WITT33 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jak w temacie, szukam dolotu tzw TIPa do a4 2.0T, jak na razie nic nie znalazłem prócz firmy z Rzeszowa oferującej filtr i kawałek blachy za jedyne 2500 zł. Proszę o info jeśli ktoś mi wykona takiego TIPa z filtrem stożkowym oraz miejscem oczywiście na zamontowanie czujnika w rozsądnej cenie.
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 filtr to sobie na luzie kupisz tutaj http://www.re5pect.pl/index.php?cat_id=463&page=0 musisz dobrać średnice stożka do średnicy przepływki. A o Tipa uderz do usera Bakuś
bajk Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 po co Ci to :gwizdanie: seryjna pucha daje radę, chyba, że idziesz w jakieś duże turbo - jeśli nie to według mnie będzie wywalenie kasy w błoto
WITT33 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 po co Ci to :gwizdanie: seryjna pucha daje radę, chyba, że idziesz w jakieś duże turbo - jeśli nie to według mnie będzie wywalenie kasy w błoto przecież sam zakładałeś... chodzi mi o wrażenia słuchowe
bajk Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 aha - w takim razie daj znać jak założysz
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 po co Ci to :gwizdanie: seryjna pucha daje radę, chyba, że idziesz w jakieś duże turbo - jeśli nie to według mnie będzie wywalenie kasy w błoto przecież sam zakładałeś... chodzi mi o wrażenia słuchowe w srodku nie bedzie za dobrze słychać DV-ki bo jest dobrze buda wygłuszona. W B5 słychać za***iście , nawet syk powietrza zaciąganego przez stożek
Reggi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 W B5 słychać za***iście , nawet syk powietrza zaciąganego przez stożek Ziom jakoś tak w Twojej parówce to wytężałem słuch żeby coś wyłapać
Norbunio Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zrobilem u siebie tip ze stozkiem i slychac sapanie na zewnatrz i wewnatrz auta. Po chipie ma byc jeszcze lepiej bo wzrosnie doladowanie. Polecam, auto przy okazji lepiej reaguje na gaz i ciut lepiej chodzi, nie ma sie co spodziewac niewiadomo czego ale czuc roznice na +
moskal Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ziom jakoś tak w Twojej parówce to wytężałem słuch żeby coś wyłapać
TFSI_fan Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 po co Ci to :gwizdanie: seryjna pucha daje radę, chyba, że idziesz w jakieś duże turbo - jeśli nie to według mnie będzie wywalenie kasy w błoto Głupota,lepiej kup wydech Lepiej kup wydech, różnica kolosalna w dźwięku, a i może na hamowni z kilka KM więcej ;-)
Rekomendowane odpowiedzi