Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

turdzi

Rekomendowane odpowiedzi

wykorzystywaniem pełnych możliwości samochodu to nawet TDI 1,9 spali ci 12Llub lepiej.Zreszta spalanie tak jak zuzyce ileju to bardzo dyskusyjna i indywidualna sprawa.Ciezko je porownac bo kazdy jezdzi inaczej w roznych warunkach.Miasto miastu nie rowne trasa trasie i noga nodze.

święta prawda

Oslo jest na liscie 10 najbardzej zakorkowanych miast w Europie :wink4: , ale spalanie zrobione jazdy wieczornej i porannej , jak jeszcze nie ma duzo korkow.

a na ktorym miejscu? bo Warszawa na 2-gim :decayed:

Wczorajszy powrot do domu - Flyer jak wracales z biura po 17tej to wiesz o czy mowie :naughty:

Brak swiatel na jednym skrzyzowaniu (Wilanowska/Dolinka) i masakra na Mokotowie :wallbash:

bf4c792cab10bb88med.jpg

No i dzisiaj byla pierwsza traska na 100km w sumie , jazda 100-130 droga ekspresowa.

zdjcie0244u.jpg

BRD palilo mi na tej samej trasce 6.5 :rolleyes:

Mój parch przy takich prędkościach pali koło sześciu... W życiu bym nie pomyślał, że 211 konny benzyniak może spalać tak mało paliwa. Pogratulować inżynierom :good:

hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej :wink4:

hm.. wygląda na to, że 2.0T w B8 pali dużo mniej - jeśli przy takich prędkościach masz takie spalanie to szacun :gwizdanie: ja ze swojego BGB może do 8.0 bym zszedł, ale nie więcej :wink4:

i nie jechalem specjalnie wolno , pare przyspieszen , wyprzedzan - jezeli chodzi o spalanie w tym motorze to na prawde szacun jest tak niskie ze sam w to nie wierze :cool1:

b8 pali zdecydowanie mniej, ale 8.5-9 pali moje 2.0T przy 140-160, przy 100-130 7.5-8 jest realne, tylko co jadę z silnym postanowieniem to mnie ktoś podpuści i kończy się na 12-13 :wink4:

Oslo jest na liscie 10 najbardzej zakorkowanych miast w Europie :wink4: , ale spalanie zrobione jazdy wieczornej i porannej , jak jeszcze nie ma duzo korkow.

a na ktorym miejscu? bo Warszawa na 2-gim :decayed:

Wczorajszy powrot do domu - Flyer jak wracales z biura po 17tej to wiesz o czy mowie :naughty:

Brak swiatel na jednym skrzyzowaniu (Wilanowska/Dolinka) i masakra na Mokotowie :wallbash:

bf4c792cab10bb88med.jpg

nic nie mow... po 17 wyjrzalem tylko przez szybe i jak zobaczylem stojaca Domaniewska w 2 strony + korek wyjazdowy z parkingu, to stwierdzilem, ze sie nie ruszam :) poczekalem do 19 i wyjechalem bez zadnych problemow ;)

i co Turdzi dalej twierdzisz że jadać 200km autostradą z prędkością 100km/h w o 12 w nocy przy zerowym ruchu nie można osiągnąć 5L z tym silnikiem?

ok ja mam FWD, ale jak pisałem że da się taki wynik osiągnąć to ludzie się w czoło pukali bo ktoś z 160KM dieslem nie był w stanie uwierzyć że benzyna mocniejsza może palić tyle co diesel