turdzi Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Zdam zdam , niestety opony beda dopiero we srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 cierpliwość wzmacnia przyjemność podobno, czekamy na foto-story i relację z jazdy w zakrętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 wykorzystywaniem pełnych możliwości samochodu to nawet TDI 1,9 spali ci 12Llub lepiej.Zreszta spalanie tak jak zuzyce ileju to bardzo dyskusyjna i indywidualna sprawa.Ciezko je porownac bo kazdy jezdzi inaczej w roznych warunkach.Miasto miastu nie rowne trasa trasie i noga nodze. święta prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Oslo jest na liscie 10 najbardzej zakorkowanych miast w Europie , ale spalanie zrobione jazdy wieczornej i porannej , jak jeszcze nie ma duzo korkow. a na ktorym miejscu? bo Warszawa na 2-gim Wczorajszy powrot do domu - Flyer jak wracales z biura po 17tej to wiesz o czy mowie Brak swiatel na jednym skrzyzowaniu (Wilanowska/Dolinka) i masakra na Mokotowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 pownie srednia 1km na godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Niedaleko mnie sasiad ma starego STARA i pewnie mniej pali niz Q7 Rosemeyera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbr Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 To przez liroya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ja dzisiaj przyszalałem i jak widać da się tylko co to za przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Zarowke zmien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 raczej dobrze podłącz rezystory od ledów w DRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No i dzisiaj byla pierwsza traska na 100km w sumie , jazda 100-130 droga ekspresowa. BRD palilo mi na tej samej trasce 6.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mój parch przy takich prędkościach pali koło sześciu... W życiu bym nie pomyślał, że 211 konny benzyniak może spalać tak mało paliwa. Pogratulować inżynierom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej i nie jechalem specjalnie wolno , pare przyspieszen , wyprzedzan - jezeli chodzi o spalanie w tym motorze to na prawde szacun jest tak niskie ze sam w to nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej b8 pali zdecydowanie mniej, ale 8.5-9 pali moje 2.0T przy 140-160, przy 100-130 7.5-8 jest realne, tylko co jadę z silnym postanowieniem to mnie ktoś podpuści i kończy się na 12-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Oslo jest na liscie 10 najbardzej zakorkowanych miast w Europie , ale spalanie zrobione jazdy wieczornej i porannej , jak jeszcze nie ma duzo korkow. a na ktorym miejscu? bo Warszawa na 2-gim Wczorajszy powrot do domu - Flyer jak wracales z biura po 17tej to wiesz o czy mowie Brak swiatel na jednym skrzyzowaniu (Wilanowska/Dolinka) i masakra na Mokotowie nic nie mow... po 17 wyjrzalem tylko przez szybe i jak zobaczylem stojaca Domaniewska w 2 strony + korek wyjazdowy z parkingu, to stwierdzilem, ze sie nie ruszam poczekalem do 19 i wyjechalem bez zadnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 i co Turdzi dalej twierdzisz że jadać 200km autostradą z prędkością 100km/h w o 12 w nocy przy zerowym ruchu nie można osiągnąć 5L z tym silnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 z quattro pewnie będzie cieżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 ok ja mam FWD, ale jak pisałem że da się taki wynik osiągnąć to ludzie się w czoło pukali bo ktoś z 160KM dieslem nie był w stanie uwierzyć że benzyna mocniejsza może palić tyle co diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jak na 211 KM w Pb to super wynik Mojej żony ibiza 1.4 100KM pali tyle samo trudzi, kuredu a sprawdzaliście jak się ma wskazanie z FIS do zużycia wychodzącego z zatankowanego paliwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi