patryk10015 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam wyskakują mi 4 komunikaty może mi ktoś powiedzieć od czego one są i co trzeba zrobić aby znikły, bym był wdzięczny bo ja jestem zielony w tych sprawach. Z góry dziękuje. Oto następujące komunikaty: 1)front left fog light 2)front right fog light 3)right parking light 4)left dipped headlight [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 sprawdź żarówki zgadza sie a tu masz po niemieckiemu google i do dziela http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=123737.0
patryk10015 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 ale ja mam angielskie komunikaty kolego wyżej a nie niemieckie
Panton Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 google nie tłumaczy z angielskiego na PL? Tak jak pisał chudineze - sprawdź żarówki.... światła przeciwmgielne przód, tylne prawe światło cofania, lewa lampa....
Onkel Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 ale ja mam angielskie komunikaty kolego wyżej a nie niemieckie Język można zmieniać. Tylko uprzedzam od razu nie ma polskiego
falisty1 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 wiec tak : wszystkie z przodu przeciwmgielne strona lewa i prawa , prawa od świateł postojowych i lewa soczewka o ile się nie mylę a tu masz jakie trzeba wstawić: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_jakie_zarowki_w_lampach_soczewkowych-t10056.0.html; ja wymieniałem ostatnio w soczewkach i postojowe i da się to zrobić samemu bez wykręcania całego reflektora. Przeciwmgielnych tylko nie ruszałem jeszcze. więc jak coś to pisz
patryk10015 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 juz sprawdzone wszystko kolego się zgadza to co napisałeś to jest do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi