Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uzywam avg

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak uzywasz z glowa andka to zaden antyvir nie jest potrzebny.

Wysłane z prodiża

Opublikowano

Właśnie wróciłem ze sklepu, gdzie namacalnie sprawdziłem Z1 i S4. Subiektywna moja ocena:

- Z1 wyraźnie szybszy od S4,

- aparat lepszy w Z1,

- S4 była wyraźnie cieplejsza od Z1 w czasie użytkowania

- jak trzymasz w ręku Z1 czujesz za co płacisz, S4 przy nim to jak tania odpustowa zabawka

- palcowanie - minus Z1

- brak przycisków menu, powrotu w Z1 pod wyświetlaczem (ale myślę że do tego da się przyzwyczaić)

- z uwagi iż posiadam S2, samsunga znam i jest jakiś sentyment by znów wybrać samsunga

- wyświetlacz (kolory - nasycenie) oczywiście lepsze w S4, ale tak szczerze, to przy dłuższej chwili patrzenia na amoleda, jakoś tak oczy bolą, w Z1 tego nie odczułem

- ostrość dużo lepsza w Z1

- radio w Z1 - dla mnie plus, bo często słucham

- zgrabniejszy S4

- nakładka w sony, bardzo ciekawa

- po czasie może mnie denerwować gumowa klapka, zasłaniająca gniazdo ładowania

- na samsunga pewnie szybciej będą dostępne aktualizacje niż na Z1

Czego nie widzialem: czy w Z1 jest jest task menadżer taki, żeby zakończyć wszystkie aplikacje na raz (nie każdą osobną) i gdzie się czyści pamieć RAM w Z1? (tutaj pytanie do KOWIego, z racji posiadanego Z1)

20130608025346931_WDZSFBC0.png

Porównując wszystkie za i przeciw, wezmę raczej Z1 i poszerzę bardzo wąskie grono właścicieli Z1 na tym forum :naughty:

P.S. Oglądałem również LG G2, też niezły telefon! Ale jak mówiłem wcześniej, skupiałem się albo na S4 albo Z1

Wszelkie komentarze na ten temat mile widziane :wink:

Opublikowano

W Z1 chyba nie ma opcji w stocku na wyłaczenie wszystkiego na raz, otwarte aplikacje właczasz 3 przyciskiem zaznaczonym na screenie, a aplikacje wyłaczasz przez wyrzucanie ich przeciagnieciem z ekranu.

Screenshot_2014_01_16_10_39_33.jpg

jest tam też dodatkowe menu:wink: ta funkcja ma taki plus że dosc szybko można przeskakiwać miedzy otwartymi aplikacjami

---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ----------

samsung którym sie bawiłes ma już andka 4,3, Z1 ciagle 4.2.2, podobno w play dopiero dali aktualizacje, niby gdzieś tam widziałem że ktoś w t.mobile dostał upgrade, ale ja ciagle widze ze mam aktualne oprogramowanie...

Opublikowano
W Z1 chyba nie ma opcji w stocku na wyłaczenie wszystkiego na raz, otwarte aplikacje właczasz 3 przyciskiem zaznaczonym na screenie, a aplikacje wyłaczasz przez wyrzucanie ich przeciagnieciem z ekranu.

http://s24.postimg.org/b435d3u2p/Screenshot_2014_01_16_10_39_33.jpg

jest tam też dodatkowe menu:wink: ta funkcja ma taki plus że dosc szybko można przeskakiwać miedzy otwartymi aplikacjami

---------- Post dopisany at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ----------

samsung którym sie bawiłes ma już andka 4,3, Z1 ciagle 4.2.2, podobno w play dopiero dali aktualizacje, niby gdzieś tam widziałem że ktoś w t.mobile dostał upgrade, ale ja ciagle widze ze mam aktualne oprogramowanie...

