Tukan Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tez mowie 3 Byle pasek RED nie byl za waski ani za szeroki i bedzie :drool:
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Oooo jaaa ... 3 jest kozak :kox: + grill RS i jestes prze kozak ... Jutro zapodam sobie nowego PS i pomajstruje przy Twojej .. mam wizje
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jutro zapodam sobie nowego PS i pomajstruje przy Twojej .. mam wizje no to czekam
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Sokół zdecydowanie opcja nr. 3 jak najbardziej jest
ykk Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Hehe jeszcze tylko czarny grill a na nim znaczek na czerwono..
Iverson Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 hmmm no nie wiem złe nie są ,tylko czy nie będą za "delikatnie" wygladać??!!
ykk Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 sokolnh zrob je na czarno z rantem to ocenimy..
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 sokolnh zrob je na czarno z rantem to ocenimy.. pozniej narazie siedze w robocie a tu na kompie nia mam photoshopa
ykk Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Keżor wszystko zmieniles, tylko nie kierunek.. i jest pomarancz hyhy..
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Keżor wszystko zmieniles, tylko nie kierunek.. i jest pomarancz hyhy.. juz dawno jest biały stare zdjecie dałem dzięki Keżor, jakbym wpadł takim agresorem na miasto nie było by zlituj czarne lampy fajnie by wygladały ale boje sie moje rezac
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Keżor wszystko zmieniles, tylko nie kierunek.. i jest pomarancz hyhy.. juz dawno jest biały stare zdjecie dałem dzięki Keżor, jakbym wpadł takim agresorem na miasto nie było by zlituj czarne lampy fajnie by wygladały ale boje sie moje rezac Szczegulnie z 100km Po takich modach musial bys zapodac 2,7Bit albo 4,2
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Keżor wszystko zmieniles, tylko nie kierunek.. i jest pomarancz hyhy.. juz dawno jest biały stare zdjecie dałem dzięki Keżor, jakbym wpadł takim agresorem na miasto nie było by zlituj czarne lampy fajnie by wygladały ale boje sie moje rezac Szczegulnie z 100km Po takich modach musial bys zapodac 2,7Bit albo 4,2 a kto Ci powiedział, że chciałbym sie scigac ? pod "dyske" bym podjechał :kox:
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Keżor wszystko zmieniles, tylko nie kierunek.. i jest pomarancz hyhy.. juz dawno jest biały stare zdjecie dałem dzięki Keżor, jakbym wpadł takim agresorem na miasto nie było by zlituj czarne lampy fajnie by wygladały ale boje sie moje rezac Szczegulnie z 100km Po takich modach musial bys zapodac 2,7Bit albo 4,2 a kto Ci powiedział, że chciałbym sie scigac ? pod "dyske" bym podjechał :kox: Ale nie masz RS-a wiec nic nie wyrwiesz Wiesz o czym mowie
Gość Keżor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 czarne lampy fajnie by wygladały ale boje sie moje rezac już pracuje nad sposobem żeby były czarne, jak mi sie uda to napewno sie podziele [br]Dopisany: 24 Styczeń 2008, 13:09 _________________________________________________ Ale nie masz RS-a wiec nic nie wyrwiesz Wiesz o czym mowie :naughty mysle że jakbyście w dwójke podjechali pod dyske (sokół w tym VT) to Tukanku nie miałbyś szans , bo masz karawan
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 czarne lampy fajnie by wygladały ale boje sie moje rezac już pracuje nad sposobem żeby były czarne, jak mi sie uda to napewno sie podziele [br]Dopisany: 24 Styczeń 2008, 13:09 _________________________________________________ Ale nie masz RS-a wiec nic nie wyrwiesz Wiesz o czym mowie :naughty mysle że jakbyście w dwójke podjechali pod dyske (sokół w tym VT) to Tukanku nie miałbyś szans , bo masz karawan ALe nie chodzi o wyrywanie Sokol wie o co kaman(rozmowa po zajaciach ) A na kazdego przyjdzie pora karawan zawsze sie przyda... Avantkarawant
Gość NUTI Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nie no wygląda agresywnie i ładnie komponuje sie czerń.
Rekomendowane odpowiedzi