Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do podświetlenia to zależy od modułu jaki mamy w B8, pamiętam że na spocie rezaliśmy ten mod i david N u siebie wyrezał a w pozostałych trzech B8 się nie dało :mysli:

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Co do podświetlenia to zależy od modułu jaki mamy w B8, pamiętam że na spocie rezaliśmy ten mod i david N u siebie wyrezał a w pozostałych trzech B8 się nie dało :mysli:

Ja u siebie kodowałem z pół roku temu i tez nie poszło :( a pare dni temu znajomkowi to robiłem i zakodowało sie :kox:

Spróbowałem u siebie i teraz bangla :)

Wrc ja tez mogę sobie taki mod zrobić? czy muszę jakieś czary (sterowniki itp) powkładać do auta ??

Tak oczywiście :wink4: tylko nie wiem jaki masz symbol Modulu Centralnej Elektryki :) .

Opublikowano

a gdzie to sprawdzić? to jest ten moduł komfortu??

Opublikowano

komfort masz z tylu z prawej w kufrze a MCE masz nad kolanami z lewej strony :wink4:

Opublikowano

U mnie też nie dawało się uruchomić ,chociaż przyjmował kodowanie. Było Byte 40 i w Binary ostatnia cyfra 0.

Nadpisałem Byte 41, przyjął kodowanie ale w Binary dalej 0 na koncu i nie działał.

Zmieniłem w Binary ostatnie 0 na 1, kodowanie ,przyjął, sprawdzenie, nadpisał 41 w Byte i działa podświetlenie zakrętów.

Opublikowano

Ja u siebie kodowałem z pół roku temu i tez nie poszło :( a pare dni temu znajomkowi to robiłem i zakodowało sie :kox:

Spróbowałem u siebie i teraz bangla :)

Wrc ja tez mogę sobie taki mod zrobić? czy muszę jakieś czary (sterowniki itp) powkładać do auta ??

Tak oczywiście :wink4: tylko nie wiem jaki masz symbol Modulu Centralnej Elektryki :) .

długie kodowanie, czasami coś nie wychodzi jak trzeba

ja próbuje kilka razy, zawsze przechodzi

Opublikowano

co do doświetlania zakrętów to osobiście nic a nic mi się nie podoba - kojarzy mi się to z fiatem bravo.

I zawsze się zastanawiałem co ma dawać ten świecący halogen za dnia

Opublikowano

Fiat Bravo + nowe Mietki, moim zdaniem czasami pomaga jak się nie ma np. skrętnych xenonów które działaja do czy od określonej prędkości

Opublikowano

no dziś u Grzegorza 100 strona wątku :kox: :oklaski:

Opublikowano

auto :kox: to i wątek szybko idzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

W tym tygodniu pewnie zacznie sie rezanko włacznika START/STOP :wink4: Odpowiedni Panel dotarł :decayed: wtyka , piną sa , schematy ogarnięte .

Będzie taki tam bayer :wink4: ale zawsze coś trzeba dłubnąc :)

Myślałem o Systemie ukł. zezwolenia na wejście i uruchomienie Kessy :rolleyes: W sumie klamki do wymiany , trzy anteny , instalacja no i oczywiście Moduł Komfortu :kwasny: Co MOD to kłopoty ze sterownikami :tongue4:

Ale czas pokażę , bo to może będzie kiedyś w planach :)

MMI_2_G_1.jpg MMI_2_G.jpg

Opublikowano

Jak to bedzie działać? kluczyk bedzie trzeba zapodać do stacyjki czy bez kluczykowo ??

Opublikowano

masz tempo rezania :good:

Opublikowano

Na ręcznym za bardzo nie polatasz przez ten przełącznik zamiast dźwigni :confused4::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Na ręcznym za bardzo nie polatasz przez ten przełącznik zamiast dźwigni :confused4::naughty:

Tak to juz jest w tych nowych modelach :confused4: jest hamulec elektryczny :)

No .......ale za to jest fajny system HILL HOLD ASSIST .

Jak to bedzie działać? kluczyk bedzie trzeba zapodać do stacyjki czy bez kluczykowo ??

Na razie ... na razie kluczyk w stacyjke (musi się odblokować elektryczna blokada ) a moze kiedyś jak pozbieram graty bedzie bez kluczykowo :rolleyes:

masz tempo rezania :good:

Pomału brakuje pomysłow :wink4:

Opublikowano

moze pora teraz cos pod maska zmienic? :)

Opublikowano
  • Autor

moze pora teraz cos pod maska zmienic? :)

Myśle ze na wiosnę będzie korekta softu :wink4:

U ciebie ile wyszło ? 341 KM :mysli::good::decayed:

P.S.

Najblizsze plany :mysli: to zmiana sufitu na czarny w wersji pod B&O :)

Jakby ktoś coś widział ciekawego to dawać cynka :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.