Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzegorz powinien przyłożyć z grubej rury i QUATTRO wyrezać :cool1::decayed:

Opublikowano

Grzegorz powinien przyłożyć z grubej rury i quattro wyrezać :cool1::decayed:

Już dawno o tym pisałem :naughty:

A nie zabawa w jakiś detal .... :kox:

Opublikowano

A z drugiej strony to nie jest wcale takie fajne być takim rezaczem, bo po pewnym czasie budzisz się rano z problematycznym pytaniem : " co ja dziś jeszcze wyrezam" ;(

BTW: Zauważyłem taką prawidłowość, jak w tym wątku jest chwila odpoczynku i nikt nic nie pisze i nagle ktoś coś napisze to automatycznie pół klubu tu zagląda, żeby zobaczyć nowego moda u wrc na pokładzie :kox:

Opublikowano

z Q to nie taka prosta sprawa bo jest osobny moduł o Q powiązany z pompą ABS a nie wiadomo czy obecna jest kompatybilna... Wszystko wiąże się z wizytą w ASO a jakoś Lagunie nie spieszy się do nich...

Opublikowano

Zauważyłem taką prawidłowość, jak w tym wątku jest chwila odpoczynku i nikt nic nie pisze i nagle ktoś coś napisze to automatycznie pół klubu tu zagląda, żeby zobaczyć nowego moda u wrc na pokładzie :kox:

To już standard z Grześka tematem :wink4:

Opublikowano

dach panoramiczny :decayed:

Może najlepiej mietłe i w kosmos :polew:

Opublikowano
  • Autor

Oj Panowie az mi głupio :embarrassed: Zawsze coś tam muszę dłubnąć w swoim aucie a co zrobię staram sie podzielić na Forum :)

Zostało jeszcze kilka drobnych do zrobienia w tym roku :wink4: ale szczegoły wrotce juz :)

Rozbebeszyłem dwie poduszki aby zrobic jedną dzialająca :decayed: Sa firmy co robią takie setupy :wink4: wkladaja nowe bebechy ( worek, zapanik zaslepka ) i to skladaja do kupy .

Jak dobrze pojdzie to przyszly tydzien w aucie bedzie kiera łamana z poduszką :)

7877.jpg 003.jpg podusie.jpg

p.s. Troszke autko stało bo jezdziłem B6 to w B8 troche akumulator osłabł to i mały DIY trzeba było zrobić na jego temat :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=234715.0

No i siłownik musiałem zmienic od klapki wlewu paliwa :confused4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=234546.0

Opublikowano

kiera miodzio

Opublikowano

pan złota rączka :notworthy:

Opublikowano

Grzesiu wyślij CV do Audi, napewno cie przyjmia!! moze oni by sie czegos nauczyli od ciebie :D

Opublikowano

WRC mam pytanko o Homelinka z wersji USA jak wiadomo w PL nie będzie działać bo cos tam jest innego z częstotliwościami ale czy jak zmienię ten sterownik w pasie przednim na europejski to zacznie to kąsać czy nie? Bede musiał jeszcze cos zmieniać bo widzę ty miałeś cały stół kabli do tego homelinka .

Opublikowano
  • Autor

Musisz zmienic takze Moduł Komfortu bo tez ma inną częstotliwość :confused4: w sumie to nie ma sensu i szkoda kaski :kwasny:

Opublikowano

acha ok a jeszcze jedno pytanko będę chciał zapodać ledy na tył to tez czeka mnie wymiana komfortu?? w poprzedniej b8 zmiana poszła bez problemu ale na światła europejskie a jak będzie z ledami orientujesz sie?? bo na dniach muszę to zrobić

Opublikowano
  • Autor

A jakie masz oznaczenia Komfortu jaka końcówka literowa ?

Z przodu mozesz wylaczyc obrysowki w lampach

[09 - Cent. Wybiera.]

[Coding - 07] -> [LongCoding] - Byte> 10 Bit 3 - Zmiana 1 na 0

:)

Opublikowano

kurde sprawdzę jak wrócę do domu . Ja zmieniłem obydwie lampy przednie na europejskie w poprzedniej z usa i nie było problemu z przodem a z tyłem tak jak mowie z normalnych usa na normalne eur. poszło jakoś . ps gdzie to pisze to oznaczenie komfortu ? z tyłu w bagażniku po prawej stronie ta puszka??:)Myslisz ze bedzie problem z tym?

Opublikowano

8k0 907 064 CF . Juz wiem ze u nas w Bielsku w aso nie robią takich "czarów" jak oni to mówią :wallbash: Ty sam zmieniałeś te lampy czy ktoś ci to robił?Nie doczytałem się albo nie znalazłem informacji końcowej w twoim wątku jak to wyszło na końcu czy wszystko działa jak należy? Moze jest ktoś z okolic Bielska chętny zarobić parę groszy i by mi to ogarnął :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ciąg dalszy SWAPA poduszki :) Zaslepka doszła to i rezanko było , czuje ze MOD sie uda .

Zostało tylko nitowanie przerobka okablowania i można zakładac .

001.jpg

wwww.jpg

Opublikowano

to zadziała :shocked:

:polew::notworthy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.