BIGer Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 przdstawiam wam moja audi, wczesniej latalem mazdami ale postanowilem wyprubowac niemca:P narazie jestem zadowolony:)
emilmuha Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 dokonales najlepszego wyboru moja jest prawie identyczna(nie mam szyberka ) napisz cos o wyposazeniu.
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Słuszny wybór :th: Napisz jaką masz opcję i zrób jeszcze inne fotki. I ten silnik :> :th:
BIGer Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2008 wyposazenie to: 2x el.szyby abs climatornik fis podgrzewane.siedzenia wspomaganie szyberdach chyba wszystko w klubie mazdy zostalem dla ludzi ale w klubie audi tez moge byc:P
EndriuGiz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 no piekna proponuje jakies lampki ladne wstawic i przyciemnic szybki :th:
sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 czemu masz zaślepki a własciwie jednego spryskiwaczy na reflektory, cos tam sie kryje pod nimi ?
BIGer Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2008 lampki sa w planach narazie kupilem felgi i splynelem troche z kasy wiec lampki musza czekac:) tak sa ta spryskiwacze na reflektory ktore porzeraja duzo plynu ale cos za cos:)
emilmuha Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja tez mam spryskiwacze swiatel i wcale nie porzeraja duzo plynu.
marys608 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 BARDZO ładna płyn łykają strasznie ale można wyłączyć światła i wtedy tylko na szyby działa POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi