Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No co ty ale ja myslalem kupic nowke w ASO do mojego auta na podstawie VINU a nie uzywke.

Ja mam dwa KOMFORTY na mój VIN i obydwa działają :wink:

Myslę ,że nie bedzie problemów z kompem .

Turdzi, ja natomiast zdejmowalem w radiu CP po czym dzialaly obydwa w moim aucie. Moj znajomy rezacz jezdzi na 4 roznych kompach q8. Powinno dzialac.

Opublikowano
  • Autor

No bylo by super

---------- Post dopisany 13-07-2012 at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany 09-07-2012 at 22:11 ----------

Dzisiaj niezla akcja , jade sobie w okolicach Drammen z mala , nagle jeb , halas taki jak by sie caly wydech urwal i szorowal po ziemi.

Zjechalem z autostrady zatrzymalem auto i nic nie widac , ale ruszam i znowu metaliczny huk.Doczlapalem sie do aso pare km bo bylo w poblizu , deszcz leje jak nie wiem , mala w ryk bo sie wystraszyla i chce spac , w ASO lunch wiec musze czekac 30min. poruszalem troche oslonami za tarcza hamulcowa , podjechalem do przodu do tylu nic.OK poszedlem do kierownika zeby szybko rzucili okiem , mala ryczy mi na rekach bo chce spac , ogolnie zapowiada sie super.

OK zabrali auto , ale stalem akurat przy drzwiach jak gos odjezdzal na hale i dzwiek ustal.Pewnie kamien tam siedzial i wypadl , ale goscie trzymali mnie tam jeszcze prawie dwie godziny i jeszcze skasowali szesc stow :facepalm:Ogolnie to nie ma jak piatek trzynastego :kwasny:

Opublikowano

:/ to niezła przygoda dzisiaj

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj byl montaz IC od 3.0 TDI dzis byly testy co prawda nie na moim ale na znajomego aucie ( razem rzezbilismy )

Jeszcze cieple logi z dzisiaj.Roznica 8 C w stosunku do serii.

revo2.ic.iat.compare.stock-ic.vs.30tdi-ic.jpg

Na sam program wiecej nie trzeba , ale na K04 badzie trzeba isc w 3.0 TDI BiT.Ale nie jest zle bo roznica u mnie wyczuwalna nawet teraz.

Montaz bezproblemowy , nic nie trzeba przerabiac na wieksze wyjscia wchodza spokojnie orginalne weze ( trzeba je tylko troszke naciagnac ) a kanaly powietrza pasuja z 3.0 TDI.Montaz w powiedzmy 2 godzodz monzna przeprowadzic nawet na ulicy czy parkingu.

Z zalet to wszystko P&P , pelen OEM look tak ze mozna zmadzic na gwarancji bo w ASO nikt sie nie polapie , zero turbo lag ( czego sie obawiam przy duzych FMIC ) i w miare tania modyfikacja.

Jak dostane zdjecia wrzuce dla potmnych.

Opublikowano

zderzak trzeba zwalać?

Opublikowano
  • Autor

Tak , ale to dziecinnie proste mozna to zrobic w domowych warunkach.Potrzebne dwa TORXy 25 i 30 , grzechotka z przedluzka 10 i tyle.

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ----------

Male prorownanie , seryjny ma ok. 6L , 3.0 TDI ok. 8L , jezeli przyjac zasade 3L na 100 KM powinien styknac do 290-300 KM

3.0TDI_IC.jpg

Opublikowano

a jakie koszta?

Opublikowano
  • Autor

w uzywke bym sie nie pakowal , bie w przyppadku IC bo niedy nie wiesz czy szczelny ( zlwaszcza ze ma plastikowe boki ktore latwo pekaja przy dzwonku )Koszta to 1100 za IC w ASO plus 80 zl za kierownice powietrza.Da sie kupic ten IC z Valeo za ok.500 zl.

Opublikowano

trzeba pomyśleć czy zakładać przy okazji przyszłego programu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

do programu zdecydowanie !

---------- Post dopisany 17-07-2012 at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2012 at 11:53 ----------

20120714761.jpg

20120714767.jpg

20120714778.jpg

20120714779.jpg

20120714784.jpg

20120714785.jpg

20120714793.jpg

20120714795.jpg

20120714797.jpg

20120714801.jpg

20120714802.jpg

20120714802.jpg

20120714808.jpg

20120714810.jpg

20120714811.jpg

wrzuce jeszcze nr. czesci i co potrzebne.

Opublikowano

no jest różnica rozmiaru :kox: ale tak mi się wydaje że do mojej serii to jest zbędne, że seryjny daje rade - co innego do programu - wtedy jak najbardziej :wink:

Opublikowano
  • Autor

ciezko mi powiedziec , ja czuje roznice , ale moze ma to zwiazek z tym ze mam tez uwolniony wydech.

---------- Post dopisany 19-07-2012 at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2012 at 16:59 ----------

No i sa na aucie , do co niemcy spartolili zrobil doskonale krakowski Medsport , czyli dystanse 10 mm.

p1060527r.jpg

p1060532k.jpg

p1060533.jpg

p1060529e.jpg

p1060530t.jpg

Opublikowano

ciekawie się prezentuje :naughty:

Opublikowano

grill od 3.0 TDI zrobiłby robotę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie bede z benzyny robil TDI :decayed::wink:

Opublikowano

w 3.2 był chyba ten sam grill o ile dobrze mi się wydaje :decayed: i jest on o niebo ładniejszy (moim zdaniem), ale kto co lubi :hi:

Opublikowano
  • Autor

znaczy ze jest pomalowany na polysk a nie mat , bo tak to sa dokladnie identyczne , ni chyba ze sa jakies inne roznice ktorych ja kompletnie nie widze ?

Opublikowano

dokładnie, jest w połysku. jak zobaczyłem to na aucie WRC na żywo to od razu mi się spodobał i dlatego szukałem żeby mieć też grill w połysku :kox: