Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Wymiana zapalniczki ze zwykłej na zamykaną/chowaną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Zastanawiam się nad wymianą zapalniczki zwykłej na taką zamykaną/chowaną, która znajduje się w tunelu. Ma już ktoś może taki manewr za sobą? Potrzeba coś poza nowym panelem zamykanej/chowanej zapalniczki? :cool1:

Bez odkręcania tunelu się nie obędzie bo z tego co mi wiadomo to ta chowana zapalniczka jest przymocowana do tunelu dwoma wkrętami więc trzeba będzie to przymocować. :mysli: Może jakiś rysuneczek poglądowy. :cool1::naughty:

:hi:

Opublikowano

Witam wszystkich.

Zastanawiam się nad wymianą zapalniczki zwykłej na taką zamykaną/chowaną, która znajduje się w tunelu. Ma już ktoś może taki manewr za sobą? Potrzeba coś poza nowym panelem zamykanej/chowanej zapalniczki? :cool1:

Bez odkręcania tunelu się nie obędzie bo z tego co mi wiadomo to ta chowana zapalniczka jest przymocowana do tunelu dwoma wkrętami więc trzeba będzie to przymocować. :mysli: Może jakiś rysuneczek poglądowy. :cool1::naughty:

:hi:

Nic więcej nie będziesz potrzebował, przełożyć jest bardzo łatwo tylko fakt najlepiej zdemontować cały tunel i dostać się do zapalniczki od spodu. W sumie to potrzebujesz tylko opisu zdjęcia tunelu bo jest on na kilku śrubkach :)

Opublikowano

Z tym to sobie poradzę bo niedawno wymieniałem cały tunel więc chyba sprawa prosta. Trzeba szukać zapalniczki i do dzieła. :wink4: Dzięki! :hi:

Opublikowano

nie wiecie kto może zregenerować taką zapalniczkę chodzi mi o powłokę

Opublikowano
Dzięki. Widziałem ją ale trochę jest z góry "popsuta". :disgust:

Tu u Bartka masz kilka rysunkow zapalniczek co i jak :naughty:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=130039.45

:good::hi: