spike35 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 daniel135 i jak tam, rozwiązałeś problem z tymi biegami, pytam bo mam takie same objawy i jestem ciekawy, co z tym zrobić.
tkamicki5 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 no właśnie,ja też ciekawy jestem bo mam podobne objawy ale to już dłuższy czas spokojnie z 2-3 lata,najgorzej z R jest a 1 zależy,a jak np.samochód powoli jedzie do przodu lub tyłu to leciutko wchodzą te biegi.
daniel135 Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Panowie ,szczerze to się za to nie zabrałem a nawet przywykłem , ale w przyszłym tygodniu jadę w rodzinne strony do swojego mechaniora ,myślę ze to wina sprzęgła , choc ostanio słyszem ze moze to byc poduszka pod skrzynią
omomierz5430 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja miałem podobny problem z 1 i R ciężko wchodziły na postoju a podczas toczenia nie było problemu, wymieniłem olej ale praktycznie nie było poprawy. Okazało się że wysypała się prawa poduszka silnika. Wymieniłem ją na nową oryginalną z serwisu - ok 380zł plus profilaktycznie poduszka pod skrzynią. Biegi działają jak nowe, sporadycznie zdarza się że ciężej wejdzie 1, a poza tym jest super. Pozdrawiam
Oscar/Mariusz Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 pewnie docisk sprzegła
Rekomendowane odpowiedzi