Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź sygnic aura według mnie jedna z lepszych.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ha...jestem od prawie 5 dni posiadaczem navi w mym S2

Gokladniej "sygnic aura" narazie zassalem jedynie obszerna mape POLSKI i jest za***ista!!!

Goraco polecam. Co najbardziej mi sie spodobalo to latwa instalacja.:decayed:

Opublikowano

Kij z instalacją, ważne by Cię nie poprowadziła na grzyby do lasu zamiast do galerii :decayed:

Opublikowano

fakt....pamietaj navi to tylko dodatek kierowca musi miec zawsze glowe na karku :grin:

Opublikowano

Ja tam mam automape i jest OK... niestety mam tylko na polske.... ale i tak jest OK

Opublikowano

Mario22 jaką A.M. masz na andka ?

---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ----------

Dla pozostałych , dzięki za rady ... wieczorem zapodam jak mówicie że Ok , i przetestuje .

Opublikowano

PIXI ze strony Automapy ściągniesz na andka.

Opublikowano

Mam wersje Beta 1.2.0 tylko PL

Opublikowano

Pablo ale to zagmatwane :decayed: dzięki :wink:.

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Miałem beta 2 , ale czas testów się zakończył i nie banglało (wyświetlała coś po włączeniu o wygaśnięciu terminu ważności , czy coś takiego ) .

Opublikowano

instaluj SYGNIC Aura

Opublikowano

Pablo ale to zagmatwane :decayed: dzięki :wink:.

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Miałem beta 2 , ale czas testów się zakończył i nie banglało (wyświetlała coś po włączeniu o wygaśnięciu terminu ważności , czy coś takiego ) .

no wlasnie na stronie automapy jest info ze faza testów zakończona, pewnie wypuszczą coś oficjalnego, "płatnego" na andka teraz.

Opublikowano

Mam pytanie. Mam SGSII, fabrycznie był GB. Odinem wgrałem 4.0.3. Dzisiaj zrobiłem kolejną aktualizację na LPW. Mam pytanie, czemu po wgraniu ODINem nie da rady robić aktualizacji KIESem? Da radę jakoś to zmienić?

Opublikowano

SGSII brandowany na plusa, wgrany najnowszy LPW 4.0.3 oryginalny soft Samsunga, nie ma ROOTa

Opublikowano

a więc sam odpowiedziałeś sobie na pytanie ;)

---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

kies pokazuje najnowszy soft od twojego operatora, a Ty wgrałeś nowszy niż daje Plus ;)

Opublikowano

No tak, ale wcześniej miałem LPS i nie wyszukalo mi LPW. Chodzi mi o to, czy da się całkowicie wywalić tego brandowanego softa. Wgrać 4.0.3 LPW i następne aktualizacje robić tylko przez KIESa?

Opublikowano

ku....spory,chyba nie poreczny :wink:

---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ----------

Opublikowano

SGS3 większa bo 4,8" i też wszyscy mówili że be fuj że duże itd. a co teraz mówią jak wzięli do ręki:naughty:

Mi osobiście dobrze leży w dłoni :wink4: