Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja na razie jestem zadowolony z tego Htc Evo 3D ... moja ma SII .. to wszystko jest podobne...
majkel20 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Pablo, 4.0.3 wgrane zostało odinem. Soft od samsunga ori
PABLO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja na razie jestem zadowolony z tego Htc Evo 3D ... moja ma SII .. to wszystko jest podobne... Podobne jest ale sprawdź w jakimś benchmarku które urządzenie jak szybko działa w różnych obliczeniach:naughty:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja na razie jestem zadowolony z tego Htc Evo 3D ... moja ma SII .. to wszystko jest podobne... Podobne jest ale sprawdź w jakimś benchmarku które urządzenie jak szybko działa w różnych obliczeniach:naughty: Może masz racje ale ja mam telefon głównie do rozmów więc wiesz... mi to lotto
PABLO Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Może masz racje ale ja mam telefon głównie do rozmów więc wiesz... mi to lotto Nie mów że 5% możliwości będziesz wykorzystywał tego smartfona na andku:shock3: Do rozmów mogłeś sobie kupić telefon który by Ci długo trzymał, ja służbowy mam Nokię X1, dual sim i trzyma 1,5 tygodnia
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Rozmawiam.... pisze smsy ... sprawdzam gg... czasem forum i pogode i tyle ... i mi to styka ... no i czasem odpalam auto mape ... jak gdzies jade... uniwersalny żołnierz i mam angry birds ale nie gram haha ...i netu 2 GB wiec nic wiecej chyba nie potrzeba... a jaki by ten telefon nie był to loda nie zrobi ... :grin:
PABLO Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 a jaki by ten telefon nie był to loda nie zrobi ... :grin:
jesper74 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Mam galaxy s i iphone 4-wada galaxy to nieporeczny,zbyt duzy,i bardzo slaba bateria. Stawiam na apple,bo moj a galaxy firmowy-heeheehhee
PABLO Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Stawiam na apple,bo moj a galaxy firmowy-heeheehhee Zbyt duży to jest Galaxy Note 5,3"... Pod tym linkiem będzie można oglądnąć na żywo dzisiejszą premierę w Londynie SGS3 http://www.thenextgalaxy.com/ Godz. 20:00 http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,11658289,Czy_czeka_nas_dzis_premiera_telefonu_Samsung_Galaxy.html
turzol Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Konferencja już trwa, prezentacja SGS3 w toku
turzol Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Nexus z lepszym hardwarem. Ja się nieco zawiodłem , spodziewałem się jednak czegoś nowego jeśli chodzi o design.
PABLO Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Nexus z lepszym hardwarem. Ja się nieco zawiodłem , spodziewałem się jednak czegoś nowego jeśli chodzi o design. Sprzętowo jest gorszy od SGS3 w którym jest dużo innowacyjnych rozwiązań/nowinek. Jeśli chodzi o wygląd to ciężko powiedzieć ale też się spodziewałem czegoś lepszego, ten tył mogli zrobić bardziej "dizajnersko" Jest strasznie cieniutki aż strach wkładać go do kieszeni. http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,11658289,Czy_czeka_nas_dzis_premiera_telefonu_Samsung_Galaxy.html Cały czas aktualizują informacje. 20:46 OK, to jest ciekawe - bezprzewodowe ładowanie. Wystarczy położyć smartfon na ładowarce i już, ładuje się za pomocą kosmicznej technologii.
majkel20 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Mnie się też nie podoba sgs3 ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- wygląda jak jajco... ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- wygląda jak jajco...
PABLO Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Wszyscy z gali pobiegli lookać za scenę SGS3 niczym wielka wyprzedaż karpi przed wigilią
turzol Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Specyfikacja techniczna mniej więcej znana była 2-3 dni temu i wszystko co było zapowiadane sie sprawdziło. Jaj nie urywa, szczególnie układ graficzny który dostaje po d*pie od Ip 4S. Ja liczyłem na to , że Samsung jednak wypuszczając flagowy model pokusi się o coś innowacyjnego jeśli chodzi o design, materiały z którego została wykonana obudowa np. poliwęglan, aluminium etc. A tu widać na filmikach nadal plastik...
PABLO Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Zobaczymy jakie w benchmarku będzie porównanie. Jak by nie było to chętnie go przytulę jak mi przyjedzie do pracy i porwę go do domu na testy I weźcie sobie rozkmińcie taką sytuację, płacicie za niego mniej więcej 2500zł, wkładacie do spodni, robicie fikołek, wstajecie i Samsung w 2 częściach na pół się złamał 8,6 milimetra grubości.
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Nic specjalnego .... aparat 8 MPx ... wygląd raczej słaby... jak wiekszośc samsungów ... jak dlamnie to SII ładniejszy ... mam wrażenie jakby wypuscili go tylko na sztuke bo sII już jest takim hitem że liczą na podobna sprzedaż bo to modny telefon ...
PABLO Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Jak się pojawił SGS2 to były krzyki "oo jaki kanciasty, jakie proste krawędzie, masakra!" a teraz że zaokrąglony:facepalm: Ludzie już nie wiedzą co mają powiedzieć. O gustach się nie dyskutuje, niech go najpierw wezmą do ręki i osobiście przetestują, wtedy się okaże jaki ten plastik szajsungowy jest bo podobno nowe tworzywo HyperGlaze ma zmienić tą złą opinię. Póki co Xperia S jak na razie ma najlepszy design dla mnie.
pablo_9 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Ja tam zadowolony ze swojej Xperii Arc S i jej kształtów ale następna będzie Xperia S
Rekomendowane odpowiedzi