google za wiele nie pomógł. Czy ktoś może zna jakiś sposób (aplikacje itp)na pozbycie się simlocka? Odpowiedzi typu "idź do jakiegoś komisu" mnie nie interesują. Szkoda Ci 30zł?? Locka się ściąga programowo. Bym był bardziej szczęśliwy jak bym to zrobił sam. Wiem że programowo, przecież nie młotkiem i przecinakiem. Spodziewałem się takich odpowiedzi... Tylko kodem to zrobisz Jak zdjąć simlocka z telefonu Samsung Galaxy S3 Mini - simlock24.pl
jihaad Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 pora zamienić mojego sgs2 na coś nowszego. Co byście polecili, SGS4 czy SX Z1? A co zamierzasz zrobić z S2? Być może bym przygarnął.
majkel20 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 pora zamienić mojego sgs2 na coś nowszego. Co byście polecili, SGS4 czy SX Z1? A co zamierzasz zrobić z S2? Być może bym przygarnął. Żonka dziedziczy
Frimuś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Z kad pobrac darmowa AutoMape 30dniowa? W sklepie jest platna Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi