Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chrom to dziadostwo. Wywal czym prędzej :) Klawiaturę polecam GBoarda :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 2.06.2018 o 01:30, soolek napisał:

Panowie, chcę sobie sprawić jakiegoś flagowca z DualSim. Pracodawca ostatnio daje d...i już nie sponsoruje flagowców, więc zacząłem prywatnie szukać czegoś w niższym budżecie, bo zaraz wakacje, więc trzeba pieniążki szanować.

Co możecie powiedzieć nt.
Xio...xxxx Mi Mix 2s - chyba powinno się zaraz pojawić u nas.
Xio... jw. MI 8 - kiedy to się może u nas pojawić do kupienia?
One+ 6 ??? Nic nie wiem nt. tego producenta.
P20 Pro - to bym kupił, ale trochę szkoda mi wybulić 3,5 kafla.
LG G6. G7 weszło, ale jeszcze nie rozkminiałem, co to sobą reprezentuje.
LG V30 ?

Aktualnie mam H... P9 i generalnie jestem zadowolony, ale czas na zmiany po prawie dwóch latach.

Ja bym brał OnePlus 6, osobiście użytkuję OP 3T gdzieś od listopada i lepszego telefonu nie miałem. Nawet ostatnio żonie kupiłem roczną używkę i chodzi tak szybko jak mój, a bateria trzyma nawet dłużej. Serwis już jest podobno w PL (door to door), a jak nie to na pewno jest w Czechach. Aparat jak u flagowców itd. Polecam recenzję

Opublikowano

No aparat jest najsłabszym elementem w OP. Zwłaszcza video :) Galareta. W OP6 widać spory progres. Mnie jakoś zawsze odpychała nakładka w tym telefonie. Ładowanie to bajka z oryginalną ładowarką. 

Opublikowano

Panowie przesiadlem się z iPhone na s9. Zobaczymy co to będzie. Potrzebuje tylko aplikacje która zablokuje mi telefon a przy odblokowaniu czytnikiem linii nie będzie wolała kodu tak jak w aplikacji screena off. 

Opublikowano

Też szukam czegoś takiego :) Przyzwyczajenie z Huawei/Honor ;) Tam na pulpicie miałem widget odpowiedzialny za blokowanie ekranu. Kilkanaście aplikacji ze sklepu Play i tragedia. Niektóre nie działają,inne blokują ale wyłączają biometrykę i trzeba kod wpisywać,albo blokują ale aktywne przyciski pod ekranem nadal są. 

Opublikowano
11 godzin temu, rybus85 napisał:

Też szukam czegoś takiego :) Przyzwyczajenie z Huawei/Honor ;) Tam na pulpicie miałem widget odpowiedzialny za blokowanie ekranu. Kilkanaście aplikacji ze sklepu Play i tragedia. Niektóre nie działają,inne blokują ale wyłączają biometrykę i trzeba kod wpisywać,albo blokują ale aktywne przyciski pod ekranem nadal są. 

Kurczę liczyłem że coś masz ?

Swoją drogą s9 narazie daje radę. Nie mailem czasu żeby jakoś strasznie to męczyć.

Opublikowano
W dniu 19.06.2018 o 18:26, rybus85 napisał:

No aparat jest najsłabszym elementem w OP. Zwłaszcza video :) Galareta. W OP6 widać spory progres. Mnie jakoś zawsze odpychała nakładka w tym telefonie. Ładowanie to bajka z oryginalną ładowarką. 

W OP6 akurat aparat jest bdb, niektórzy twierdzą że nawet lepszy niż u innych flagowców. Minusem jest jeden głośnik mono.

Opublikowano
W dniu ‎17‎.‎06‎.‎2018 o 23:53, rybus85 napisał:

Panowie stałem przed wyborem czy Samsung s8 czy Huawei P20 ,wybrałem P20 czas pokaże czy był to dobry wybór .W samsungu przeraziło mnie podejście producenta do wypalającego się ekranu i problemy z jego wymianą.

No właśnie 

Opublikowano

Panowie... czy są tu posiadacze Samsunga Galaxy S7 "bez edge" ???

Chciałbym poznać opinię użytkowników... rozważam zakup tego smartfona na raty

https://www.morele.net/smartfon-samsung-galaxy-s7-32gb-czarny-sm-g930fzkaxeo-773655/

Od razu podpytam... w którym dużym znanym sklepie lepiej brać na raty ? x-kom, media expert, media markt, morele.net, komputronik ??? Rozważałbym raty... w ilości 10 lub 12 miesięcy.

Edytowane przez cabanmat

Opublikowano

Bierz w Euro RTV AGD, dwie raty dostaniesz gratis

Opublikowano

I euro ma 10x0% :) Niedawno na dzień ojca była promocja na S7 za niecałe 1300zł. Ale za te pieniądze co chcą w niektórych sklepach w życiu bym za tyle nie kupił. 

Zauważ że na allegro masz też zakupy na raty. A za 1600 już można pomału przebierać w ciekawych ofertach ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 23.06.2018 o 12:39, rybus85 napisał:

Trochę odkopię ale może się przyda... Od czasu galaxy S2 jestem użytkownikiem esek a poem note'ów i ja blokuję ekren przyciskiem power po prostu... To już tak nie działa w S9? ?

Opublikowano
50 minut temu, pawelosinski83 napisał:

Trochę odkopię ale może się przyda... Od czasu galaxy S2 jestem użytkownikiem esek a poem note'ów i ja blokuję ekren przyciskiem power po prostu... To już tak nie działa w S9? ?

ustawiasz sobie ile ma wynosić timeout po zablokowaniu ekranu zanim znów będziesz musiał wpisać kod/zadziałać biometryką i tyle... Jak ustawisz zero, to po każdym naciśnięciu owera blokujesz ekran i nie odblokujesz go bez ponownego podania kodu/odcisku palca/zdjęcia twarzy etc. Mnie to drażni, więc mam ustawiony timeout na 1 minutę. Niestety, powoduje to też, że często do kogoś dupodzwonię albo komponuję jakiegoś dziwnego maila bo jednak wykrywanie "bycia w kieszeni" od czasów S7 jakoś przestało działać poprawnie (porównuję S7 edge do S8+ i S9+).

Opublikowano

hmmm to ja mam timeout ustawiony, że się najpierw ekran wygasza i jak w ciągu 15 sekund dotknę to się zapala znów, a jeśli nie to się zablokuje... a z przycisku zawsze od razu blokada i robię to zawsze przed wrzuceniem w kieszeń.

Opublikowano
5 godzin temu, pawelosinski83 napisał:

Działa,ale wk... Przyciski w Samsungu to żenada. Już przycisk power jest osadzony głębiej i widać różnicę między nim a vol+/- i bixby. A na Honorze miałem widżet odpowiedzialny za blokowanie ekranu. Bez używania przycisku power. I o to mi chodzi. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie można w androidzie ustawić żeby będąc w aplikacji obiekt ie jakiej ekran informujący o nadchodzącym połączeniu głosowym pojawiał się na całym ekranie jak to jest przy zablokowanym telefonie a nie belka od góry?

Opublikowano

To chyba jest specjalnie tak zrobione właśnie dla przykładu jak korzystasz z navi żeby nie zasłaniało tego co masz włączone

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa zabawka.

tapatalk_1539097808267.jpeg

tapatalk_1539097814308.jpeg

tapatalk_1539097818165.jpeg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

z tego co kojarzę kiedyś ktoś pisał o Waze, ale nie korzystałem z tego nigdy

Opublikowano

Tak, Waze to taki europejski Janosik. Janosik podobno ma już bazę fotoradarów  w Europie, ale waze mi się bardziej sprawdził,  więcej wiedział niz yanosik w ostatnie wakacje. 

Edytowane przez soolek