Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie kąty widzenia i szarość zaraz się robi jak się patrzy pod kątem czy delikatnie z boku na wyświetlacz Sony Z czy Z1 i o tym mówię cały czas, w Samsungu nie ma takich problemów, nasycenie kolorów to nie ma sensu o tym mówić bo jeden woli cukierkowe kolory a drugi normalne nie przesycone.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli chodzi o kąty to głównie patrzy się na wprost na telefon nie z boku. Pod tym względem mogłoby być lepiej ale nie ma tragedii

Opublikowano
W żadnym moim telefonie jeszcze Nigdy. Nie wymieniałem baterii mam nadzieje ze teraz tez nie będę musiał ;)

To dobrze:)

Ja w S3 po roku czasu wymieniłem baterie, 5s roboty.

---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

A czy komuś tez sie S4 wyłącza samoczynnie raz na jakiś czas? Średnio tak raz na tydzień albo dwa tygodnie... Czytałem o wadliwych bateriach, ale sprawdziłem po kodzie i mam niby ta która powinna być ok...

Wojtek nawet nie strasz bo ostatnio sprzedałem czarną sztukę koledze i już 2 razy mu się to stało w ciągu dnia ale myśli że to wina etui s line bo wygląda jak by przycisk wciskało to etui i przez to się wyłącza :decayed:

Paweł, nie straszę - stwierdzam fakty :decayed: Tez mam w etui neo hybrid, ale to nie to na 99% ostatnio podlaczylem ladowarke i widzę ze sie nie swieci czerwona dioda - patrze a tel już był wyłączony... Oczywiście nie zjechała bateria do zera, było jeszcze 10%...

Opublikowano
Opublikowano
Paweł, nie straszę - stwierdzam fakty :decayed: Tez mam w etui neo hybrid, ale to nie to na 99% ostatnio podlaczylem ladowarke i widzę ze sie nie swieci czerwona dioda - patrze a tel już był wyłączony... Oczywiście nie zjechała bateria do zera, było jeszcze 10%...

Dzisiaj rozmawiałem z kolegą co ostatnio kupił u mnie S4 i 3 razy mu dzisiaj się wyłączył, kazałem mu nosić 2-3 dni bez tego S-Line pokrowca i zobaczy jak będzie bo twierdzi że jest źle wyprofilowany i "gniecie" ten przycisk włączania.

Ja pogadam z chłopakami ode mnie z serwisu czy mieli już takie przypadki.

Opublikowano

Spoko, czekam na info w takim razie :wink: z drugiej strony -> w jaki sposób mógłby się wyłączać Jedyna opcja to dłuższe wciśnięcie przycisku + dotyk chyba nie? :eusathink:

Opublikowano

Samo dłuzsze (10 sekund) wciśnięcie przycisku zresetuje smartfon.

Opublikowano
Samo dłuzsze (10 sekund) wciśnięcie przycisku zresetuje smartfon.

Ok, przetestowane i działa :wink: problem polega na tym, że tel się nie restartuje tylko wyłącza...

Opublikowano

Wezmę tą S4 i dam kolegom na serwisie by wgrali od nowa czysty soft zobaczymy czy pomoże.

Opublikowano

@piechol,

Mój się restartuje, ale może to kwestia softu.

Opublikowano
@piechol,

Mój się restartuje, ale może to kwestia softu.

Źle mnie zrozumiałeś - mój też się restartuje po naciśnięciu przycisku. Tylko ze nie może to być powodem samoczynnego wyłączania które występuje raz na jakiś czas...

Opublikowano

A no tak, nie zrozumielismy sie. :wink:

Opublikowano

Panowie jak wyglada sprawa platnosci za aplikacje z google play? Wysyla sie smsa czy jakos inaczej to naliczaja?

Opublikowano

Kartą płacę i chyba inaczej się nie da.

Opublikowano

W Play doliczają do faktury :wink:

Opublikowano

Panowie, właśnie na mojego S3 wskoczył Android 4.3 w Plusie i po tym zabiegu zniknął ten boczny wysuwany pasek ze skrótami. Nie mogę go uruchomić.

Wie ktoś może gdzie się podział?

Opublikowano

Boczny? Chodzi ci o ten co wyskakuje po przytrzymaniu przycisku BACK?

Opublikowano
Boczny? Chodzi ci o ten co wyskakuje po przytrzymaniu przycisku BACK?

Tak, dokładnie ten. Nie mogę go za cholerę znaleźć nigdzie, w sensie żadnego uruchamiania :kwasny:

Opublikowano
Panowie, właśnie na mojego S3 wskoczył Android 4.3 w Plusie i po tym zabiegu zniknął ten boczny wysuwany pasek ze skrótami. Nie mogę go uruchomić.

Wie ktoś może gdzie się podział?

Ustawienia --> Moje urzadzenie --> Wyswietlacz --> Wiele okien

ale co ciekawe u mnie to kiedys dzialalo, teraz przestalo :decayed: Android 4.3

---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:07 ----------

Zeby nie bylo, przytrzymywanie klawisza "wstecz" tez nic nie daje :decayed:

Opublikowano

No właśnie...

Wiele okien mam ustawione.

I lipa.

Paska brak po aktualizacji do 4.3

W necie też nie mogę nic znaleźć póki co, czy pasek był i się teraz zmył, czy siedzi gdzieś w ukryciu.