Nosfer Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Nosferski, byłes online zaprosiłem Cie na meczyk a Ty ............. Liga Hiszpańska heheheh Kur.wa, nie wpisalem online passa. Jak wylaczylem fife to zobacxylem wiadomosci Dzisiaj pykniemy mam mala impreze firmowa, ale zjade wczesnie to przy piwku zagramy.. Swoją drogą, jeśli wczoraj poczułeś się spuszczony na drzewo, to zobacz jaką to dzisiaj przez cały dzień będzie budować atmosferę i jaki ekscytujący będzie ten mecz, w którym zostaniesz zlany przez Amatora, który rozegrał 10 spotkań [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 07:25_________________________________________________Dobra, dzisiaj możemy pyknąć Jakieś zasady obowiązują czy co ? Jakaś liga konkretna, nie wiem.. bez walenia z czuba?
Cuber Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 O której chcesz dostać wpier....na sieci ? :kox: Mi to pasuje ok 22-giej a nawet później
Nosfer Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 O której chcesz dostać wpier....na sieci ? :kox: Mi to pasuje ok 22-giej a nawet później No to dzisiaj o 22.00
Nosfer Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Dzieki za meczyki Na szczęście zachowałem honor
Szfiecu Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Chętnie się z kimś posparuję nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na grę więc i formy nie ma, tak że nie bójcie się Id: Szfiecu
Tobi_one Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 grał ktoś z Was Wirtualna Gwiazda w Trybie kariery jako zawodnik? dostaliście powołanie do reprezentacji? bo ja nie moge dostać, a gram 3 sezon: Wisła, potem Real, a teraz Tottenham, a w reprezentacji nadal cisza, zero powołania jak to rozwiązać ten problem? Dzieki za pomoc
Skyliner89 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Usiąść z trenerem przy flaszce :polew:
Tobi_one Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Usiąść z trenerem przy flaszce :polew: haha, żeby się tak dało jeszcze nie no, ale serio komuś udało się zagrać w reprezentacji w trybie kariery wirtualna gwiazda? ea mowi, że można tylko jakos nie widze rezultatu:/ no chyba ze w reprezentacji mozna grac po 30-stce w sezonie 50 pare bramek, mój zawodnik ma 19 lat, ogółem ma skilla 75 narazie
chudy13101980 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 a o co kaman z tym całym EA SPORTS ARENA bo jak wchodzę w zwykły pokój to nie ma tam gier rankingowych co oni znowu porobili :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi