Halskii Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Opublikowano 17 Lutego 2008 Po dluzszych poszukiwaniach zakupilem takie felgi 16" 215/55 felgi i opony w bdobrym stanie tylko musze dekielki wymienic-prawdopodobnie bede mial od audi za tydzien (zamiana)
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 no niewiem moze i kolor ma znaczenie Ma :> Halskii Tyle szukania a tak pospolity wzór Ale to Tobie sie mają podobać :th: Wieszość felg "niby ori" to repliki w Italii
inco Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 wzor jest fajny, tylko ten rozmiar 17 wygladaly by lepiej ale i tak gratuluje zakupu :th:
Halskii Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Opublikowano 17 Lutego 2008 czy ja wiem czy pospolity... pospolity to raczej zaokraglone ramiona ( te ktora sa z tylu na zdjeciu ) i te czeto spotyka sie na drodze ( te pochodza od vw tourana ) udalo mi sie je wyrwac za dobra cene co do 17 to jak narazie sie nie rozgladalem , moze w nastepnym sezonie , zobacze jak bedzie na 16
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 felgi takie sobie, ale jak miałeś w dobrej cenie
Rekomendowane odpowiedzi