Nawet nie patrzyłem jakie andki mają, ale myślę że za dużej różnicy w działaniu też nie będzie. Dzięki KOWI za wszelkie Twoje podpowiedzi i odpowiedzi na moje pytania ;) Mam nadzieję że również tak jak Ty, będę zadowolony z przesiadki z Samsunga na Sonego. :wink:

Opublikowano

Ja nie narzekam, ale fakt faktem nakładka samsunga jest lepsza, w głównej mierze że masz filtr spamowy na kontaktach, tutaj trzeba aplikacje instalować...

Opublikowano

A jak sprawdziales szybkosc i to ze sie grzeje? Tak z ciekawosci pytam?

Opublikowano
A jak sprawdziales szybkosc i to ze sie grzeje? Tak z ciekawosci pytam?

otwieranie aplikacji, a ze sie grzeje, oba miały włączone jakąś demówkę i Z1 był zimniejszy niż S4

Opublikowano
gorzej jak sie nie będzie chciał właczyć, Mi S3 jak padła płyta to z dnia na dzień bez zapowiedzi :decayed:

Z tym że jak padnie płyta to nie będą w stanie dojść do tego i bez zająknięcia wymienią na nową, miałem tak u siebie, dodatkowo miałem wgrany custom z rosji + root i nic się nie skapli:decayed:

Opublikowano

DSC09826.jpg

aktualizacja do 4,3jb w z1 wgrana pomyślnie:whistling:

---------- Post dopisany at 08:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ----------

Zrobilem test tym benechmarkiem i wynik wyszedl 32145pkt czyli slabiej niz na starszym andku.

Opublikowano

Się nie postarali z optymalizacją...

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

Gdzie można sprawdzić czy dla Z1 z Orange jest już aktualizacja? Bo mam możliwość kupna Z1 z tej sieci i się zastanawiam

Opublikowano

mi sie samo powiadomienie pokazało:wink: ale jakoś zmian nie widze:whistling: na dobra sprawe nie wiem co sie w ogóle zmieniło

Opublikowano

Gdzie można sprawdzić czy dla Z1 z Orange jest już aktualizacja? Bo mam możliwość kupna Z1 z tej sieci i się zastanawiam

Nie kupuj z brandem orange bo to największy syf, rozumiem że masz numer w orange bo tak jest lock i nie tani.

Opublikowano

Nie kupuj z brandem orange bo to największy syf, rozumiem że masz numer w orange bo tak jest lock i nie tani.

Też tak myślałem żeby odpuścić ORANGE, bo ludzie narzekają że późno aktualizacje mają, ale na razie nic nie ma ciekawego z innych sieci na allegro. Mam orange więc simlock w sumie niestraszny

Opublikowano

a to jeszcze simlocki są:shock3:

Opublikowano
a to jeszcze simlocki są:shock3:

Tylko w tym badziewiatym Orange..... :facepalm:

Opublikowano

teraz simlocki juz nie straszne. Kto dziś przekłada karty? bo ja takiego to nie znam.

Kiedyś to tak, jak były b.małe pakiety minut/sms, albo brak kasy na koncie.

Opublikowano

a jka to jest jeśłi ktos z orange z telefonem przeniesie numer do innej sieci? dadza karte i telefon na sprzedaż:decayed::grin:

Opublikowano

Ale jak przenosisz numer to zazwyczaj dostajesz nowy telefon ;) Nie oszukujmy się ale po dwóch latach to niestety każdy telefon będzie antykiem ;)

Opublikowano

o ile chcesz nowy telefon, bo wcale nie są chojni, co majadać to dadzą ale to nie będzie 1 liga tanio za złotówke:decayed:

tak wogóle przestał mi działać tapatalk przedostatnia wersja jeszcze na starym andku, po update to samo, wgrałem najnowsze, tam niesposób sie zalogowac, usunałem wgrałem jakaś stara wersje v2.X, w ogóle nie moze połaczyć sie z bazą adresów...

Też tak ktos ma?