Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi87 w ustawieniach Tapatalk jest na końcu usuń pamięć podręczna. Użyj i zaloguj się. ;-)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie kiesa trzeba instalować jak chcę sobie wgrać czystego softa odinem?

Opublikowano
Kowi87 w ustawieniach Tapatalk jest na końcu usuń pamięć podręczna. Użyj i zaloguj się. ;-)

nie pomogło:kwasny: ogólnie komentarze na google play pod nową wersja tapatalk są beznadziejne:thumbdown:

tak to wglada jak biore zaloguj, tapatalk na siłe chce bym sie logowałz konta fb, ale w ogóle nie ma opcji gdzie kolwiek cos wpisać, z lewej stroy jest rozsuwane menu, ale to kategorie forum i nic tam sie nie pokazuje(brak zawartosci)

Screenshot_2014_01_17_18_08_25.jpg

Opublikowano
Panowie kiesa trzeba instalować jak chcę sobie wgrać czystego softa odinem?

Tak, ale tylko po to, żeby z całym pakietem zainstalowały się sterowniki. Potem możesz go usunąć, a sterowniki zostawić lub poszukać pakietu sterowników i zainstalować wyłacznie je.

Edit:

Tu masz pakiet samych sterowników: [Driver][24.10.2013]SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones -LATEST VERSION- - xda-developers

Opublikowano

Andek 4.3 juz na pokladzie

Opublikowano

Skąd masz ?

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Podrzuci ktos link do Adobe na handy ?

Nie moge odczytywac plikow w PDFie :kwasny:

Opublikowano

Majkel20 wrzucał instalkę strone albo dwie wcześniej. Wgrane przez odina ;) Zero problemów i dziecinnie proste.

Czy są różnice? Wiadomo stylistyczne. Ale wydaje mi się, że przyspieszyło się otwieranie apek, ściąganie górnego paska i otwieranie samych ustawień.

Jak na razie na plus.

No i oczywiście znikło badziewne logo orange przy odpalaniu :)

Opublikowano

Badziewne logo Orange to jedna z rzeczy, które mozna bez problemu zmienić mając Root'a. To samo tyczy sie reszty brandingu, w tym durnych najczęściej aplikacji od operatora.

Opublikowano

A na jakiej zasadzie korzysta się z fona jak jest zrootowany? W sensie jak się zmienia te wszystkie rzeczy? Jakimiś programami czy po prostu po zrootowaniu jest to w opcjach dostępne?

Opublikowano

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader&hl=pl nie bądź leń :whistling:

Instalowalem, nie chodzi, dlatego prosilem o pomoc.

Opublikowano

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader&hl=pl nie bądź leń :whistling:

Ciekawe.. Reset nie pomaga?

Opublikowano

@Tzieland,

W tej chwili masz dostep do jednego albo dwóch "folderów" - internal_sdcard i ew. external_sdcard (nazwy mogą być inne, ale chodzi o zawartość pamieci wewnętrznej i karty SD zewnętrznej jesli jest). System jednak znajduje się zupełnie gdzieś indziej i w tej chwili nawet go nie widzisz. Po zrootowaniu będziesz miał dostęp do wszystkich plików w telefonie i będziesz mógł z nimi zrobic cokolwiek - usunąć, zmienić, dodać. Wszystko to robi się najczęściej "ręcznie".

Opublikowano

Ciekawe.. Reset nie pomaga?

Niestety

Opublikowano
@Tzieland,

W tej chwili masz dostep do jednego albo dwóch "folderów" - internal_sdcard i ew. external_sdcard (nazwy mogą być inne, ale chodzi o zawartość pamieci wewnętrznej i karty SD zewnętrznej jesli jest). System jednak znajduje się zupełnie gdzieś indziej i w tej chwili nawet go nie widzisz. Po zrootowaniu będziesz miał dostęp do wszystkich plików w telefonie i będziesz mógł z nimi zrobic cokolwiek - usunąć, zmienić, dodać. Wszystko to robi się najczęściej "ręcznie".

Teraz rozumiem. Dosyć ciekawe to wszystko ale to trzeba się już znać, żeby sobie kłopotów nie narobić.

A ta na przyszłość. To jak najprościej zrobić roota? Da radę tym sposobem Jak wgrać nowy ROM w smartfonie z Androidem za pomocą programu Odin

Czy jest prostszy?

Opublikowano

Przez recovery albo Odinem. Roznie to wyglada w roznych modelach.

Opublikowano

Czy ja jestem jakiś niedorobiony czy odczytywanie SMS z poziomu blokady ekranu jest jakieś do d*py?

Wcześniej w 4.1.2 przeciagalem ikonkę wiadomości i mi się odpalalo a teraz mam taka jakby cegiełkę i nie można jej przeciągnąć ani nic

Opublikowano
Czy ja jestem jakiś niedorobiony czy odczytywanie SMS z poziomu blokady ekranu jest jakieś do d*py?

Wcześniej w 4.1.2 przeciagalem ikonkę wiadomości i mi się odpalalo a teraz mam taka jakby cegiełkę i nie można jej przeciągnąć ani nic

Pisałem o tym parę stron wcześniej. W 4.3 do d*py jest odczytywanie SMSów....:/

Opublikowano

kliknij ją, a później na ekranie poniżej odblokuj:wink:

Opublikowano

U mnie po zmianie softu w Z1 nic sie nie zmieniło w sumie z wygladu:whistling: wgrałem sobie nakładke windows phone launcher, teraz wszystkie opcje mam na głównym ekranie, według mnie jest to wygodniejsze od standardowego androida:whistling:

Bez_nazwy_1.jpg

ekran jest przesuwny w dół i w prawo, z tym że w prawo to są wszystkie aplikacje w formie ikonek, a dół to przedłuzenie ekranu głównego na 1,5 wysokosci ekranu(chyba ze wiecej doda sie ikonek). Pewnie troche zżera ramu, ale antutu czy jak mu tam zrobił wynik 32145 z właczona nakładką. Wszystko jest kofigurowalne(wielkosć pola, kolor, przezroczystosć itd). Wybór ikonek i aplikacji/widgetów pod nie jest dowolony, jest tez mozliwosc wgrywania skinów, zablokowany ekran to tapeta wybrana przez siebie wraz z zegarkiem